Blogger Yöntemi Kazandırmıyor , Banlanırsınız diye yazan ÇAKALLAR Türemiş Tüm Konulara Yazmaya Başlamışlar Bu Adamları Araştırın Kendileri Şu an Kazan

Hocam şimdi aylık 800bin arama hacmi olan bi ingilizce kelimeden, görsellerini aratıp bir blog bulup 150 yazılı bir .xml hazırladım ve yükledim. Hepsini sitemapxml ve google gibi getir yptım tek tek. Ancak şuan durum 2 gündür böyle. Screenshot by Lightshot
Peki sıkıntı nerde? Niiye hit alamıyorum mesela anlayamadım. Hani hit gelse tamam da kategori ile mi alakalı? Şu benim yaptığımı eminim forumda %90 doğru yapmıştır ancak sıkıntımız hit gelmemesi. Burda takılıyoruz sanırım. [MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam Allah razı olsun.Şunu diyim ytpara her kafadan başka ses çıkıyor kafamız karışıyor herkes blog işini bilmiyor.Ama şöyle baştan sona 1 1.5 saatlik bir video hazırlasanız herkesin kafası karışmasa o kadar şey yaptınız bunuda bekliyoruz hocam.

Sizden herşeyi 1 video bekliyoruz.Kafamız çok karışık.Az çok milletin şikayetini biliyosunuz.

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] ayrıntılı video

1. problemim blog ile adsenseyi ilişkilendiremiyorum 6 aylık blogum yok nasıl yapılır bunu bilmiyorum. (Video ile açıklanırsa bu sıkıntıdan kurtulacağımızı düşünüyorum.)

2. problemim yeni içerikler bulup blogu oluşturduktan sonra webmaster tools da örnek veriyorum 75 defa tek tek google gibi getir yaptığımda aldığım hit sayısı yaptığım google gibi getir sayısı kadar oluyor. Burada ya ben yanlış içeriklerle uğraşıyorum ya da eksik yaptığım bir şeyler var çözemedim.

İyiymiş 2 olan görüntüleme sayısında değişiklik oldumu adsense panelinde?
6 aylık blog sayesinde aldığımız adsenseyi diğer bloglarda aktif edebilmeyi başarabildiniz mi?

iki goruntulemeden baska olmadı birde su reklam cıkıyor tıkladım adsenseye yansımadı.

bu yeni bişi değil ki blogger her zaman kazandırıyor. şahsen ben yt işini pek bilmem ama web blogger işini biliyorum önemli olan nereye vuracağınız. daha backlink olayı var bunun seo'su var google gibi getir bi yere kadar gider herkes aynı yere vurursa olmaz ama yt işi kadar basit değil web işi. işi bilen adama her zaman üstte çıkar bilmeyen aşağıda çıkar.

Hocam şimdi aylık 800bin arama hacmi olan bi ingilizce kelimeden, görsellerini aratıp bir blog bulup 150 yazılı bir .xml hazırladım ve yükledim. Hepsini sitemapxml ve google gibi getir yptım tek tek. Ancak şuan durum 2 gündür böyle. Screenshot by Lightshot
Peki sıkıntı nerde? Niiye hit alamıyorum mesela anlayamadım. Hani hit gelse tamam da kategori ile mi alakalı? Şu benim yaptığımı eminim forumda %90 doğru yapmıştır ancak sıkıntımız hit gelmemesi. Burda takılıyoruz sanırım. [MENTION=44001]actionScript[/MENTION]

blogger adını google site:xxxx.com diye arat kaç indexin var googleda?

http://hizliresim.com/655VZP

Dün akşam blogları kurdum 4-5 saat öncede dizine ekledim şu an hit böyle hitlerin yarıdan azı bot gerisi görsellerden gelmiş .Popads e ekledim 3 bloguda beklemedeyim .
Sizde bu şekilde paylaşırsanız arkadaşlar görmüş oluruz durumları.

Adsız - Hızlı Resim

Dün akşam blogları kurdum 4-5 saat öncede dizine ekledim şu an hit böyle hitlerin yarıdan azı bot gerisi görsellerden gelmiş .Popads e ekledim 3 bloguda beklemedeyim .
Sizde bu şekilde paylaşırsanız arkadaşlar görmüş oluruz durumları.

tüm indexleri google almışmı baktın mı? almadıysa durumu hızlandırmak için imleme yap

Bunlar sizin siteleriniz :
Adsense kodunu değiştiremeyenler...

BDDbQj.jpg

Skypetan yazıyorlar , dün 10k hit aldım dün 5k hit aldım, ilk defa şu kadar para kazandım vs.

Foruma bakıyorum o adamlar yok, ya olayı hiç anlayanlar kalmış ya da çakallar türemiş.

Çakallar ortaya bir şey atıyor, saflar inanıyor.. Doğru ya yoksa adam niye anlatsın.
Evet bende denedim olmuyor. (bloga baksan adam hiç bir şey yapmamış 1 tane google gibi getir yapmamış :))

Birisi demiş ki adam kendi popads kodlarını eklemiş :))

ya oradaki kod <-- --> ile başlayan kodlardır yani yorum satırlarıdır.
sadece orada popads kod başlangıcı pop ads kod bitişi yazıyor. orta kısmı yani reklam kodu olması gereken bölüm boş.

hayatınızda hiç mi kod görmediniz. hiç mi yorum kodu görmediniz :)

o template üzerinde sadece AMA sadece benim adsense kodlarım var o da ilk başta cu-pub-000 diye kaydemiştim yayıncı kimliğimi
yok çalışmıyor yok şu yok bu dediler, bende direk kendi kullandığım blogdan hemen template i dışa aktar yaptım FURKAN adlı arkadaşa gönderdim. sonra herkese o template i gönderdim..

yok virüslü yapmayın, yok adsense banlanır yapmayın.

evet yapmayın ki, 2 günde işi öğrenenler kazansın siz gidin onlar kazanırken saf saf bakın..

yukarıda ekran görüntüsü atıyorum..
bakın ekran görüntüsünde kesme biçme yok. blog adları yazıyor. bloglara tıklayın bakın. 1 tanesi farklı bir şekilde mi açılmış?
bir tanesi aranızda olmayan birinin blogu mu :)

bunlar SADECE KENDİ ADSENSE KODUNU eklemeyenler. YANİ İŞİ ÖĞRENEMEYENLER. BİR DE ÖĞRENENLERİ DÜŞÜNÜN.

şu blogların yanındaki rakamlraı toplayınca 109 tl ediyor.

ya bu kadar blogu 1 kişi de tek başına açıp en kötü 109 tl alabilirdi yani!!

bu kadar basit..

anlamadığınız nedir..

neyse umarım ortalık yine çakallara kalmaz da insanlar para kazanır.

son olarak , İYİLİK MELEĞİ ÇAKALLAR, SİZİ DÜŞÜNEN ÇAKALLAR, BU YÖNTEMİ ÖNCEDEN YAPIP KAZANAN ÇOK İYİ ARKADAŞLAR :
NEDEN O ZAMAN BU YÖNTEMLERİ ANLATMADINIZ ?
NEDEN ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITMADINIZ?
NEDEN O ZAMANLAR KAZANDIĞINIZI SÖYLEMEDİNİZ?

bırakın gidin Allah aşkınıza...

bende valla hocam hiç bir oynama yok herşey sorunsuzca ayarladım ama ne hit geliyor ne tıklama nede para saygılar...

Beyler şimdi herkes popads mi kullanıyo ben r10 da fln da baktım izlenimler yarı yarıya sayılıyornuş. Bn adnow a başvuru yaptım onda da popup yok . Az sayılıp popup olması mı iyi yoksa tam sayılıp tıklamalı reklammj iyi ?

Sifirdan video cekip aciklayici bi sekilde hit getiren 3 blogger sitesi kurarsaniz ortam gerilmeden rahatlamaya gidicek. Suan sizin dediklerinizin forumun 90% dogru bi sekilde uygulamistir.

Yuzlerce blogger acilmistir. Dedigim gibi ortam gerilemye dogru gidiyor. Cok ümitli ve vaatli geldiniz forumu alt üst ettiniz bizim ricamiz sifirdan niche bulup adam akili dedigniz gibi 30 40k hit getirecek 2 veya 3 video örnegidir.

Tskler

Beyler şimdi herkes popads mi kullanıyo ben r10 da fln da baktım izlenimler yarı yarıya sayılıyornuş. Bn adnow a başvuru yaptım onda da popup yok . Az sayılıp popup olması mı iyi yoksa tam sayılıp tıklamalı reklammj iyi ?

ben ekledim 3 bloguda popads e kabul edilmesini bekliyorum.fakat kötü yanı şu popads de bloglar eğer 2-3 gün dayanıcaksa ve hitler sürekli halde değilse 2-3 gün boyunca zate popads in kabul etme süresi var bide hitleri düzgün sayıp saymıcağı belli değil bu açıdan bakınca sıkıntı .
Adsense açısından bakınca da ödeme alma sıkıntı olabilir ama hem kazanç iyi hemde detaylı istatistikleri görebiliyoruz .
Bence şu an önceliğimiz yüksek hit yüksek kazancın nasıl sağlanılıcağını bulmak olmalı .

Ads_z.jpg

Dün akşam 10-11 gibi açtım. Görsellerden bir blog bulup onu çekip yaptım. Tüm aşamları uyguladım. Popads onayı bekliyorum. ABD hitleri google botu, Türkiye hitleri benim, kalanı organik. Hafif bir kıpırtı var gibi. Biraz üstüne düşmek, çeşitli içerikleri denemek lazım. Aradan 1-2 tanesini tutar iyi kazandırır belki.

Ads_z.jpg

Dün akşam 10-11 gibi açtım. Görsellerden bir blog bulup onu çekip yaptım. Tüm aşamları uyguladım. Popads onayı bekliyorum. ABD hitleri google botu, Türkiye hitleri benim, kalanı organik. Hafif bir kıpırtı var gibi. Biraz üstüne düşmek, çeşitli içerikleri denemek lazım. Aradan 1-2 tanesini tutar iyi kazandırır belki.

Linux olanlar google botları oluyor galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri