Bloggera Adsense Eklemek Basit Çözüm

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Arkadaşlar bence adsenselere belirtildiği gibi bağlayıp bir iki gün beklemek en mantıklısı. Hemen reklam geliyor diyende var yt adsense blog kullanıyorum diyende kullanmıyorum diyende var. Belki reklamların gelmesi zaman alıyordur biraz. En azından blogları bağlayıp xmller ile hç oynamadan bir gün beklemek en mantıklısı gibi geliyor bana.

3 ocakta açtığım blogda hala boş reklam gözüküyor :D

Hocam sende bir tezi çürütme be yaw.

Şöyle birşey dikkatimi çekti, chrome da adblock yüklü, ordan girdiğimde sitede engellenmiş reklamlar gösteriyor ama devre dışı bıraktığımda reklam falan gelmiyor. :)

adblocklu tarayıcıda reklamı engellemiş gibi gösteriyor. adblock devre dışı bırakınca boş reklam gösteriyor. adblock olmayan tarayıcıda direk boş reklam gösteriyor :D

blogger hesabında adsense reklamları gözükmeyen arkadaşlardan 1 tanesi güven problemi olmazsa team wiewer verebilirmi bağlanıp 1 kerede ben bir deneme yapmak istiyorum.

Adsense ayarlarında Site Yetkilendirme kısmına sitemizi girerek başvurmamız mı gerekiyor acaba? ve Üçüncü Taraf erişimi kısmında da youtube etkin olarak gözüküyor Barındırıcı Gelir Payının altında Gelir paylaşımı için kullanılamaz diyor. Sizin adsenselerinizde bu ayarları yapmadan sadece ıd nizi bloga kopyalamanız yeterli oldu mu? Bunu merak ediyorum.

evet beyler youtube adsense ile blog olmuyor. 6 aylık blog ile adsense açılacak

evet beyler youtube adsense ile blog olmuyor. 6 aylık blog ile adsense açılacak

youtube adsenseyi 6 aylık blogla ilişkilendirsek olmuyor mu peki ? mantıken olması lazım. çünkü adsense kurallarına göre tek adsenseye izin veriyor. adamın hem blogu hem youtube kanalı varsa tek adsenseyle halletmesi lazım.

youtube adsenseyi 6 aylık blogla ilişkilendirsek olmuyor mu peki ? mantıken olması lazım. çünkü adsense kurallarına göre tek adsenseye izin veriyor. adamın hem blogu hem youtube kanalı varsa tek adsenseyle halletmesi lazım.

bunu ben denedim yine olmuyor reklamlar boş gözukuyor :S

6 ay önce açmış oldugum blog vardı onun üzerinden başvuru yaptım kabul edildi. şimdi dün açtıgım bloglara pub id degistirdim reklam yok boş. fakat başvuru yaptıgım blogda reklamlar cıkıyor

tamamdır hallettim

Son düzenleme:
şimdi ben şöyle bişey yaptım...youtube adsense im vardı...erşim ve yetkilendirmeden blog mailimi ekledim...ayarlardan üçüncü taraf erişimine baktığımda blogger da eklendi...ama hala reklamlar yok...youtube adsense i olanlar erişim ve yetkilendirmeden maili eklesinler birde öyle denesinler...bende reklamlar çıkmıyor ama hala

Son düzenleme:
şimdi ben şöyle bişey yaptım...youtube adsense im vardı...erşim ve yetkilendirmeden blog mailimi ekledim...ayarlardan üçüncü taraf erişimine baktığımda blogger da eklendi...ama hala reklamlar yok...youtube adsense i olanlar erişim ve yetkilendirmeden maili eklesinler birde öyle denesinler...bende reklamlar çıkmıyor ama hala

http://www.ytpara.com/adsense-soru-...ger-adsense-cozumu-6-aydan-eski-blog-ile.html hocam şurada yazılanlara bir göz atın isterseniz

Arkadaşlar bende reklamlar gözüktü fakat en fazla 15 dakika kaldı sonra kayboldu, nedeni nedir bilen var mı?

Beyler web adsense i kullanabilir miyiz ? Pub ı değiştirdim ama olur mu olmaz mı bilmiyorum..

---------- Spam Engelliyici 7.01.2016 00:24 ---------- Önceki Mesaj 6.01.2016 22:45 ----------

hocam doğru. benim ilk anlattığım yöntemde budur zaten.
6ay vs bekleme olmadan eklemenin tek yolu budur.
bu arada benim template ile ekleyeler adsense i silmiyorlar heralde çoğunun sitesi ve gelirini adsense panelimde görebiliyorum :)
sen kendi kodlarını koymuşsan sen de görürsün. hemde beni kurtartmış olursun :))

Hocam web adsense imin pub numarasıyla sizinkileri değiştirdim ama henüz reklam çıkmadı , web adsense kullanımının bu şekilde olduğuna emin misiniz ? Web adsense'ten yeni bi reklam kodu oluşturmam gerekiyor mu sizce ? Son olarak sizin pub no yu değiştirmeyen arkadaşların sitelerini nasıl görebiliyorsunuz , benim adsense'te gözükmüyo mesela , link atar mısınız rica etsem.. [MENTION=13885]WaDa[/MENTION]

Beyler web adsense i kullanabilir miyiz ? Pub ı değiştirdim ama olur mu olmaz mı bilmiyorum..

---------- Spam Engelliyici 7.01.2016 00:24 ---------- Önceki Mesaj 6.01.2016 22:45 ----------

Hocam web adsense imin pub numarasıyla sizinkileri değiştirdim ama henüz reklam çıkmadı , web adsense kullanımının bu şekilde olduğuna emin misiniz ? Web adsense'ten yeni bi reklam kodu oluşturmam gerekiyor mu sizce ? Son olarak sizin pub no yu değiştirmeyen arkadaşların sitelerini nasıl görebiliyorsunuz , benim adsense'te gözükmüyo mesela , link atar mısınız rica etsem.. [MENTION=13885]WaDa[/MENTION]

hocam direk pub değiştirince olmaz. reklam oluşturup veya etkin reklam varsa onun pub ve slot numarasını değiştirirseniz reklamlarınız gözükecektir. reklam gözükten sonra performans raporlarından siteler seçerseniz blog adresiniz gözükür

konu altında ulaşmak istediğinis rapor linki var reklamların neden görünmediğini bilmiyorum...

Arkadaşlar 6 aylık bloğu olanlar bloggerın kazanç bölümündenmi etkinleştiriyor adsenseyi ?
Bende 2014'ten kalma blog var fakat kazanç bölğmğnde adsense devre dışı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri