Blogger Yöntemi Kazandırmıyor , Banlanırsınız diye yazan ÇAKALLAR Türemiş Tüm Konulara Yazmaya Başlamışlar Bu Adamları Araştırın Kendileri Şu an Kazan

Bunlar sizin siteleriniz :
Adsense kodunu değiştiremeyenler...

BDDbQj.jpg

Skypetan yazıyorlar , dün 10k hit aldım dün 5k hit aldım, ilk defa şu kadar para kazandım vs.

Foruma bakıyorum o adamlar yok, ya olayı hiç anlayanlar kalmış ya da çakallar türemiş.

Çakallar ortaya bir şey atıyor, saflar inanıyor.. Doğru ya yoksa adam niye anlatsın.
Evet bende denedim olmuyor. (bloga baksan adam hiç bir şey yapmamış 1 tane google gibi getir yapmamış :))

Birisi demiş ki adam kendi popads kodlarını eklemiş :))

ya oradaki kod <-- --> ile başlayan kodlardır yani yorum satırlarıdır.
sadece orada popads kod başlangıcı pop ads kod bitişi yazıyor. orta kısmı yani reklam kodu olması gereken bölüm boş.

hayatınızda hiç mi kod görmediniz. hiç mi yorum kodu görmediniz :)

o template üzerinde sadece AMA sadece benim adsense kodlarım var o da ilk başta cu-pub-000 diye kaydemiştim yayıncı kimliğimi
yok çalışmıyor yok şu yok bu dediler, bende direk kendi kullandığım blogdan hemen template i dışa aktar yaptım FURKAN adlı arkadaşa gönderdim. sonra herkese o template i gönderdim..

yok virüslü yapmayın, yok adsense banlanır yapmayın.

evet yapmayın ki, 2 günde işi öğrenenler kazansın siz gidin onlar kazanırken saf saf bakın..

yukarıda ekran görüntüsü atıyorum..
bakın ekran görüntüsünde kesme biçme yok. blog adları yazıyor. bloglara tıklayın bakın. 1 tanesi farklı bir şekilde mi açılmış?
bir tanesi aranızda olmayan birinin blogu mu :)

bunlar SADECE KENDİ ADSENSE KODUNU eklemeyenler. YANİ İŞİ ÖĞRENEMEYENLER. BİR DE ÖĞRENENLERİ DÜŞÜNÜN.

şu blogların yanındaki rakamlraı toplayınca 109 tl ediyor.

ya bu kadar blogu 1 kişi de tek başına açıp en kötü 109 tl alabilirdi yani!!

bu kadar basit..

anlamadığınız nedir..

neyse umarım ortalık yine çakallara kalmaz da insanlar para kazanır.

son olarak , İYİLİK MELEĞİ ÇAKALLAR, SİZİ DÜŞÜNEN ÇAKALLAR, BU YÖNTEMİ ÖNCEDEN YAPIP KAZANAN ÇOK İYİ ARKADAŞLAR :
NEDEN O ZAMAN BU YÖNTEMLERİ ANLATMADINIZ ?
NEDEN ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITMADINIZ?
NEDEN O ZAMANLAR KAZANDIĞINIZI SÖYLEMEDİNİZ?

bırakın gidin Allah aşkınıza...

Hocam tek bir sorum olacaktı. Çaıştığımız bloglar sadece resim mi olsun yoksa resim yazı video içerikli her telden çalışabilirmiyiz? Yani anlattığınız bu sistem sadece resim çıkan bloglar için mi geçerli.

Bu arada tekrardan teşekkürler sayenizde yt dışında yöneldiğimiz bir alan oldu. Kazanamasa bile en azından XML bilgimizi vs geliştiriyoruz.

hocam şu an ekli olan adsense varya hani o benim adsenseim blogger yani yt adsense.

neden eklemiyor nasıl olmuyor anlamadım.

hangi şehirdesiniz

Hocam öncelikle paylaşımın için çok teşekkürler. Ben olayın hepsini anladım ve uyguladım ancak....

Paylaştığınız xml lerden 3.sünü bi,r türlü içeri aktaramadım. Saati buldu hala aktarmadı. bu yüzden iki blog sonrası kendim xml oluşturayım dedim. Burada anlattığınız yöntemle bir blog bulup ilgili kodu ekleyip xml sini oluşturdum bu kez de içeri aktar deyince içeri aktardı ancak sonra yazılar kayıt ediliyor dedi o da 2 saat sürdü bitmedi ben ondan da vazgeçtim..

Diyeceğim o ki diğer xml ler pat diye içeri aktarılırken bunlarda oluşan bu sorunun sebebi nedir? Kendi oluşturduğum xml de içerik çok faza olduğu için mi acaba bu kadar uzun sürmüştür buna bir çözüm söyleseniz çok sevinirim.

Açıyoruz da boşuna açıyoruz adsense ekleyemiyor kimse eklemeden nasıl para kazanalım arkadaşta adsense hakkında hiç bir şey söylemiyor

Web adsense olmadan bu iş zor gibi kardeşim. Önce web adsense bulmak lazım. Açmasıda zaten zor.. Youtube adsense için 6 aylık blog lazım.. :) Orasını bende anlamadım.. 9 yıllık adsensem var ama bu sistemde kullanmam doğrusu. Yeni açmak lazım..

Web adsense olmadan bu iş zor gibi kardeşim. Önce web adsense bulmak lazım. Açmasıda zaten zor.. Youtube adsense için 6 aylık blog lazım.. :) Orasını bende anlamadım.. 9 yıllık adsensem var ama bu sistemde kullanmam doğrusu. Yeni açmak lazım..

Kardeşim benim web sitemin bağlı olduğu bir adsensem var bu adsense web adsense mi oluyor bunu kullanırsam reklamlar gelir mi acaba

6 aydan fazladır blog var ama bir turlu iliskilendiremedim. youtubede hata cıkıyor. blogspot.com için kullanılamaz diye. 6 aylık blog uzerinden adsense actım anında acıldı blogspota ekledim 2 goruntuleme almıs.

Demek ki önce blogger adsense e sahip olmak gerekiyor.
Blogger adsense ile yt ye başvurulabilir,
Ama yt adsense ile bloggera başvurulamıyor.

6 aydan fazladır blog var ama bir turlu iliskilendiremedim. youtubede hata cıkıyor. blogspot.com için kullanılamaz diye. 6 aylık blog uzerinden adsense actım anında acıldı blogspota ekledim 2 goruntuleme almıs.
6 aylık blogspot site üzerinden adsense açma olayını biraz daha detaylı açıklama imkanınız var mı?
6 aydan yaşlı blogum var onda denemek istiyorum.

6 aylık blogspot site üzerinden adsense açma olayını biraz daha detaylı açıklama imkanınız var mı?
6 aydan yaşlı blogum var onda denemek istiyorum.

bloga gir kazanclar adsenseye kayıt olun linki aktifse kayıt olabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

Blogger adsense bildigimiz web adsenseyle %100 ayni olay dimi ?

aynı olay sadece link yerinde pub idin yazması baska birsey yok.

Blogger adsense bildigimiz web adsenseyle %100 ayni olay dimi ?
Sanırım aynı değil hocam
Blogger da yt gibi barındırılan hesap istiyor olabilir.

Adsense te ayarlar
Erişim ve yetkilendirme
Üçüncü taraf erişimi
Bu kısımda blogger etkin olması gerekiyor.

Yani her halukarda 6 aylık etkin bir blogger hesabı ile başvuru yapıp bir blogger adsense sahibi olmak gerekebilir...

Arkadaslar bu 6 aylik bloglarda adsense onay sureci nasil isliyor ? 4 yil once cok basitti simdi nasil ?

bloga gir kazanclar adsenseye kayıt olun linki aktifse kayıt olabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

aynı olay sadece link yerinde pub idin yazması baska birsey yok.
Onay süreci ne kadar zaman sürüyor?
Özgün yazı dolu blogla başvurmak şartmı yoksa copy paste içerikle dolu blogla başvursam kabul edilir miyim?

Bunlar sizin siteleriniz :
Adsense kodunu değiştiremeyenler...

BDDbQj.jpg

Skypetan yazıyorlar , dün 10k hit aldım dün 5k hit aldım, ilk defa şu kadar para kazandım vs.

Foruma bakıyorum o adamlar yok, ya olayı hiç anlayanlar kalmış ya da çakallar türemiş.

Çakallar ortaya bir şey atıyor, saflar inanıyor.. Doğru ya yoksa adam niye anlatsın.
Evet bende denedim olmuyor. (bloga baksan adam hiç bir şey yapmamış 1 tane google gibi getir yapmamış :))

Birisi demiş ki adam kendi popads kodlarını eklemiş :))

ya oradaki kod <-- --> ile başlayan kodlardır yani yorum satırlarıdır.
sadece orada popads kod başlangıcı pop ads kod bitişi yazıyor. orta kısmı yani reklam kodu olması gereken bölüm boş.

hayatınızda hiç mi kod görmediniz. hiç mi yorum kodu görmediniz :)

o template üzerinde sadece AMA sadece benim adsense kodlarım var o da ilk başta cu-pub-000 diye kaydemiştim yayıncı kimliğimi
yok çalışmıyor yok şu yok bu dediler, bende direk kendi kullandığım blogdan hemen template i dışa aktar yaptım FURKAN adlı arkadaşa gönderdim. sonra herkese o template i gönderdim..

yok virüslü yapmayın, yok adsense banlanır yapmayın.

evet yapmayın ki, 2 günde işi öğrenenler kazansın siz gidin onlar kazanırken saf saf bakın..

yukarıda ekran görüntüsü atıyorum..
bakın ekran görüntüsünde kesme biçme yok. blog adları yazıyor. bloglara tıklayın bakın. 1 tanesi farklı bir şekilde mi açılmış?
bir tanesi aranızda olmayan birinin blogu mu :)

bunlar SADECE KENDİ ADSENSE KODUNU eklemeyenler. YANİ İŞİ ÖĞRENEMEYENLER. BİR DE ÖĞRENENLERİ DÜŞÜNÜN.

şu blogların yanındaki rakamlraı toplayınca 109 tl ediyor.

ya bu kadar blogu 1 kişi de tek başına açıp en kötü 109 tl alabilirdi yani!!

bu kadar basit..

anlamadığınız nedir..

neyse umarım ortalık yine çakallara kalmaz da insanlar para kazanır.

son olarak , İYİLİK MELEĞİ ÇAKALLAR, SİZİ DÜŞÜNEN ÇAKALLAR, BU YÖNTEMİ ÖNCEDEN YAPIP KAZANAN ÇOK İYİ ARKADAŞLAR :
NEDEN O ZAMAN BU YÖNTEMLERİ ANLATMADINIZ ?
NEDEN ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITMADINIZ?
NEDEN O ZAMANLAR KAZANDIĞINIZI SÖYLEMEDİNİZ?

bırakın gidin Allah aşkınıza...

helal olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri