edit konu yöneticiler tarafından silindi
edit konu yöneticiler tarafından silindi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam insanlara bu lazım değil.Yanlış olmasın.Sen içeriği normal siteden çektireceksin.Onun içinde özel bot yazılması gerek.
Ayene hocam herkez bombamyı patlatıyor birde ben patlatayım dedimForum coştu![]()
doğrudur hocam fakat burda .bat dosyası olan zaten program değil program exe .bat olcan ocx kayıt için yazılmış 2 satırlık kod Regsvr32 /s MSINET.OCXHocam insanlara bu lazım değil.Yanlış olmasın.Sen içeriği normal siteden çektireceksin.Onun içinde özel bot yazılması gerek.
Ayrıca bu tarz programları önermem. " .bat " dosyaları virüslü dosyalar olabiliyor.
eyw sağolsağ tıkla kodu göster kayıt et gibimi
onun gibi sayılır ama bu işni sağlama alır okadar ugraşmaya deymez
dosya temiz ama şu reklamı cıkartırmısın hoş olmamış ..virüsmüdür nedir bi tn reklam cıkıyor ..flash yükle diyor falan ne alaka flaş yüklü başka exe indirtmek istiyor ..reklamı cıkar bi zahmet
aynen hocam ama ben yazmadım bunuBlogger kalmıştı onuda bitirin hucum hemen botlar yazılsın![]()
hayır hocam arkadaşın paylaştığı gayet doğru bir bot , bu botla istediğin blogspot.com lu siteden .xml olarak içerik çekebilirsin , sana lazım olan bot tam olarak bu
birşey değil hocam paylaşımcı ruh konusuna gelince orası muamma benim elimde varsa bir bilgi paylaşırım ama diğer üyleri bilememteşekkürler. Paylaşımcı ruh yılbaşından beri geri dönmüş gibi... bu yıl iyi geçecek gibi lan!
TR/Crypt.CFI.Gen truva atı var içerisinde programın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.