Bloggera sorunsuz adsense ekleme

hocam blogger adsense e girdiğiniz zaman site yetkilerinde

Barındırıcı
Barındırıcının gelir payı
Durum
İşlem
http://blogger.com
i̇çerik gelirinden %0 oranında pay
Etkin
erişimi devre dışı bırak
http://www.youtube.com
Gelir paylaşımı için kullanılamaz
Etkin
erişimi devre dışı bırak

bunlar mı yazıyor acaba? ben de reklamları bir türlü çıkaramıyorum

aynen bunlar yazıyor ben youtube devredışı bıraktım yinede çıkmıyor :d

yok ben de kafayı yicem çıkartamadım bir türlü çıkartanlar nasıl çıkartıyor ya. çözüm bulursan bana da pm atabilir misin hocam ya

atarım hocam çözeriz sıkıntı yapma ufak bir püf noktası vardır elbet. sen daha önce mi blog bağlantısı yaptın yeni mi yoksa?

tahminim yeni blog bağlantısı yaptığımız için tam etkin olmadığı yönünde.

atarım hocam çözeriz sıkıntı yapma ufak bir püf noktası vardır elbet. sen daha önce mi blog bağlantısı yaptın yeni mi yoksa?

tahminim yeni blog bağlantısı yaptığımız için tam etkin olmadığı yönünde.

hocam benim durum biraz karışık. 2 yıllık blogger hesabına adsense açmışım. ama blogger mailine bağlı olan mailde banlanan adsense vardı. galiba farklı maile açmışım blogger adsense i. ama unuttum onu. çünkü id pub falan var. neyse başka youtube adsensei vardı bir tane. ona ekledim o bloggerı sonradan erişim yetkilendiremede blogger etkin çıktı. 2 yıllık bloga da yeni sisteme de blogger etkin yazan adsense den kodu koydum ikisinde de tık yok

Yapamadıysanız teamle bağlanıp bi bakayım isterseniz.

Yapamadıysanız teamle bağlanıp bi bakayım isterseniz.
Hocam benim 4-5 yıllık bir blog var tabii içi boş blogun, bunun içinden adsenseye bağlanıyım dedim ve 1 senelik youtube adsensemi girerek bağlandım, yalnız adsense adresinden girip kodları falan alayım dediğimde youtube adsensenin üst kısmında uyarı verdi "bu adsenseyi blogunuzda kullanabilmeniz için bize bildirin" gibi bir uyarı.
Kodları alacağım sayfaya girdiğimde de reklam türlerinin karşısında "yeni" yazıyor. sizin anlatımınıza baktığımda sizinkiler "etkin" görünüyor.
Tüm bunlara rağmen adsenseden kodları alıp convert edip heryere yükledim ama bir türlü reklam gözükmedi.
Şimdi ben bu adsensenin dediğini yaparsam, kesinlikle eminim kabul etmezler bloğu çünkü blogta yazı yok. Bu arada popads ekleyelim dedik bir bloga başvurduk yanlış kategori seçimi diyo, Walla bilmiyorum artık ne yapacağım.

Arkadaşlar actionscript hocanın anlattığına göre 6 aylık blog ile adsenseyi etkinleştirmeniz gerekiyor öncelikle , ardından aynı reklam kodlarını alıp diğer bloglarınızın templatesine kopyalayacaksınız bu sayede 6 aylık süre bypass ediliyor

hocam benim durum biraz karışık. 2 yıllık blogger hesabına adsense açmışım. ama blogger mailine bağlı olan mailde banlanan adsense vardı. galiba farklı maile açmışım blogger adsense i. ama unuttum onu. çünkü id pub falan var. neyse başka youtube adsensei vardı bir tane. ona ekledim o bloggerı sonradan erişim yetkilendiremede blogger etkin çıktı. 2 yıllık bloga da yeni sisteme de blogger etkin yazan adsense den kodu koydum ikisinde de tık yok
usta benimkide aynı banladıydı bloga baglı adsense baska adsense gecrdım olmuyor reklam çıkmıyor

Arkadaşlar actionscript hocanın anlattığına göre 6 aylık blog ile adsenseyi etkinleştirmeniz gerekiyor öncelikle , ardından aynı reklam kodlarını alıp diğer bloglarınızın templatesine kopyalayacaksınız bu sayede 6 aylık süre bypass ediliyor
6 aylik 1 blog sayesinde istedigimiz kadar bloga adsense koyabiliyoruz yani ?

6 aylik 1 blog sayesinde istedigimiz kadar bloga adsense koyabiliyoruz yani ?

actionscript öyle dedi ama şuan templete dosyasında actionscriptin adsense kodları var acaba biz adsensede reklam türü yaratmadan sadece templeteye kendi ca-pubumuzu yazsak olurmu ki ? yoksa aynı türden reklam mı oluşturmak gerekiyor kendi adsensemizde

actionscript öyle dedi ama şuan templete dosyasında actionscriptin adsense kodları var acaba biz adsensede reklam türü yaratmadan sadece templeteye kendi ca-pubumuzu yazsak olurmu ki ? yoksa aynı türden reklam mı oluşturmak gerekiyor kendi adsensemizde
Sadece pubu degistirsek olurda...
simdi soyle bisey var... 1 tane 6 aylik blogdan adsense aldik diyelim. Yeni bir 2. blog actik. Bu blogda adsense bolumu pasif olacak 6 aylik olmadigi icin ? Kodlari htmline gomsek reklam cikacak mi ? Sorun olmayacak mi ?

Sadece pubu degistirsek olurda...
simdi soyle bisey var... 1 tane 6 aylik blogdan adsense aldik diyelim. Yeni bir 2. blog actik. Bu blogda adsense bolumu pasif olacak 6 aylik olmadigi icin ? Kodlari htmline gomsek reklam cikacak mi ? Sorun olmayacak mi ?

Hocam aynen dediğin gibi bir tane 6 aylık blogdan adsense alacaz diğerlerinde sadece kodları templateye gömecez . Hatta sabah actionscript resim attı benım yaptıgım bir blog 7 tl kazandırmış blogu 2 gün önce açtım actionscriptin adsense kodu gömülü .

Ama benım merak ettiğim adsensede hiç reklam türü oluşturmamız gerekmeyecek mi ?

Hocam aynen dediğin gibi bir tane 6 aylık blogdan adsense alacaz diğerlerinde sadece kodları templateye gömecez . Hatta sabah actionscript resim attı benım yaptıgım bir blog 7 tl kazandırmış blogu 2 gün önce açtım actionscriptin adsense kodu gömülü .

Ama benım merak ettiğim adsensede hiç reklam türü oluşturmamız gerekmeyecek mi ?
Gerekmez hocam. Reklam turu sana kare dikdortgen falan onlari verir kodlari standarttir yani. Pub degistirsek yeter. Google bu bloglarda adsense acik degil reklam kodu var ne ayak demezse reklam turu acik degil kod var ne ayakta demez heralde

Gerekmez hocam. Reklam turu sana kare dikdortgen falan onlari verir kodlari standarttir yani. Pub degistirsek yeter. Google bu bloglarda adsense acik degil reklam kodu var ne ayak demezse reklam turu acik degil kod var ne ayakta demez heralde

Anladım hocam sağolun. Ben şuan 6 aylık bloga özgün içerik giriyorum adsense açmak için adsense aldığımda denediklerimi yazarım tekrardan. İyi çalışmalar.

Arkadaşlar ben youtube üzerinden bi adsense açtım peki şimdi blogu bu adsense ye nasıl bağlayacağım? sadece bu kodları html yerine yazsam yeterli oluyor mu? blogdan kazançlar kısmına geldiğim zaman adsenseye bağla kısmı kapalı. Nasıl yapmam lazım, elde olan adsense ye bu blogu bağlayamam mı?

Anladım hocam sağolun. Ben şuan 6 aylık bloga özgün içerik giriyorum adsense açmak için adsense aldığımda denediklerimi yazarım tekrardan. İyi çalışmalar.

İçeriğin önemi yok 6 aylık blogla başvurunca adsense hemen açılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri