Blogger Adsense Çözümü (6 aydan eski blog ile )

tamam hocam yeni mail ile deneyip o çıktıysa adsense açılmıştır kontrol ettiniz mi başvurduğunuz maille adsense ye giriş yapmayı ?

şuan o adsense e girdim hiçbir şey yapmadan, mail de gelmiş. bunun ca pubu alıp bloggera ekleyeceğim heralde değil mi? dün aynısını yaptım olmadı. şimdi başka maile yeniden açtım. ca pubu mu değiştireyim templatedeki?

Hocam adsenseye giriş yapıp ordan yeni bir reklam alanı oluşturup, bloggerda html/javascript widgeti içine ekliceksiniz kodu. Öle deneyin bi.

bu yerleşim kısmından mı ekleyeceğim bunu hocam? bu kodu çevirme falan adımları vardı onu yapacak mıyım?

Yani eski blog lazımmış.Bikaç gün sonra başlanır "Eski tarihli blogger satışı" diye konular açılmaya.

şuan o adsense e girdim hiçbir şey yapmadan, mail de gelmiş. bunun ca pubu alıp bloggera ekleyeceğim heralde değil mi? dün aynısını yaptım olmadı. şimdi başka maile yeniden açtım. ca pubu mu değiştireyim templatedeki?

bu yerleşim kısmından mı ekleyeceğim bunu hocam? bu kodu çevirme falan adımları vardı onu yapacak mıyım?

Widgete eklerken çevirmeye gerek yok hocam. Tema içine eklemek isterseniz çevirmeniz gerekir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Widgete eklerken çevirmeye gerek yok hocam. Tema içine eklemek isterseniz çevirmeniz gerekir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

vay arkadaş bunu yapınca sağ tarafta çıktı harbiden reklam, ama yazının üstündeki reklam yerleri halen boş hocam malesef.

aha diğer taraflara da ekleyince çıkıyor ulan olay şu html javascript koduna eklemekmiş

Son düzenleme:
yaw haydaaaaaaaaa reklamlar kayboldu şimdi de, gel de çıldırma allahım aklıma mukayyet ol. sizde durumlar ne ?

yaw haydaaaaaaaaa reklamlar kayboldu şimdi de, gel de çıldırma allahım aklıma mukayyet ol. sizde durumlar ne ?

bendede aynı şekilde reklam çıktı 10 15 dk sonra hop reklamlar kayboldu . adsensenin ana ekranınada basvurunuz reddeldi daha önce bu bilglerle uyusan bi basvuru yapmıssınız dedi . sizde öyle birşey çıktmı. maile fln bakın.

Mevcut hesabınızın (******@gmail.com) bu sayfayı görüntüleme erişimi yok.
Çıkış yapmak ve hesap değiştirmek için buradan öğesini tıklayın.

bu sorunu yaşayan var mı?

ilk 30dk çıktı sonra yine kayboldu reklamlar

Tebrikler!
AdSense widget'ı, blog şablonunuza eklendi.
AdSense ayarlarınızı özelleştirmek için Devam düğmesine basın.

yazmasına rağmen reklamlar çıkmıyor [MENTION=43136]kazmerkaya[/MENTION] bi el atarmısn hocam :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:02 ----------

vay arkadaş bunu yapınca sağ tarafta çıktı harbiden reklam, ama yazının üstündeki reklam yerleri halen boş hocam malesef.

aha diğer taraflara da ekleyince çıkıyor ulan olay şu html javascript koduna eklemekmiş

Hocam bağladığınız adsense hesabı pinli mi ?

Tebrikler!
AdSense widget'ı, blog şablonunuza eklendi.
AdSense ayarlarınızı özelleştirmek için Devam düğmesine basın.

yazmasına rağmen reklamlar çıkmıyor [MENTION=43136]kazmerkaya[/MENTION] bi el atarmısn hocam :)

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:02 ----------

Hocam bağladığınız adsense hesabı pinli mi ?
yok hocam pinli hesap değil, gece 15 20 dk çıktı sonra kayboldu reklamlar

yok hocam pinli hesap değil, gece 15 20 dk çıktı sonra kayboldu reklamlar

Hocam ben aynen sizin gibi denemediğim yöntem kalmadı dün sabaha kadar herşeyi denedim ama yine olmuyor biraz önce adsensenin derinliklerinde bir yerde pinli olması gerekir şeklinde bir yazı görmüştüm o yüzden sordum o yazıyı tekrar bulmaya çalışıyorum şimdi :S bence bizle değil google sistemiyle alakalı bir sorun var :S

Hocam ben aynen sizin gibi denemediğim yöntem kalmadı dün sabaha kadar herşeyi denedim ama yine olmuyor biraz önce adsensenin derinliklerinde bir yerde pinli olması gerekir şeklinde bir yazı görmüştüm o yüzden sordum o yazıyı tekrar bulmaya çalışıyorum şimdi :S bence bizle değil google sistemiyle alakalı bir sorun var :S

hocam pinle alakası yok, buradaki arkadaşlar pinsiz adsense ile yaptılar

hocam bloga girip ayarlardan başka bir mail yazar olarak ekle.

sonra o maile gelen daveti kabul et.

tekrar bloga girip yazar olarak eklediğin maili yönetici yap.

yeni maille bloga girip banlı maili çarpıya basıp kaldır.

sonra başvuru yap

muhtemelen olacaktır.

Teşekkürler... Vermiş Olduğun Yöntem ile Adsense Kabul Edildi...

Teşekkürler... Vermiş Olduğun Yöntem ile Adsense Kabul Edildi...

hocam benim blogger gmailide seninki gibi eski banlanmış adsenseye ait , tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisin , konuyu açan arkadaşın dediği gibi yönetici olarak temiz bir adsensin gmailini ekledim sonra banlanmış gmaili sildim daha sonra tekrardan kazançlar kısmından etkinleştir yaptım ama reklamlar gözükmüyor hala

bu arada ben adsense yayıncı kimliğimi kodun içine ekledim reklam gözüküyor fakat adsense ayarlarında blogger aktif gözükmüyor nasıl oluyor ise.

hocam benim blogger gmailide seninki gibi eski banlanmış adsenseye ait , tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisin , konuyu açan arkadaşın dediği gibi yönetici olarak temiz bir adsensin gmailini ekledim sonra banlanmış gmaili sildim daha sonra tekrardan kazançlar kısmından etkinleştir yaptım ama reklamlar gözükmüyor hala

Valla Üstad Reklam Gösterim Aşamasına Daha Geçemedim :) Sadece Banlı Olan Maili Yeni Açmış Olduğum Mail ile Değiştirdim. Şuanda Adsense Onaylandı. Bir Kaç İçerik Ekleyip Deneme Yapacağım. Sonucunu Paylaşırım..

---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Şimdi Kontrol Ettim. Herhangi Bir Düzenleme Yapmadan Reklamlar Mevcut Olan Temada Otomatik Çıkmış. Forumda Verilen Temayı Kullanmıyorum Onu Bilmeni İsterim...

Valla Üstad Reklam Gösterim Aşamasına Daha Geçemedim :) Sadece Banlı Olan Maili Yeni Açmış Olduğum Mail ile Değiştirdim. Şuanda Adsense Onaylandı. Bir Kaç İçerik Ekleyip Deneme Yapacağım. Sonucunu Paylaşırım..

---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Şimdi Kontrol Ettim. Herhangi Bir Düzenleme Yapmadan Reklamlar Mevcut Olan Temada Otomatik Çıkmış. Forumda Verilen Temayı Kullanmıyorum Onu Bilmeni İsterim...

Hocam özelden blog adresini gönderebilirmisin veya reklamların tam olarak nerde gözüküyor ve reklam kodlarını nasıl ekledin htmlyi düzenledenmi ekledin yoksa widget kısmındanmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri