Blokesiz YNetwork

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az 2k izlenim şartı

%20 kesinti

Blokesiz ödeme..

Networku arama çabasına girmenize gerek yok zaten şu an kanal bağlamaya başlamadık, öneri ve görüşlerinizi değerlendiriyoruz

Bence izlenimli ya da bos kanali partner yapip yapmamaktan ziyade, kisiye gore kazanc/telif orantisini korumaniz daha onemli. Gunde onlarca hatta yuzlerce kanal acip, ayin sonuna kadar 1K anca kazanip, yaninda da 100lerce telif yiyorsa bu kisi partnere de, yt ye de zarar verir.

Bu sorunu gidermek icin de, aklima gelen tek sey; kisi basi panel olusturmak ve o kisiye ait butun kanallari tek panelden takip etmek... Network icin sikinti yaratanlarin (telif/kazanc uyumu) yeni kanal ekleme secenegini kapatmak vs.

Harun'un bahsettigi network'u yakindan biliyorum ve Harun'un bu mcn yetkisinide elinde bulundurdugu networkden aylardir sorunsuz her odemeleri aldigini ve yaptiginida biliyorum.

Gecenlerde zaten facebook daki forumdan arkadaslarla yazismamizda yakinda 2 adet forumda yerli network gelecek bizler icin kolaylik saglayacak diye belirttigim networklerden birisi budur.

Hayirli ugurlu olsun Harun Allah utandirmasin.

Şu foruma artık yerli life quiz gibi bi partner lazım herkes kazansın elin yabancısı götürüyor parayı forumun önde gelen abilerimizden bekletimiz budur :)

kapanan kanallara ödesin yeter
eğer öderse kazanç %70'e bile razı olunur diye düşünüyorum..

boş kanal almasın ama içinde video olan partnere girmeyi bekleyen tasarımı cart curtu yapılmış izlenimsiz kanal alsın..

Sahte telif ve flagdan kapanan kanalalrın ödemesine bloke konmasın yeterli .)

Giriş şartları biraz ağır olsun her önüne gelen girmesin 3 ay sonra network çöp olmasın.

kapanan ödesin
kesinti %20 olsun
izlenim istemesin ama satış yasak olsun 1 ay 5k izlenmeyen kanal atılsın

Aşırı kanal girişi yasak olsun bencede en fazla 5 kanal girebilinsin

şöyle olabilirmi bir kayıt adresi yazılır birkişiye günlük 1 kanal hakkı verilir o kanal hakkınıda şöyle yapılır benim ytpara adım turks00 hergün 1 hak verilir referans kodu verilir günlük onla üye oluruz biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır umarım @M00nsp3ll

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]
GENELDE HERKEZ AYNI SEYİ YAZMIS %20 kesinti kapanan kanalı ödesin falan filan bunlar zaten olması gerekenler yoksa gider quize baglamaya devam ederiz

benden sana tavsiye sacma sapan bos kanalları bakımsız kanalları alma, özellikle girişi quiz yada life gibi anında olsun.
girme istegi gönderip 1 gün sonra davetiye gelmesin ilk bastabütün kanalları alın ama daha sonra oturup tek tek kanalları inceleyin. kanalların albenisi olsun mesela tm videolarda küçük resim olsun kanal resmi olsun kapak resmi olsun abone ol butonu olsun vs vs yani eger basvuran kanallar basıbos bastan savma ise atın gitsin spamı yapanda kaliteli yapsın. bazen bakıyorum kanala içinde 300 video var ama kanalda ne kapak resmi var ne küçük resim var 300 videosu olan kanalın toplam izlenmesi 2 ayda 1k bile olmamıs bosuna böyle kanalları alıp networku çöpe çevirmeyin eyyorlamam bu kadar.

2 gündür herkes bir şeyler ler yazıyor ben de fikirlerimi belirteyim kısaca

Bence izlenimi ne olursa olsun youtube'daki kanalların aynısını kopyalayıp,açıklama kısmına 45 satır full movie watch, free movie gibi birbirini tekrar eden açıklamalar barındıran, abuk sabuk kanalları sadece hite bakarak almamak lazım.

Son 30 günde 5000 izlenme kriteri kesinlikle olmalı ve davet quizdeki gibi otomatik gelmemeli.

Özgün olmayacak elbette ama içerik en azından youtube'da onlarca kanalda bulunan türden videolardan oluşmamalı.Zaten quiz life bu nedenle bugün bu hale geldi.

İçerik kopya da olsa kanal düzenli ve ilk bakışta kalite hissiyatı vermeli.Botla 5 dakikada kopyalanmış kanallar kesinlikle alınmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri