Bloggerdan Yüksek Kazanç İsteyenler!

kardeşim uzun yıllardır adsense kullanıcısıyım,tıklama oranları çok yüksek organik ise zaten bir sıkıntı yok,ama ziyaretçinin farkında olmadan tıklamasına teşvik varsa ban riski yüksek Daralll hoca onay verdiyse bir bildiği vardır diyorum, amacım konuyu baltalamak değil sadece fikrimi belirtiyorum bol kazançlar...

Arkadaşlar Referans satışlarımız devam ediyor!

hocam iyi satışlar.

Referans satışlarımız devam ediyor derken anlayamadım. Referans ücretsiz olarak deneyen işe yarayıp yaramadığını belirten kişi değil midir ? Onlara da mı satış yapıyorsun ?

Edit : düzeltilmiştir

kardeşim uzun yıllardır adsense kullanıcısıyım,tıklama oranları çok yüksek organik ise zaten bir sıkıntı yok,ama ziyaretçinin farkında olmadan tıklamasına teşvik varsa ban riski yüksek Daralll hoca onay verdiyse bir bildiği vardır diyorum, amacım konuyu baltalamak değil sadece fikrimi belirtiyorum bol kazançlar...

Hit tamamen doğal hocam tık da doğal neden ve nasıl doğal olduğunu kitabı okuyunca anlayacaksınız

Hocam amacınız konuyu baltalamak lütfen edebinizle ayrılınız.

Kardeşim ne konu baltalaması ben milleti uyarıyorum sayfa tonun bu kadar yüksek olması risklidir. Bu adamların adsense hesabı banlanırsa zararı sen karşılayacakmısın ?

hocam iyi satışlar.

Referans satışlarımız devam ediyor derken anlayamadım. Referans ücretsiz olarak deneyen işe yarayıp yaramadığını belirten kişi değil midir ? Onlara da mı satış yapıyorsun ?

Edit : düzeltilmiştir

hocam ref olanlara %50 indirim ile satış yapıyorum

Kardeşim ne konu baltalaması ben milleti uyarıyorum sayfa tonun bu kadar yüksek olması risklidir. Bu adamların adsense hesabı banlanırsa zararı sen karşılayacakmısın ?

kajaga hocamın sorusunun yanında benim de sorum var .

Yöntemi sen 11 gündür mü kullanıyorsun yoksa hep kullandığın bir yöntem mi ?

Yöntem ve banlanmama için %100 garanti verebiliyor musun ?

Hit tamamen doğal hocam tık da doğal neden ve nasıl doğal olduğunu kitabı okuyunca anlayacaksınız

tıklamalar organikse sıkıntı yok yıllardır site işleri ile uğraştıktan sonra bi daha girmek istemiyorum vakit yok yeminle :) alanlara hayırlı olsun herkese bol kazançlar,böylelikle yeni girişimci arkadaşlar blog sahibi olucaklar :)

Hocam ben kullanıyorum sorun yok diyorum ha buraya gelenlerin çoğu zaten adam akıllı para kazanmayan insanlar diyelimki zaten diğer işten yüksek paralar kazanıp birde bu işe gircekse madem bana güven yok kullanmadığı bir adsense ile girsin bu işe her işte risk vardır spamdan kapanan adsenseler de oluyor o yüzden ben risk yok diyemem ama spama göre daha rahat bir iş.

kajaga hocamın sorusunun yanında benim de sorum var .

Yöntemi sen 11 gündür mü kullanıyorsun yoksa hep kullandığın bir yöntem mi ?

Yöntem ve banlanmama için %100 garanti verebiliyor musun ?

Hocam dediğim gibi %100 garantiyi kimse veremez ben bu hesabımda 11 gündür kullanıyorum eski hesabımı sattım ve o hesap hala aktif olarak çalışıyor yani bir sorun yok

tıklamalar organikse sıkıntı yok yıllardır site işleri ile uğraştıktan sonra bi daha girmek istemiyorum vakit yok yeminle :) alanlara hayırlı olsun herkese bol kazançlar,böylelikle yeni girişimci arkadaşlar blog sahibi olucaklar :)

Eyvallah hocam...

Hocam ben kullanıyorum sorun yok diyorum ha buraya gelenlerin çoğu zaten adam akıllı para kazanmayan insanlar diyelimki zaten diğer işten yüksek paralar kazanıp birde bu işe gircekse madem bana güven yok kullanmadığı bir adsense ile girsin bu işe her işte risk vardır spamdan kapanan adsenseler de oluyor o yüzden ben risk yok diyemem ama spama göre daha rahat bir iş.

Baştan öyle desene hocam sen baştan uyarını yapta sonradan başın ağrımasın.

Baştan öyle desene hocam sen baştan uyarını yapta sonradan başın ağrımasın.

Hocam kimse %100 garanti veremez bende vermedim hiçbir yerde kapanmayacak demedim kapanabilir ama ben 3 aydır kapanmadan kullanabiliyorsam risk düşüktür dedim.

Edit: Daralll tarafından E-Book'a onay verilmiştir..!

;) Youtubeda hergün onlarca kanalın mı kapanıyor?

;) Ay sonunda eşik miktarını bile geçemiyor musun?

;) Gece gündüz Youtube ile uğraşmaktan bıktın mı?

;) Adsense'de Şenlik mi görmek istiyorsun?

:cool: Ozaman bu kitap tam sana göre!!!

Arkadaşlar dün blogger üzerinden kazanç anlatacağım diye konu açtım yoğunluktan dolayı sadece 16 kişi ile anlaşabildim 50 nin üzerinde teklif geldi bende böyle birşey yapayım dedim ve işte şu andan itibaren satışta olan kitabı düzgün bir şekilde uygulayıp ayda 200 TL eşik hesabını geçemeyen olmayacaktır! Bu kadar garanti veriyorum çünkü ben 1 günde 93 TL ye kadar çıkabildim!

Size bunun anahtarını verecek olan kitap Sadece 30TL!

Gerekli olan metaryaller;
*Bloga bağlandığında reklam gösterebilecek bir adsense (2014 tarihliler hariç YT adsensesi uygundur)
*Facebook vb. organik hit sağlayabilecek üyelikler gerekli

Ve referans olarak ilk 5 kişiye sadece 15 TL!

Referans 5 de 1

11 günlük kazanç tablom Eklendi!

Edit: Kitap satıldıktan sonra her türlü yardım için skype da bekliyor olacağım...

skype eklendi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri