Blogger'dan Para Kazanma ( Soru - Cevap ) Anlatım

• Kullanıcı RAPOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
ÖNEMLİ BİLGİ : Arkadaşlar bu bilgi hem işinizi kolaylaştıracak hemde uğraştırmayacak bir bilgi ( Temanın İçine kendi adsense kodlarınızı eklediniz o temayı kaydedip diğer açacagınız bütün bloglarda kullanabilirsiniz ve bu bloglarda kazançlar kısmında adsense kayıt ol aktif olmasa bile reklamlarınız gözükecek vede adsense paneline yansıyacaktır. )
Yani 6 aylık bir blog buluyoruz sonra adsenseye başvuruyoruz onaylanınca adsenseden aldığımız reklam kodlarını sıfır yeni açılmış bloglarda kullanıyoruz sayaçlar adsensede işlemeye başlıyor. Bu bilgi çok önemli
Hocam sık sorulan soruları cevaplarıyla birlikte ilk mesajına ekler misin rica etsek ?

Mecbur 6 aylık blogger bulamazsak .com lu site kurup içini doldurup adsense onayı almayı bekleyecez yani

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION]

hocam blog teması için ayrı bir seo ayarı yapıyor musunuz, tema seçerken seo açısından önemli olan bi konu var mı ?

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
lvjpWJ.png

youtube adsensesine bağlı reklam çıkıyor benim blogda, bazı arkadaşların çıkmadıgını duydum da son durum nedir

lvjpWJ.png

youtube adsensesine bağlı reklam çıkıyor benim blogda, bazı arkadaşların çıkmadıgını duydum da son durum nedir

hocam nasıl bağladın biraz bahsedermisin , önce youtube adsensi açıp sonra 6 aydan eski bir blog bulup blogu youtube adsensine bağladım sizinkide bu şekildemi oldu eğer bu şekildeyse tam olarak blogu nasıl bağladınız anlatabilirmisin.

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
ödüyor hocam bugune kadar kapanan bütün blogların ödemesini sorunsuz aldım ben

Hocam blogun spama düşmesi adsense in kapatılmasına banlanmasına sebep olur mu ? Böyle bi tecrübeniz var mı ?

Web adsense pub ını eklediğim bi blog'ta adsense e başvuru kısmı (yani kazançlar bölümü) ndaki adsense başvuru butonu kapalı ? Bu web adsense kullanamayacağım anlamına gelir mi

forumda ne insanlar neler biliyor çalışıyormuşda biz bilmiyormuşuz. tşk herkese

Hocam blogun spama düşmesi adsense in kapatılmasına banlanmasına sebep olur mu ? Böyle bi tecrübeniz var mı ?

Web adsense pub ını eklediğim bi blog'ta adsense e başvuru kısmı (yani kazançlar bölümü) ndaki adsense başvuru butonu kapalı ? Bu web adsense kullanamayacağım anlamına gelir mi

Eğer bloglar spamdan kapanırsa panelden ayarlardan kökten sileriz bloğu, sorun çıkacağını sanmıyorum

Gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
6 aylık blogger adsense açtım 3. taraf erişiminde İçerik gelirinden %0 oranında pay yazıyor.
Bu durumda ödemenin tamamını alır mıyız?

Blogger Adsense'ı açarken farklı bir IP mi kullanmalıyız aynı IP'de Yt Adsense ile kullanmak sorun olur mu acaba?

hocam youtube gibi değil kolay kolay adsense banlanmıyor bloglardan dolayı bu zamana kadar bir adsense ban olayı yaşamadım inşallahta olmaz.

adsense başvuru yapmak için blogunuzun en az 6 ay olması lazım vede dediğiniz kısmın aktif olması lazım
Hocam teşekkürler son olarak blog adsense değil benimki web adsense.. Pub numarasını değiştirerek blog için kullanabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri