Böcek yeme yarışması (Türk Kanal)

Afiyet olsun yarasın kan olsun can olsunda ben izlemeyeyim miğde olan insanlara göre değil böyle şeyler. :/

Bu kanalı uzun süredir takip ediyorum bu videoyu izlemiştim o kadar güzel yiyolarki canım çekmedi degil birde övüyolar soslu felan diye denemek isterim

İyi fikir aslında özgüne geçip ormanda yılan yakalayıp çiğ yılan yesem ne hit yaparım ha :D

Terbiyesiz vicdansızlar sorsan en duyarlı adamlar bu kişilerdir. bu kurtların ve diğer böceklerin canlı canlı pişirildiklerini bilmiyolar akıl edemiyolarmı sanki. herşey şov olmuş adi ********ler

8.36 ya kadar anca dayandım :(

yok abi bana göre değil.. size afiyet olsun

bu sitede para geleceğini bilse o böceklerin 5 katını yiyecek insanlar var onun için para için buda yapılırmı ayaklarını geçin :)

bu sitede para geleceğini bilse o böceklerin 5 katını yiyecek insanlar var onun için para için buda yapılırmı ayaklarını geçin :)
kendi adına konuş bence dostum
burda kimin ne oldugunu bilemezsin ki bu forumda kaç yaşında çoluk cocugu olan insanlarda var
bu konu hakkında daha duyarlı olmanızı öneririm

Adamlar böcekten şiş kebap yapmışlar :D

aaaaaaaaaa.png

Sanat için soyunmak gibi bişey olsa gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri