Bölüm Durgunlaştı

Webadsense'niz yoksa diğer firmaları kullanarakta kazanç elde edebilirsiniz ama ne kadar olur orası meçhul.

Kendi yaptığım hataları ve hata olarak saymadığım ama yapılması gerekenleri buraya yazıyorum. Herkes ders alarak çalışmalara devam etsin.

*"Google gibi getir" olayı son açtığım (5.) blogda acayip abarttım. Blogu oluşturdum (Yaklaşık 350 konu) ve tüm konuları Sacit beyin yapmış olduğu botla url kopyalarak peş peşe google gibi getir yapınca ertesi sabah tüm bloglar Adsense mailindeydi (örn. [email protected]) Allah'tan son blogu oluşturduktan sonra hepsini farklı ama aynı maile (Örn. [email protected]) taşıdım.
Konu Sayısı: Hem google gibi getir hemde google açısından spam a takılmadan daha uzun süre yol katedebilmeniz için size önerim 1 blogda maksimum 100 konu bulundurun. Böylelikle Google gibi getir yaparkende mola vere vere yaparak (her 10 getir işleminden sonra captcha onayını yapın 1 getir işlemi daha yapıp hepsini dizine gönderin ve forumda 1 konuda az vakit geçirdikten sonra tekrar devam edin. Şuan benim bu mesajı yazarken ki geçirdiğim vakit gibi.)
Şablon Tasarımı: Actionscript'in vermiş olduğu şablon Adsense Politikalarına aykırıdır. Neden diye soracak olursanız; Siteye girdiğinizde karşınızda sadece "Adsense Reklamları" geliyor. Konu başlığı bile görünmeden alt alta 2 tane 336x280 reklam birimi yerleştirilmiş. Bu Adsense'de yasaktır. Konuya girdiğinizde konu içeriğininde görülmesi gereklidir. Ayrıca konu altında da 2 tane 336x280 kısmı vardır ve bu da yasaktır. "Bir Sayfada En Fazla 3 Görsel reklam ve 3 Bağlantı Birimi reklamı kullanılmasına izin verilir."
Şu an nasıl ilerliyorsun diye soracak arkadaşlar varsa hala actionscript'in verdiği db ler ile blog oluşturuyorum. Ortalama 50 başlıklı bir db 300-400 kb boyutundadır. 5mb boyutunda bir db var (Yaklaşık 900 kadar konu var) onu bölerek yaklaşık 9 adet blog oluşturabilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğim gibi spam a takılmamak için bir blogda maksimum 100 konu bulundurun.

Başka merak edilen birşey olursa mention atarak yada alıntı yaparak yazarsanız cevaplayabilirim. Herkesin öğrenmesi için buradan yazılması taraftarıyım ekstra durumlarda özel mesaj atabilirsiniz.

Gel ortak adsense kullanalım parayı alınca bölüşürüz yeterki çalışkan biri olsun beni çalışmaya itsin

iPhone 6 Tapatalk

hocam hit olayı sıkıntı bence bu işte bir yanlıslık var 2 aydan askın suredır bloga merak saldım. 20 30 farklı kategorıde blog denemesi yaptım, ama nafile 3 gun içinde indexleme olayı bana hikaye gibi gelıyor, google gibi getir olayından baska seo acısından yapılacakların hepsını yapıyordum. benım bildigim ve arastırmalarımda bir blogun tam olarak izlenım alma sureci 1 ayı buluyor.

Kardeşim senın orda gördüğün hit google dan gelmiyor senin site içerisinde dolaşdığın tıkladığın her şeyi yazıyor. Eğer çok merak ediyorsanız google.dan ne kadar hit geliyor diye sayyac koyarak inceleyin sitenizi. Blogger da bulunan istatistikler yanlış değil ama o hitler google dan gelmiyor.

Ben de sıkıldım gençler. Harbi çok durgunlaştı ortalık :p

Yarın Adsense kesinleşme günü ama ödeme konusu açılmadı bile :D
Bir arkadaş bir blogger olayı attı ortaya. Sonra bir arkadaş yeni bir kazanç kapısı paylaşıcam dedi 3 gün ses çıkmayınca banı yedi :D

Şimdi rusyanın ezdiği mandalinalar bir tarafta, tekile beyaz mı sarı mı diğer tarafta, xbox mu playstation mu diğer tarafta :)

Tiyollar kapildi herkez kabuguna cekildi hep boyle olmuyormu basta ne kapiyosan kapiyosun sonra kimse sana bisey soylemez formda belli basli insanlardan baska yardim eden yok hatta mesajini gormezden bile gelen cok
..

Tapatalk uygulaması ile mobilden yazilmiştir. Yazım hatası olabilir.

Bu kadar okuyunca web adsense başvurayım dedim tık onaylandı reklam çıktı:) Eskiden 1 gün fln beklerdik:)

kazananlar var hocam, adsense çalışıyorlar parayı götürüyorlar

sizin ekibin actıgı tum konuları vede tum yorumları okudum ve ayrıca nette blog, web konularını arastırdım. 1 hafta boyunca kafamı patlattım

sonuc: kendi adıma konusuyorum; web den anlamadıgım icin ne sizin anlattıklarınızdan nede nette anlatılanların hicbirinden hicbirsey anlamadım. bosa hem zamanımı harcadım, hem kafamı yordum hemde esas olan yt isinden uzaklastım.

Hocam işi öğrenenler sustu ve parayı kazanıyorlar çok şükür bizde bir şeyler kazanacağız adsenseyi beklemekteyiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri