Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam benim var ama aktif kullandığım için veremeyeceğim
yanlız söyle birşey var kullanıcı oluşturun 7 gün ücretsiz
sanal kart bilgilerinizi verin ondan da çekim yapmıyorlar
O ESKİDEN OLUYORDU HOCAM 01 :d CIKTIKTAN SONRA KAPATTILAR ONU BİDE Bİ ÜYELİK İLE BİRDEN COK KİŞİ GİRİYOR :d BİSEY YAPMAM HESABİNİZA SADECE DİZİ İZLİCEM
O ESKİDEN OLUYORDU HOCAM 01 :d CIKTIKTAN SONRA KAPATTILAR ONU BİDE Bİ ÜYELİK İLE BİRDEN COK KİŞİ GİRİYOR :d BİSEY YAPMAM HESABİNİZA SADECE DİZİ İZLİCEM
yok hocam biryerde açıkken diğer yerde birşey izletmiyor yeni denenmiş olarak sabit![]()
UNİYEDE :d 6 KİŞİ İZLİYORUZ HOCAM BİZ YANLISINIZ OLMASIN
2 kişi aynı anda giremiyor hocam
izlenmiyor hocam eminim benim kapatmam gerekiyor annemler izleyemiyor memlekette
belki siz aynı ipden girdiğiniz için sorun olmuyordur
bi dizi var ordan izlemek istiyorum ama uyelik istiyor orda uyeligi olan varmi acaba
![]()
istediğin bölüm varsa söyle özeldenlink var
bende link alabilirmiyim 3. sezonistediğin bölüm varsa söyle özeldenlink var
winrar şifresini yazmayı unuttum: ikygfacebook
pm gelmeyen varsa tekrar yazın
@bayburt16 @taner_izmit @Skyline @TolgaDemo
winrar şifresini yazmayı unuttum: ikygfacebook
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION] [MENTION=47867]Skyline[/MENTION] [MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]
Rica etsem bende alabilirmiyim kardeşimwinrar şifresini yazmayı unuttum: ikygfacebook
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=40829]taner_izmit[/MENTION] [MENTION=47867]Skyline[/MENTION] [MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]
sıfır 1![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.