Blogspot Site İstatisliklerim (Nerde Hata Yapıyorum)

Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için, şu an 3 blog hazırladım birinde spam yapıp db çekiyorum, ikicisinde konuları tek tek belirttiğim kodla ekliyorum ve üçüncüsünde ise [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocam senin dediğin gibi günde 3 konu açıyorum resim hariç herşey orjinal, yazıyı tamamen spinliyorum ve webmastertools. Sonuçlarına bakacağım. Bir sorum daha olacak almanca yazıları spinleyebileceğim bir site var mıdır?

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

hocam belirttiğin kazancı günde kaç saat çalışarak yapıyorsun, aslında sistemin çok mantıklı

Hocam ben spinlemek için Wordpress Auto Spinner - Post Rewriter eklentisini kullanıyorum konuyu aldığım siteden direk wordpress siteme ekliyorum ordan Wordpress Auto Spinner - Post Rewriter ile yabancı dilde spinleyip kodları kopyalıyorum blogspot siteme ekliyorum. ama asla oku wordpress sitemde yayınlamıyorum wordpress sadece spinlemek için kullanıyorum eklenti wordpresste çalıştıgı için Bu eklenti almanca fransızca ingilizce dillerinde spinleme yapıyor.

hocam 19.04.2016 özel mesajla size çalışma mantıgımı ve adsense kazanc görüntümü atmıştım :) orda ayrıntılı anlatmıştım saat olarak ise belli bir sayıda oturmuş blogspotlarım oldugu için pek fazla calısmıyorum günde 2-3 saat ortalama ama tabiki o blogları acana kadar ilk zamanlar 12 saat calıstığım günlerim oldu :)

ÖZGÜN le SPAM Arasındaki Fark Nedir ?

Özgün : Bir kaç ay emek harcarsın hiç kazanamazsın stres sinir yaparsın ama sitelerin veya youtube videoların tutmaya başladıktan sonra devamlı her ay sorunsuz para kazanırsın.

Spam : Hiç emek harcamazsın hazıra konmak istersin çalıp çırparsın ve ne hikmetse % 10 da olsa şansa sitelerin veya youtube videoların tutar izlenirsin ilk ay belki para alırsın ikinci ay sitelerin spama düşer kanalların kapanır adsense banlanır.

Blog işi ile ilgili bir iki sorum var. Cevaplarsanız memnun olurum.
1. Türkçe özgün blogtada yt gibi kazandırmaz mantığı varmı. 2. Eğer boşuna türkçe çalışmayın diyorsanız. Sebebi tıklama olmamasındanmı yoksa tbm leri mi çok düşük oluyor. 3. Türkçe içerikli bloglarda ortalama Tıklama oranı yüzdesi nedir.
Blog işinde 1-2 amatör denemem olmuştu fakat ilgisizlikten bi yerlere gelememişti. 4. Türkçe olarak ençok ilgi duyulan blog konuları nelerdir. İlgili ve bilgili arkadaşların fikir ve yorumlarını merak ediyorum...

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] haklısın hocam bana mesaj atmıştın, ilgilenmiştin sağolasın, aslında ben ve bir çok arkadaştaki sıkıntısı istikrar, bir hevesle başlıyoruz 3-4 gün sürüyor. Mesajlarını tekrar tekrar okuyacağım, blogspotla ilgili bir konu açmıştın, tabi onu da, bu işten kazansam da kazanamasam da Allah razı olsun, kimseden yardımını esirgemiyorsun, yalnız aklıma takılan bir tek şey var, bu actionscriptin banlandığı gün biraz sert bir mesaj yazmışsın, yani bütün bu yöntemler paylaşılıyor, ediliyor, hoşumuza gidiyor, ama işin içinde başka işler mi var, biraz fazla tepki verdin o gün.

Blog işi ile ilgili bir iki sorum var. Cevaplarsanız memnun olurum.
1. Türkçe özgün blogtada yt gibi kazandırmaz mantığı varmı. 2. Eğer boşuna türkçe çalışmayın diyorsanız. Sebebi tıklama olmamasındanmı yoksa tbm leri mi çok düşük oluyor. 3. Türkçe içerikli bloglarda ortalama Tıklama oranı yüzdesi nedir.
Blog işinde 1-2 amatör denemem olmuştu fakat ilgisizlikten bi yerlere gelememişti. 4. Türkçe olarak ençok ilgi duyulan blog konuları nelerdir. İlgili ve bilgili arkadaşların fikir ve yorumlarını merak ediyorum...

1.Hocam site olsun blog olsun youtube gore cok daha fazla kazandirir bu bir gercek yeterki nerde nasil mantikla calisacagini bilmek onemli
2.hocam Türkçe calisin sorun olmaz ama %40 Türkçe % 60 ingilizce calisma nedenim hitap etti kisi sayisinin daha fazla olmasi vede daha bol cesit reklam cikmasi tabiki buda tbm nin yuksek olmasini sagliyor
3.hocam reklam yerlesimi iyi olduktan sonra oldukca iyi bir sonuc alabilirsiniz ornek bir blogumda tekil 126 kisi girmis 23 kisi reklama tiklamis tbm 0.29 bugunki kazanc 6.67 tl
4.ayakabi canta modelleri sac modelleri elbise modelleri bakim urunleri hastalik tedavileri

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] haklısın hocam bana mesaj atmıştın, ilgilenmiştin sağolasın, aslında ben ve bir çok arkadaştaki sıkıntısı istikrar, bir hevesle başlıyoruz 3-4 gün sürüyor. Mesajlarını tekrar tekrar okuyacağım, blogspotla ilgili bir konu açmıştın, tabi onu da, bu işten kazansam da kazanamasam da Allah razı olsun, kimseden yardımını esirgemiyorsun, yalnız aklıma takılan bir tek şey var, bu actionscriptin banlandığı gün biraz sert bir mesaj yazmışsın, yani bütün bu yöntemler paylaşılıyor, ediliyor, hoşumuza gidiyor, ama işin içinde başka işler mi var, biraz fazla tepki verdin o gün.

Hocam o konuda sert cikma nedenimi okumusundur maddeler halinde yazmistim arkadas geliyor sagolsun yardimci olmaya calisiyor ama ornek veriyorum balik tutmayi ogretecek al bu olta bu misine bu igne diyor tut diyor ucuna yem takacagini soylemiyor sende ugrasiyorsun balik tutmak icin bosuna zamanini ölduruyorsun ve anlatti bilgiler hep eksik yarim ve yanlis hep gelecem dogrusunu ogretecem konu acacam diyor ama ortadan kayboluyor buda biraz zoruma gitti nasil Serkan Yigit üstat geldi youtube bastan sona en ince ayrintisina kadar anlatti insanlari kotulemeden kirmadan sorulan sorulara cevap vererek sagolsun onun sayesinde binlerce kisi youtube para kazandi bu adamda eger acacaksa oyle acsin sagolsun dusunup bir iyilik yapmaya kalkmis tam yapsin bu arada benim o arkadaslada hic bir sorunum yok asla kotulemek degil sadece olmasi gerektigini soyledim sadece

Bu arada guzel yorumun icin cok tesekkurler eger bir faydam dokunduysa ne mutlu bana elimden geldikce insanlara yardimci olmaya calisiyorum bilgi paylastikca güzeldir.

ben bu taktiği sadece 1 blogumda uyguladım. aylardır günlük 100-250 arası tekil hiti var. :)

ben bu taktiği sadece 1 blogumda uyguladım. aylardır günlük 100-250 arası tekil hiti var. :)

Bu taktik diye RAPOTEK hocanın yazdıklarını diyorsan hocam. O taktik değil zaten. O özgün sitelerimize yaptığımız çalışmalardan bir kısmı :D Bu arada 100-250 hit dediğiniz tekil mi yoksa bloggerdeki görüntüme sayısı mı?

3 aylık az içeriği bulunan deneme amaçlı kurduğum özgün sitem. (blogspot değil)

PMqzr8.jpg

Son düzenleme:
Bu taktik diye RAPOTEK hocanın yazdıklarını diyorsan hocam. O taktik değil zaten. O özgün sitelerimize yaptığımız çalışmalardan bir kısmı :D Bu arada 100-250 hit dediğiniz tekil mi yoksa bloggerdeki görüntüme sayısı mı?

3 aylık az içeriği bulunan deneme amaçlı kurduğum özgün sitem. (blogspot değil)

PMqzr8.jpg

bu istatislikler blogspot bir siteyemi ait ?

bunun sorulacağını tahmin edip mesajı editleyerek blogspot değil diye yazı eklemiştim hocam.

Tam sen o yazıyı editlerken bende yorum yaptım :)
Blogspotsa oldukça iyi diyecektim yani ortalama 500 tekil hitli bir blogun var oldukça iyi kazanç saglar :)

Tam sen o yazıyı editlerken bende yorum yaptım :)
Blogspotsa oldukça iyi diyecektim yani ortalama 500 tekil hitli bir blogun var oldukça iyi kazanç saglar :)

1 haftadır bulmaca çözmeye çalışıyom hocam. :D Bulmacayı çözersem onu başarıcam inş. Ama artık umutsuzluğa kapılmaya başladım. Kapanmayan bloglara hala google dışında gelen giden yok. Bu iş kopya içerikle olacak gibi görünmüyo. Google resimlerin kopya olduğunu çakıyor. Resimleri özgünleştirmeye çalışsak ekstra zaman kaybı demek. :D O kadar zaman kaybına rağmen blog kapanmasa harcanılan zamana değer. Ama zaman harcayıp blog kapanırsa evlat acısı gibi koyar.

Normalde 1 tane özgün türkçe içerik için 1-2 saat vakit harcıyorum.
Fazla vaktimde olmadığı için günde en fazla 1-2 özgün içerik yazabilirim.
Bu şartlarda sadece 1 siteye içerik girişi yapabilirim. :(
Blogspot işindeki bulmacayı çözemezsem ya wordpressten spam yapmaya çalışırım ya da özgün site açıp uğraşırım.

hocam ben de denemeler yapıyorum, 1 ay boyunca özellikle [MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] hocamın dediği yöntemler de dahil her yolu deneyeceğim, sonuçlarından seni haberdar ederim, baktık umut var devam, sonuç olumsuz olursa kısmet değilmiş usta

Son düzenleme:
hocam bi imleme yapmayı dene.ayrıca bildiğim kadarıyla google çalıntı konuları indexlemekte bazen inat ediyor.spinleyip dene birde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri