Blogger ve Wordpress Resim siteleri Index almıyor mu :))) r10 ve wmaraci konularına ve skypetan bana yazanlara ithafen..

actionScript

Kayıtlı Üye
bu konuların hepsi kilit artık...

yine de gerçekten öğrenmek için soru soracak varsa, her zaman yardımcı olurum.
mail : [email protected]

Son düzenleme:
bencede video bütün sorunları çözer gibi

Elbette index almama gibi bir sorunu yok. Wordpress üzeriinden gidiyorum. Tek sorun Tam spam cezası

Arkadaşlar emin misiniz blogger ya da diğer sistemlerin index almadığına..
10 dakika oldu.. Indexlenmeyen resim kalmadı herhalde (:

kısacası biraz çalışmayla, rahatlıkla index aldıklarını göreceksiniz...

en büyük taktik şu : çalışın... her şeyi anlattım. index alan siteleri görseniz, sizin yaptığınızdan farkı yok ! ( tamam çok az var :) )

adım 1, adım 2 diye giden anlatımlarımı tekrar okuyun.. skype üzerinden attığım yazıları tekrar okuyun.. aklınıza takılanı sorun. bu iş tamamdır..

konu altından hangi site ? neresi vs diye sormayın.. forum üzerinden bu tarz site paylaşımı, gelir paylaşımı, hit paylaşımı yapmayacağım.. belki ileride yeni bir konu açarsam onda yapabilirim ama şu an için yapmayacağım..

hocam bu adım 1 adım 2 olayını gine paylaşabilirmisin bende yokda
paylaşırsan çok makbule geçer hocam saygılar

Elbette index almama gibi bir sorunu yok. Wordpress üzeriinden gidiyorum. Tek sorun Tam spam cezası

sitenin bugün şu dakikalarda index sayısı:

G4UpHg.jpg

bu site ytpara için açtığım site hala aktif ve binlerce index duruyor. çoğu kişi adresi biliyor zaten.

site geçtiğimiz ayın 24ünde açılmıştı ve daha ilk saatlerden yüzlerce görsel index almıştı. anında spam yer diyenler, siteyi spama düşürmek için yüzlerce şikayet gönderenler, report edenler, şu an yöntemi almak istiyor :) :eek::eek::eek:

site indexleri sadece alt resim sayfalarına geliyor..

anasayfaya index almadığını, statik sayaçtan görebilirsiniz.

adsense hesap duruyor.

bu arada bir arkadaş skype üzerinden ve forum üzerinden sitemi soranlara benim ona attığım adsense paylaşımı göndermiş.

adsense hesabı ile ilgili bir paylaşım kesinlikle göndermedim. kazanılan rakamlar uçuk gibi gözükse de, doğrudur ama kesinlikle benim tarafımdan sizlere gönderilmedi. iyi niyetiyle yaptığını düşünüyorum.

adsense paylaşımı yasak. sizlere benim sitelerim ile ilgili gelen bilgileri forum üzerinden şikayet edin. iyi ya da kötü kimse benim sitelerim ve kullandığım bu yöntem üzerinden prim yapmasın.

Translate, spinner ya da farklı yöntemler ile yarattığınız hiç bir siteye adsense eklemenizi tavsiye etmiyorum! Her bir harfi size ait olan sitelere adsense ekleyin :D:D

Sizin attiginI dosyalari kullanarak mi her harfi bize ait olan sote yapacagiz yoksa o ornek mi sadece o kadar sayfa hazirlayip ozgun yazsak index alor mi sizin yolladiginiz dosyalarin ayri bi ozelligi mi var?

seni tanımayanlar yada konuyu bilmeyenler için ilk mesaja daha önceki anlatım konunun linkini ekleyebilirsin.ne demek istediğini daha iyi anlarlar(konu hala yerinde duruyorsa tabi :) )

Sizin attiginI dosyalari kullanarak mi her harfi bize ait olan sote yapacagiz yoksa o ornek mi sadece o kadar sayfa hazirlayip ozgun yazsak index alor mi sizin yolladiginiz dosyalarin ayri bi ozelligi mi var?

özgün ile index almasının ilgili yok.

benim yolladığım dosyalar sadece uygun şablon (alt başlık , görsel boyut, anahtar kelime başlık vs gibi) baz alınarak oluşturulmuş database ve tasarım dosyasıdır.

Bunları kullanın ama güncellemeniz lazım. Oradaki prsi yüksek dışarı linklerin çoğu iptal oldu ya da sıralamaları değişti.

ya da blogger kullanmayın (: sırf bunun için ve kolaylık olmasından dolayı wordpress için eklentim var artık..

Reklamlar 0 blog açtığımda bile çıkıyor ama hitlendiremiyorum takipteyim sizi hocam alternatif yöntemleri deniyorum şuana kadar bir gelişme yaşayamadım daha

0 blog ve 0 adsenselerde reklamları çıkartma üzerine denemelerim devam ediyor

Adam geldi,
Ortaligi alevlendirdi,
Yine banlandi ve misyonunu tamamladi..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam mailinize bir bakabilir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri