Bodyci youtuberlar varmı acaba forumda?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar kesık kesık 3 sene ugrasmısımdır vucud geliştirmeyle,suan 1 senedir özveri ile devam ediyorum,onceleri body forum sitelerinde cok aktifliğim vardır taki bu forumla tanısısaya kadar,forumdada varsa body hakkında konusmak ısterım forum aracılıgıyla tabii bir sakıncası yoksa

döve döve içerik alırım adamdan diyon yani :D hahhahaha

Hocam ben de uğraşıyorum da şu 3-5 ayda anca 2.5 kilo alabildim. Zor kilo alıyorum ve aldığm kilonun kas olmasına özen gösteriyorum. Sürekl ifarklı diyetler deniyorum vs. şuadar protein karb. gibi:D işe yarayan bişey bulamadım daha ama sistemi oturtmam şart. :) sende nasıl gidiyor.?

Var hocam olmazmi,Cok calistim bu vücudu yapmak icin.Ama degdi:)

Hocam ben de uğraşıyorum da şu 3-5 ayda anca 2.5 kilo alabildim. Zor kilo alıyorum ve aldığm kilonun kas olmasına özen gösteriyorum. Sürekl ifarklı diyetler deniyorum vs. şuadar protein karb. gibi:D işe yarayan bişey bulamadım daha ama sistemi oturtmam şart. :) sende nasıl gidiyor.?

valla dostum bende iştah kotu zayıfım malum sıgarada ıcıyorum,
ama son bırkac aydır ustune dusuyorum,karbonhıdrat olaylarına dıkkat et bence
ve bol su tuketımı sart

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

Var hocam olmazmi,Cok calistim bu vücudu yapmak icin.Ama degdi:)

hahahaha

desene plajlar ağlıyacak bu yaz

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

yaklaşık 10 aydır v.geliştirme sporunu yapıyorum :D

nasıl gıdıyo dostum buarada

valla dostum bende iştah kotu zayıfım malum sıgarada ıcıyorum,
ama son bırkac aydır ustune dusuyorum,karbonhıdrat olaylarına dıkkat et bence
ve bol su tuketımı sart

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

hahahaha

desene plajlar ağlıyacak bu yaz

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

nasıl gıdıyo dostum buarada

trapezi sakatlamasaydım iyidi ilk defa 10 gündür ara verdim bugun tekrar başladım zayıflık başa bela hala :D

Benimde 7 aylik bir body seruveni oldu , fakat sonrasinda 2 okul sıkıstirinca (hem acik ogretim hem orgun ) fazla zorlayamadim, yaklasik 1 yildirda yatiyorum gobek falan aldi basini gidiyor , yakin zamanda tekrar donucem insallah

dogalmı sonradan mı :)

kendimi bildim bileli üçgenimdir köy hayatı ve agır sanayininde etkisi oldu salona sadece 1ay gittim hoca bile ne diycegini sasırdı mütis bir vücudum varmıs spora çok elverisliymis öyle diyo yani ben demiyorum :D

ama spor yapanlara tek msjım, bu isi severek yapın isyan ederek 500 sınav çekiceginize severek isteyerek 100 tane çekin sonra sonucu görüceksiniz

istedigim gibi kilo alıp istedigim gibi zayıflayan birisiyim hersey kafada bitiyo emin olun

2013ten beri spora baslamak istemisimdir tembelligim yuzunden bi turlu baslayamadim ta ki 5 gun oncesine kadar. Bilgisayarima fitness programlari indirdim gerekli malzemeleri siparis ettim ama yok arkadas evde olacak gibi degil hic istek gelmiyor, en son evimin yakininda bir spor salonuna yazildim son 5 gundur her gun araliksiz 2 saat boyunca sporumu yapiyorum ardindan havuzuma girip iyice rahatladiktan sonra evime gelip tavuk gogsumu yiyip isimin basina oturuyorum, keske onceden baslasaymisim diyorum spor insanin hayatini muthis bir bicimde olumlu yonde degistiriyor herkesin spor salonuna yazilmasini oneririm sakin ertelemeyin forma girmek hayata farkli acidan bakmak isteyen arkadaslar hemen en yakindaki spor salonunu arastirmaya baslayin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri