Blogger Normal Alan Adına Yönlendirme Sorunu

mikon5

Kayıtlı Üye
knqRDD.jpg

CNAME'den google'ın verdiği adresleri girdim tekrar blogger'a girip kaydet dediğimde hala hata veriyor 3 saat oldu düzelmedi.Hata mı yapıyorum bir yerlerde.Domain'in nameserver'ı başka host'a bağlı şuanda onuda değiştirmem gerekiyor mu?

knqRDD.jpg

CNAME'den google'ın verdiği adresleri girdim tekrar blogger'a girip kaydet dediğimde hala hata veriyor 3 saat oldu düzelmedi.Hata mı yapıyorum bir yerlerde.Domain'in nameserver'ı başka host'a bağlı şuanda onuda değiştirmem gerekiyor mu?

Sonra seni ... satın alınan özel etki alanı, aşağıdaki adımları izleyin:

Gitmek senin blog ve tıklayın Temelleri altında Ayarlar sekmesi. "Yayın" bölümünde, özel bir etki alanı eklemek için tıklayınız.

Özel bir etki alanı eklemek

Yazın url domain mi satın tutmak akıl o olmalı öncelikle www amacıyla.
Tıklatın Kaydet.
Aşağıda bir hata, ve iki Cname'ler görmelisiniz. Her CNAME olduğunu oluşan iki kısma Ad, Etiket veya Ana bilgisayar ve Hedef, Hedef ya da Puanlar için. İlk CNAME bu durum için herkes, Adı "www" ve Hedef "ghs.google.com." İkinci CNAME blog ve Google hesabınızı sizin için özel olduğunu ve bu nedenle her kişi için farklıdır.
Etki alanı kayıt şirketinizin web sitesine gidin ve DNS kontrol paneli (alan Adı Sistemi) ayarlarını bulun.
Şimdi Cname'ler girmek için zamanı geldi. Nerede diyor Ad, Etiket veya Ana makine sadece enter "www" liste ghs.google.com olarak Hedef, Hedef ya da Puanlar için.
Şimdi aynı şekilde ikinci bir CNAME giriniz.
İsteğe bağlı: eğer enter A kaydıolan bağlantıları açık alan (example.com) için gerçek bir site (Example Domain). Eğer bu adımı atlarsanız, "www" yazmayan ziyaretçiler hata sayfası göreceksiniz.
İsteğe bağlı devam etti: tamamladıktan Sonra Adım 8, girin etki alanı adı biçimi example.com ve liste I. P. adresleri aşağıda gösterilen "A" bölümü. Dört farklı Google IP'sini gösteren dört ayrı A kaydı oluşturmanız gerekir.
216.239.32.21
216.239.34.21
216.239.36.21
216.239.38.21
İsteğe bağlı bölümün sonu

Son adıma geçmeden önce DNS ayarlarınızı etkinleştirmek için bir saat kadar bekleyin. Eğer ayarlarınızı aktive edilmeden önce son adım çalışırsanız, bir uyarı mesajı ile haber veririz.
Ayarlarınızı aktive edildikten sonra, emin Blogger yani Google blogunuza okuyucuları yönlendirebilir özel alan adınız konusunda bilgilendirme yapmak gerekir. Sadece başını arkaya Blogger ve güncelleme bilgileri sizin Ayarlar | Temel sekmesine tıklayın. Yayıncılık için "alanını bulun" ve özel bir etki alanı eklemek için tıklayınız.

Özel bir etki alanı eklemek
Enter URL için özel bir etki alanı içinde metin kutusunun temin ve tıklatın Kaydet.

URL girin ve kaydedin

İşte bu! Senin blogspot.com adresi yakında yeniden yönlendirmek için yeni bir özel etki alanı - sabırlı olun, belki almak için 24 saat için yeniden yönlendirmek için çalışmalar başlamış. Eğer 24 saat sonra hala bir hata görüyorsanız, ayarlarınızı doğru şekilde girmiş değildi anlamına gelir ve bu süreci ikinci kez denemelisiniz.

Bazı yararlı notlar:

Eğer yeni bir etki alanı senin blogunu götürmüyor, tüm DNS sunucuları güncellendi emin olmak için bir iki gün daha bekle. Eğer hala çalışmıyor ise, DNS ayarlarınızı doğru girdiğinizden emin olmak için öğrenci işleri ile görüşün.
Orijinal Blogspot adresinizi yeni etki alanı için otomatik olarak öne olacaktır. Bu şekilde, sitenizde tüm varolan bağlantılar veya yer imleri çalışmaya devam eder.
Senin mesaj görüntüler . devam etmek ekranda senin blog.

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] Google'ın bilgileri sanırım , A kaydı CNAME yaptığım halde olmadı.

evet sonunda yaptım. TXT kaydı oluşturdum ilk başta olmadı tekrar CNAME güncelledim. 5 dk geçtikten sonra doğruladım oldu.İlgin için teşekkür ederim.

cname olmadan yapamadım ben,cname panelı yoktu
txt kaydı ılede yapamadım

baska yerden baska alanadı aldım bende oyle yaptım

cname olmadan yapamadım ben,cname panelı yoktu
txt kaydı ılede yapamadım

baska yerden baska alanadı aldım bende oyle yaptım

Hangi domain firması o cname paneli yok ? Txt ile olmadı sanırım benimki de Txt girdiğim halde kabul etmemişti Cname'i girince oldu , sen yaptıktan sonra hemen yönlendirme aktif oldu mu ? Bende yönleniyor yazıyor hala giriş yapamıyorum.

Hangi domain firması o cname paneli yok ? Txt ile olmadı sanırım benimki de Txt girdiğim halde kabul etmemişti Cname'i girince oldu , sen yaptıktan sonra hemen yönlendirme aktif oldu mu ? Bende yönleniyor yazıyor hala giriş yapamıyorum.

yapamadıgım fırma strato idi
domain firmasının sadece txt panelı vardı cname yoktu,kanalı onaylattım ama yonlendırme yapmıyordu,bu domaini kullanamadım

sonra baska fırmadan domain aldım,
cname ve ip panelleri vardı ordan yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri