- Web sitesi
- www.muhammedyusufguven.com
Arkadaşlar dünden itibaren açtığınız bloglarda hareketlenme durumları nasıl? Kazanmaya başlayanlar bile varmış galiba içinizde 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üsteki 30 dk lık alttaki bu gece yaptığım bir blog gelenlerin geneli ABD den geliyor. Henüz kazanç yok PopAdse istek attım kabul edilince bakıcaz artık.
![]()
Arkadaşlar bloggerda görünen hit hem sizin hitinizide sayıyor çoğunlukla hemde google botlarınıda sayıoyr zaten bakarsanız gelen girişlerde %90 civarının linux olduğunu görebilirsiniz 12 saat sonra filanda windows oluyor yani anlatmak istedğim blogger analist e güvenmeyin boş bir blog açın 10 yazı girin yarın 100 hit gösterir o google botlarınıda saydığı için ben şimdi 3 tane açtığım bloğu google analist e ekledim yarın detaylı hit alımını görsellerle paylaşıcam sizin içinde biraz açıklama olur ne olmuş ne gitmiş diye hayırlı kazançlar
Hocam benim dün gece kabul edildi ama reklam çıkmıyor. bi süresi filanmı var bu reklamların yani 1 2 gün sonramı çıkar acaba.
Turkiyeden girenler kesin bizden kesfe cikanlar
Dün açtığım kendim özgün yazılar girdim 10 içerik girişi yaptım konulardan birini 20 k lık bir facebook sayfası paylaşmış şuan durum bu
![]()
Arkadaşlar sistem çalışıyor. Ben googleden getir demedim çoğunu. Bu şekilde bile hit geliyor. Burada önemli olan özgün kendi anahtar kelimemizle db oluşturmak. Onlar daha çok izlenecektir düşüncesindeyim.
Hocam db yi wordpresste mi oluşturdun yoksa direkt blogerdan konular mı açtıın.
Bunu merak ediyorum acaba direk blogerdan konu açıp resimleri ekleyebiliyor muyuz?
hocam ben konuları kendim açtım özgün konular bir yerden db felan çekmedim![]()
hocam ben konuları kendim açtım özgün konular bir yerden db felan çekmedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.