Blogger Yöntemi Kazandırmıyor , Banlanırsınız diye yazan ÇAKALLAR Türemiş Tüm Konulara Yazmaya Başlamışlar Bu Adamları Araştırın Kendileri Şu an Kazan

google gibi getir yaptığım sitelerin hepsi kapandı sorun burda bu işlemi yamadan siteye hit gelmiyor boşuna uğraşıyoruz ama bununda bir taktiği varmış [MENTION=44001]actionScript[/MENTION] bence forum olarak bunu da paylaşmanı istiyoruz veya ücret karşılığı satabilirsiniz dediğim gibi boşa kürek çekiyoruz

yt spamda nasıl işin ince ayrıntıları varsa, nasılki özel render yöntemlerimiz özel kategorilerimiz varsa vs bu işinde ince detayları var, bundan eminim,
blogun ince detaylarını satabilirse almayı düşünüyorum

yt spamda nasıl işin ince ayrıntıları varsa, nasılki özel render yöntemlerimiz özel kategorilerimiz varsa vs bu işinde ince detayları var, bundan eminim,
blogun ince detaylarını satabilirse almayı düşünüyorum

aynen sizin gibi düşünüyorum zaten bence ulu ortada paylaşımına karşı çıkılacaktır yöntemin fixlenmemesi açısından en iyisi satış konusu

aynen sizin gibi düşünüyorum zaten bence ulu ortada paylaşımına karşı çıkılacaktır yöntemin fixlenmemesi açısından en iyisi satış konusu

Kesinlikle, zaten ücretsiz paylaşılan tüm yöntemler fixlendi bugüne kadar,
en iyisi yöntemi satmak, parası olan alır, hem alıcı hem satıcı için doğru olan bu

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

resimleri render alın beyler :D

hocam siz blog açtınız mı hiç, açtığınız bloglar ayakta kaldımı,

Kesinlikle, zaten ücretsiz paylaşılan tüm yöntemler fixlendi bugüne kadar,
en iyisi yöntemi satmak, parası olan alır, hem alıcı hem satıcı için doğru olan bu

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

hocam siz blog açtınız mı hiç, açtığınız bloglar ayakta kaldımı,

yok kardeşim makarasına yazdım render alın diye blog açtım evet max 4-5 gün dayandılar dahada uğraşmadım

adsense reklam vermiyo ya bloglara 1.5 yıllık teknoloji blogum var vermiyo arkadaş 40 takla attım yine vermiyo :S

Bu blogger yöntemini de bi deneyemedim.Elimde bir sektörde kullanılan 50bin adet resim var bi türlü fırsat olmadı ama açıcam bi gün :)

Bu işte adsense çalışmak riskli gibi
Diğer reklam şirketleride az veriyor.
Kazanabilmek için içeriğe göre en iyi kazandıran reklam şirketlerini bulup bir listesini yapmak gerekiyor.

valla burda ne anlatıydıysa aynısını yaptım 1 aydan fazla süre günlük +5tl gelirim oldu adsensede ne blog kapandı ne adsense bişey oldu, ne yaptığını anlat fln demeyin burda neyse o işte ek bişey yapılmadı. artık uğraşmıyorum zaten özgün ve spam benim işim

Benim anlamadığım şey nasıl anında görüntülenme geliyor ? [MENTION=44001]actionScript[/MENTION] Tamam niche olayını anladık hocam da daha yeni açılan bloga 2 dakkada 150 görüntülenme gelmesi normal bir durum değil bence.

Bu yöntemi denedim 2 yıllık web adsense uçtu eninde sonunda banlanıyorum kazanç ise günlük 10 tl yi geçmiyor bile + olarak bununla uğraşacama yt ile uğraşırım daha iyi zaman kaybı

bu ayrı ayrı kategorilerdeki blogların içeriğini nerden alıyorsunuz yani manuel tek tek mi giriyorsunuz yoksa toplu botla içerikleri mi ekliyorsunuz yada hazır db'ler mi mevcut.

Youtube de içerikten dolayı ban atan adsensense ayni olayı bloggerde de yapar ıkısıde google nın malı başka adsense alternatıfleri varmı adsense ile uraşılmaz Kendı adıma soyluyorum Kaç sene geçti hatırlamıyorum ama çok uzun zaman once blogspot ile urasmıstım O zamanlar İframe Koduyu galıba istediğim videoyu ekleyebılıyordum hiç yuklemeden bloga Daha çok seo amaçlı kullanıyordum şimdi çoğu şeyi unuttum Bilen arkadaşlara musadeleri ile sorayım Ben bloguma dıyelım cem yılmazın videolarını İframe Koduyla ekledim yani yukleme falan yapmadım cem yılmazın kanalından İframe Kodu ile kendı bloguma ekledım bu yasal olarak serbestmı videolar yıne cem yılmazın kanalından izlenecek ıkıncı olarak da bu blogspotda adsense alternatıfı varmı acaba google buna ızın verıyormu

İstediğini kadar kazanıyorum adsense ile diyin eninde sonunda yakalıyor google banı yapıştırıyor.Eski günler gibi atiyim kazanayım yada bir blog kapansın bir daha açiyim adsanse bağliyim devri bu yılın başında bitti.Youtube içinde aynısı söz konusu malesef ki hiçbir türlü son 5 aydır hiç girmediğim kanal bu gün kapanmış .İçerikden yakalamışlar %100 eminim artık.Açık ve net google illegal istemiyor.Niche çalışın özgün çalışın.0 sermaye ile kazanç yok artık...

Mobil olarak gönderildi.

Su Blogger'i birisi bana ogretsin ya :D. Hic spam kafasi yok bende ama ne is olursa yaparim agggbiii :D .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri