Bloggera sorunsuz adsense ekleme

Hocam aslında video çekecektim ortam müsait olmayınca çekemedim. Resimle bir olayı anlatmak daha zor oluyor.

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

Yapabildin mi hocam?
Yok hocam sadece konuyu kaydettim arşivine daha baslamadim

pub kodunu yapıştırarak yapamadım ben. Anlattığım şekilde yapabildim hocam.
Blogerınız varsa , eğer bu blog adsenseye uygun değildir demiyorsa.
İlk olarak ona adsense bağlayın. Sonra resimdekileri uygulayın.

adsenseyi nasıl, nereden bağlıyacağız hocam

Hocam resimli anlattım ya

Hocam altta diyorsunuzya eğer blog adsenseye uygun değilse ilk olarak adsenseye bağlayın sonra resimdekileri uygulayın diye. bende soruyorum burada ilk olarak adsenseye nasıl nereden bağlıyoruz...

capari_83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam altta diyorsunuzya eğer blog adsenseye uygun değilse ilk olarak adsenseye bağlayın sonra resimdekileri uygulayın diye. bende soruyorum burada ilk olarak adsenseye nasıl nereden bağlıyoruz...

capari_83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adsenseye uygun değildir demiyorsa

Merhaba arkadaşlar. Forum coştu, herkes paylaşımda yarışıyor.
Bu arada blogger kazanç yöntemini paylaşan [MENTION=44001]actionScript[/MENTION] arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum. Allah daha çok versin.

Bu adsense ekleme işini dünden beri yapamamıştım.Forumdaki [MENTION=33315]Judge[/MENTION] arkadaşımın paylaşımından giderek sonuca ulaştım. Tabii detaylı anlatılmadığı için çoğu kişi yapamıyor.
Anlatıma başlıyorum.

1- İlk önce resimdeki gibi bloggerlarına eklemiş olduğunuz reklam biçimleri olması lazım. Eğer yoksa 6 ay beklenmesi deniliyordu forumda. O konuda bilgim yok.

2. Herhangi birinden kodu al diyoruz ve karşımıza alttaki ekran geliyor. Oradaki metni kopyalıyoruz.

3- Kopyaladığımız reklam metnini bu siteye giderek Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates yapıştırılacak yere yapıştırıp reklam boyutlarını değiştiriyoruz. 336 -280 yapıyoruz.

Ardından convert ad code a tıklıyoruz.

4- Oluşan yeni kodu kopyalıyoruz. bloggerımızın şablon bölümüne gelip html yi düzenle diyoruz. Gelen kod sayfasına 1 kere tıklayıp ctrl + f ye basıp oluşan kutucukta ca-pub yazarak enter a basıyoruz.

5- İlk olarak 2 tane ca-pub altalta geliyor. Bu her iki pub u da silip kopyalamış olduğumuz ca-pub u 2 kere sildiğimiz yere yapıştırıyoruz. Silinecek yeri resimde gösterdim.

6- Diğer silinecek yerler. Tabi sildiğimiz kodun yerinde Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates sitesinden çevirdiğimiz kodları kesinlikle yapıştırmamız gerekir.
Diğer pub lara ulaşmak için enterlıyoruz.

7- Daha sonra şablonu kaydet diyoruz. Bu kada Yalnız acizane tavsiyem. Siz kendi oluşturduğunuz özgün db nize adsenseyi bağlamanız. Spam db lerle adsense banlanabilir.

hocam dediğiniz gibi yaptım yt adsensesini herhangi birşey çıkmadı boş çıkıyor hocam

Adsenseye uygun değildir bloğu olup reklam çıkartabilen yardımcı olabilir mi bana acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

tema içine degil de hani gadget html ekle olarak eklense farkeden sey ne olur ki ben onu cozemedım. arkadas illaki tema içine ekleyın demıs ama ...

adsenseyi 2 yıllık blog bulup bağladım ama yine reklam çıkmıyor.

eyvallah hocam çözecez bu işi :D :D :D

hocam blogger adsense e girdiğiniz zaman site yetkilerinde

Barındırıcı
Barındırıcının gelir payı
Durum
İşlem
http://blogger.com
i̇çerik gelirinden %0 oranında pay
Etkin
erişimi devre dışı bırak
http://www.youtube.com
Gelir paylaşımı için kullanılamaz
Etkin
erişimi devre dışı bırak

bunlar mı yazıyor acaba? ben de reklamları bir türlü çıkaramıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri