Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani 6 aylık bir blog buluyoruz sonra adsenseye başvuruyoruz onaylanınca adsenseden aldığımız reklam kodlarını sıfır yeni açılmış bloglarda kullanıyoruz sayaçlar adsensede işlemeye başlıyor. Bu bilgi çok önemliÖNEMLİ BİLGİ : Arkadaşlar bu bilgi hem işinizi kolaylaştıracak hemde uğraştırmayacak bir bilgi ( Temanın İçine kendi adsense kodlarınızı eklediniz o temayı kaydedip diğer açacagınız bütün bloglarda kullanabilirsiniz ve bu bloglarda kazançlar kısmında adsense kayıt ol aktif olmasa bile reklamlarınız gözükecek vede adsense paneline yansıyacaktır. )
Evet hocam temaya meta tag ve arama motoru kodlarını ekliyorum.
![]()
youtube adsensesine bağlı reklam çıkıyor benim blogda, bazı arkadaşların çıkmadıgını duydum da son durum nedir
Blog ay içinde kesinleşmeden kapatılırsa kazandırdıklarını adsense ödüyor mu?
ödüyor hocam bugune kadar kapanan bütün blogların ödemesini sorunsuz aldım ben
Hocam blogun spama düşmesi adsense in kapatılmasına banlanmasına sebep olur mu ? Böyle bi tecrübeniz var mı ?
Web adsense pub ını eklediğim bi blog'ta adsense e başvuru kısmı (yani kazançlar bölümü) ndaki adsense başvuru butonu kapalı ? Bu web adsense kullanamayacağım anlamına gelir mi
Hocam teşekkürler son olarak blog adsense değil benimki web adsense.. Pub numarasını değiştirerek blog için kullanabilir miyim?hocam youtube gibi değil kolay kolay adsense banlanmıyor bloglardan dolayı bu zamana kadar bir adsense ban olayı yaşamadım inşallahta olmaz.
adsense başvuru yapmak için blogunuzun en az 6 ay olması lazım vede dediğiniz kısmın aktif olması lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.