Bloggerden Hit Almaya Başlayanlar

• Kullanıcı Revilationer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Bilgi toplama aşamasındayım daha blog açmadım doğru düzgün açtığımı siliyorum :)

5 6 tane bizzat kendi bulduğum içerikler ile blog hazırladım ancak en fazla 50 hit geldi.

Üsteki 30 dk lık alttaki bu gece yaptığım bir blog gelenlerin geneli ABD den geliyor. Henüz kazanç yok PopAdse istek attım kabul edilince bakıcaz artık.
orrz2o.png

blogger 2K Gösterim 460 konu ama reklam yok be kardeşim bekliyoruz 24 saat içinde onaylanmasını bakalım kabul edecekler mi yoksa hitlerde boşa gidecek

Arkadaşlar bloggerda görünen hit hem sizin hitinizide sayıyor çoğunlukla hemde google botlarınıda sayıoyr zaten bakarsanız gelen girişlerde %90 civarının linux olduğunu görebilirsiniz 12 saat sonra filanda windows oluyor yani anlatmak istedğim blogger analist e güvenmeyin boş bir blog açın 10 yazı girin yarın 100 hit gösterir o google botlarınıda saydığı için ben şimdi 3 tane açtığım bloğu google analist e ekledim yarın detaylı hit alımını görsellerle paylaşıcam sizin içinde biraz açıklama olur ne olmuş ne gitmiş diye hayırlı kazançlar

Arkadaşlar bloggerda görünen hit hem sizin hitinizide sayıyor çoğunlukla hemde google botlarınıda sayıoyr zaten bakarsanız gelen girişlerde %90 civarının linux olduğunu görebilirsiniz 12 saat sonra filanda windows oluyor yani anlatmak istedğim blogger analist e güvenmeyin boş bir blog açın 10 yazı girin yarın 100 hit gösterir o google botlarınıda saydığı için ben şimdi 3 tane açtığım bloğu google analist e ekledim yarın detaylı hit alımını görsellerle paylaşıcam sizin içinde biraz açıklama olur ne olmuş ne gitmiş diye hayırlı kazançlar

aynen kardeşim dogru dedin Arkadaşlar google analist ekleyin bloglarınıza daha emin olursunuz ziyaretçi sayınızdan

Hocam benim dün gece kabul edildi ama reklam çıkmıyor. bi süresi filanmı var bu reklamların yani 1 2 gün sonramı çıkar acaba.

Henüz kullanmadığım için bilemiyorum hocam yorumlarda okuduğum kadarıyla 4 saat sonra çıkmaya başlıyormuş sanırım.

Arkadaşlar sistem çalışıyor. Ben googleden getir demedim çoğunu. Bu şekilde bile hit geliyor. Burada önemli olan özgün kendi anahtar kelimemizle db oluşturmak. Onlar daha çok izlenecektir düşüncesindeyim.

Dün açtığım kendim özgün yazılar girdim 10 içerik girişi yaptım konulardan birini 20 k lık bir facebook sayfası paylaşmış şuan durum bu

LHHaIOU.png

Dün açtığım kendim özgün yazılar girdim 10 içerik girişi yaptım konulardan birini 20 k lık bir facebook sayfası paylaşmış şuan durum bu

LHHaIOU.png

Hocam db yi wordpresste mi oluşturdun yoksa direkt blogerdan konular mı açtıın.
Bunu merak ediyorum acaba direk blogerdan konu açıp resimleri ekleyebiliyor muyuz?

Arkadaşlar sistem çalışıyor. Ben googleden getir demedim çoğunu. Bu şekilde bile hit geliyor. Burada önemli olan özgün kendi anahtar kelimemizle db oluşturmak. Onlar daha çok izlenecektir düşüncesindeyim.

Kardeş nasil ve kac tane içerik girdin detayli anlatır mısın rica etsem

Hocam db yi wordpresste mi oluşturdun yoksa direkt blogerdan konular mı açtıın.
Bunu merak ediyorum acaba direk blogerdan konu açıp resimleri ekleyebiliyor muyuz?

hocam ben konuları kendim açtım özgün konular bir yerden db felan çekmedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri