Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
karadayı'nın resmi kanalından bahsetmiyorsun inş![]()
Bende farkettim adam dünya geneli englli videoları yükleyip reklam açmış. Bi çözsem D:
iyi bir dizi bulmuştur kanalını gerçeğe benzetmiştir sahte telifçiler emin olamıyordur
buraya öyle kanallar yazabilirdim ki yuhh derdiniz ama yasakben ne kanallar görüyorum
![]()
E Gerçek dizinin sahibi telif atmıyomu veya eşleşen falan gelmiyomu
bu forumda yapan arkadaş vardı.
dizini telif haklarını satın almıs.
ozelden 1-2 kanal atarmısın dıl farketmez merakettımburaya öyle kanallar yazabilirdim ki yuhh derdiniz ama yasakben ne kanallar görüyorum
![]()
kimle nasıl irtibat kuruyorsunuz hocam bu diziler için
Arkadaşlar Bazı kananallar bir dizinin tüm bölümleri paylaşıyo.Nasıl Oluyor o =?
Örnek olarak mesela karadayı adam tüm bölümleri paylaşmış reklam falanda var videolarda telif falan gelmiyomu adama veya eşleşen =?
buraya öyle kanallar yazabilirdim ki yuhh derdiniz ama yasakben ne kanallar görüyorum
![]()
Paylaştıkları videoları kendilerinmiş gibi düzmece belgeler düzenleyip gönderiyor ve onaylatıyorlar diye duymuştum...
bu belgeler nedir nelerdir bu belgelerin sahtesini tasarlayabilirim millet geçiriyosa bende geçiriirim![]()
nasıl yaptıklarını bilmiyorum hocam
Zaten ilgi alanıma girmiyo![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.