Hangi ping sitelerini önerirsiniz? Aq rh
Arkadaşlar öncelikle merhaba 3 senedir blogger'dan para kazanmaktayım.
21.09.2015 Tarihinde yazdım yorumlar bunun şahidi http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iniz-youtube-gidisati-kotu-9.html#post1171821
özelden mesaj kutum doldu ve kimseye yazamıyorum sadece bu konu altında soru cevap olarak yardımcı olmak istedim.
Soru 1 ) Youtube Adsense Bloggerda Kullanılırmı ?
Cevap ) Youtube adsense bloggerda kullanılmaz reklamlar boş beyaz olarak çıkar. Blogger için yeniden başvuru yapmanız gerekir.
Soru 2 ) Bloggerda Nasıl Adsense Kullanılır ?
Cevap ) Bloggerda web adsensesi kullanabilirsiniz ama eğer bloggerınız belli bir hite sahipse blogger panelinizde Kazançlar > Adsense kısmına tıkladığınızda adsense kayıt ol kısmı çıkıyorsa ( YOUTUBE ) adsensesi olsa bile oradan adsense başvurusu yapabilirsiniz ve onaylandıktan sonra reklamlarınızı koyabilirsiniz. Not : Youtube adsenseniz otomatikman web adsensesine dönmüş olacaktır.
Soru 3 ) Temaya Adsense Reklamı Eklenmiyor Hata Veriyor ?
Cevap ) Bloggerınıza adsense reklamını direk ekleyemezsiniz temanın içine ekleyerek yayınlayabilirsiniz onun içinde adsense reklam kodlarınızı Blogger AdSense Code Converter | eBlog Templates bu siteden çevirip eklemelisiniz.
Soru 4 ) Bloggerdan Gerçekten Para Kazanılıyormu ?
Cevap ) Kazanılmasa 3 Senedir Uğraşmam. Aylık kazancım X.XXX TL
Soru 5 ) Blogger Spama Düşermi ?
Cevap ) Başka bloglardan çektiğiniz konuların üzerinde düzeltme yapmadan yayınlarsanız her yada geç mutlaka spama düşecektir.
Soru 6 ) Spam Mı Özgün Mü ?
Cevap ) Kesinlikle özgün zaten spam yapsanız bile sizden önce başkası o konu açıp googleda indexlendiği için sitenize hit ve ziyaretci gelmeyecek google sıralamasında ileriki sayfalarda yer alacaksınız.
Soru 7 ) Hit İçin Ne Yapmalıyım ?
Cevap ) Bloglarınızı ping sitelerine eklemelisiniz sosyal medya sitelerinden hit çekmeye özen göstermelisiniz ve içeriklerinize mutlaka görsel eklemelisiniz.
Soru 8 ) Wordpress Sitemin İçeriği Blogger'a Eklenir Mi ?
Cevap ) Wordpress içeriğinizi dışarı aktarıp Wordpress2Blogger conversion utility bu siteden blogger formatına çevirebilir ve blogger panelinden ayarlar > diğer > blogu içe aktar diyerek yükleyebilirsiniz.
Soru 9 ) Reklam Tıklama Başı Kazanç Nedir ?
Cevap ) Tıklama başı ortalama reklam kazancım 0,45 TL
ÖNEMLİ BİLGİ : Arkadaşlar hiç webadsenseniz yoksa 6 aylık bir blog bulun sonra bloggerın panelinden Kazançlar > Adsense > Adsense Kayıt Ol tıklıyoruz adsenseye başvuruyoruz onaylanınca adsenseden aldığımız reklam kodlarını başka onay almadan sıfır yeni açılmış bütün bloglarda kullanabiliriz vede bu gösterimler ve tıklamalar adsense paneline yansıyacaktır. ( Yalnız ) Reklam kodlarını temanın içine eklememiz gereklidir.
Diğer Sorularınızı Bu Konu Altında Yanıtlayacam.