Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için, şu an 3 blog hazırladım birinde spam yapıp db çekiyorum, ikicisinde konuları tek tek belirttiğim kodla ekliyorum ve üçüncüsünde ise [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam senin dediğin gibi günde 3 konu açıyorum resim hariç herşey orjinal, yazıyı tamamen spinliyorum ve webmastertools. Sonuçlarına bakacağım. Bir sorum daha olacak almanca yazıları spinleyebileceğim bir site var mıdır?
---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------
hocam belirttiğin kazancı günde kaç saat çalışarak yapıyorsun, aslında sistemin çok mantıklı
Hocam ben spinlemek için Wordpress Auto Spinner - Post Rewriter eklentisini kullanıyorum konuyu aldığım siteden direk wordpress siteme ekliyorum ordan Wordpress Auto Spinner - Post Rewriter ile yabancı dilde spinleyip kodları kopyalıyorum blogspot siteme ekliyorum. ama asla oku wordpress sitemde yayınlamıyorum wordpress sadece spinlemek için kullanıyorum eklenti wordpresste çalıştıgı için Bu eklenti almanca fransızca ingilizce dillerinde spinleme yapıyor.
hocam 19.04.2016 özel mesajla size çalışma mantıgımı ve adsense kazanc görüntümü atmıştım
ÖZGÜN le SPAM Arasındaki Fark Nedir ?
Özgün : Bir kaç ay emek harcarsın hiç kazanamazsın stres sinir yaparsın ama sitelerin veya youtube videoların tutmaya başladıktan sonra devamlı her ay sorunsuz para kazanırsın.
Spam : Hiç emek harcamazsın hazıra konmak istersin çalıp çırparsın ve ne hikmetse % 10 da olsa şansa sitelerin veya youtube videoların tutar izlenirsin ilk ay belki para alırsın ikinci ay sitelerin spama düşer kanalların kapanır adsense banlanır.