Bomba|you tube bot source vb.net

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar İlk Önce Şunu Açıklim 15 Gündür Vb.netle Uğraşıyorum Kendi Çapımda Güzel Projeler Yaptım Yakında Paylaşcam Onları Son Projem mynet,yandex,hotmail Mail Açıcı Ama Arkadaşlar Bir Açıklamama Yapmam Lazım Adım Oğuzhan Bu Zamana Kadar Yaşımı Sakladım Çünkü Yaşımdan Dolayı Hep Küçük Görüldüm Yaşım 16 Ağustosda 17 Me Gircem Facebook Profilim. https://www.facebook.com/oguzhan.sahin.148116 Herkezden Özür Diliyorum Yaşımı Sakladığım İçin Burdada Dalga Geçerler Sandım Ama Burdaki İnsanları Tanıdıkça Harbiden Çok Sevindim Çünkü Yaşımı Söylediğim Zaman Ne Dalga Geçtiler Nede Güldüler Bu Yüzden O Skypede Konuştuğum Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum Tüm Foruma Teşekkürler Ve Bombayı Patlatıyorum 10 Numara Bi Proje İstediğiniz Kaynak Kodu Bulabilirsiniz Ben Bunun Üzerinden Api li Bot Sistemi Yazmıştım Ama Formatta Herşeyim Gitti :( Neyse Buyrun
EXE VARSA TIKLAMADAN SİLİN

http://yadi.sk/d/FBeNjS2aQNn5P

https://www.virustotal.com/tr/file/...a705cb027f5786e56266fefb/analysis/1400219294/
bu arada source eski vb.net az anlayan bile güzel şeyler çıkarabilir mantığı kavradığı zaman.
ss olarak 1 tane ekledim çünkü botta baya özellik var

Bu proje alıntıdır ama zor buldum. :D

abi genel konuşmuyorum ama biz düz adamlarız , kod mod bilmeyiz , upload download.... bilsek bot için para vermez , kendi kendimiz üretirdik
biraz daha emek harcasan da tam şekline soksan şunu olmaz mı

abi genel konuşmuyorum ama biz düz adamlarız , kod mod bilmeyiz , upload download.... bilsek bot için para vermez , kendi kendimiz üretirdik
biraz daha emek harcasan da tam şekline soksan şunu olmaz mı
istek gelirse yazabilirim bot ama istek gelceğini sanmam ytour bot var

yapmadan bilinmez usta. Istek gelip gelemyecegini simdiden bilemezsin.

Temel ihtiyaclari karsilayan, uygun fiyata isini iyi yapan bir bot basarili olmaya mahkumdur.

Birasz ata sözü gibi oldu ama.

Bekliyoruz...

o kadar usta birşey yapamam ama deniycem güzel birşey yapmayı ve ücretsiz olucak.

Hocam sorması ayıp siz bu kadar programlamayı nereden öğreniyorsunuz bu yaşta.Kursa falanmı gidiyorsunuz.Yanlış anlamayın bende başlamayı düşünüyorumda bu kadarı benı aşıyor :D

Hocam sorması ayıp siz bu kadar programlamayı nereden öğreniyorsunuz bu yaşta.Kursa falanmı gidiyorsunuz.Yanlış anlamayın bende başlamayı düşünüyorumda bu kadarı benı aşıyor :D

ingilizcenin iyi olması şart benim şöle bi sorunum var aklımda tutamıyorum o yüzden kurslarınada gitmeyi düşünüyorum yalan söylemim :D ama bu zamana kadar kursunu hiç gitmedim.
istiyenlere nasıl kullanıldığını sesli olarak anlatabilirim teamden

ingilizcenin iyi olması şart benim şöle bi sorunum var aklımda tutamıyorum o yüzden kurslarınada gitmeyi düşünüyorum yalan söylemim :D ama bu zamana kadar kursunu hiç gitmedim.
istiyenlere nasıl kullanıldığını sesli olarak anlatabilirim teamden

Yani programlamayı nerden ögrendiniz demek istiyorum.Lisede bende pc bölümüne gittimde bu kadar detaylı öğretmemişlerdi bize.Yazdıgınız formlara baktımda hiç kullanmadıgım , bilmediğim araçlar var yani :D

Yani programlamayı nerden ögrendiniz demek istiyorum.Lisede bende pc bölümüne gittimde bu kadar detaylı öğretmemişlerdi bize.Yazdıgınız formlara baktımda hiç kullanmadıgım , bilmediğim araçlar var yani :D

valla kendi çabamla öğrendim zaten azda olsa vb6 bilgim vardı ordan deneme yanılma yapıyorum bu source alıntı ama buna bakarak daha iyisini yapmıştım formatta gitti gene yapmaya çalışcam bide dediğim gibi genel olarak tekrar yapmam için isteyene yardım edebilirim

yaş konusunda bende 32 yaşındayım bende saklıyorum mesela :)
yazılım konusunda sınırlarını zorlamak gelişimin açısından önemli bence.yapabileceğinin limitlerini zorla.kolay gelsin başarılar.

yaş konusunda bende 32 yaşındayım bende saklıyorum mesela :)
yazılım konusunda sınırlarını zorlamak gelişimin açısından önemli bence.yapabileceğinin limitlerini zorla.kolay gelsin başarılar.

artık öle yapıyorum dün bi kod için tam 30 dakika uğraştım ama amacım kendim yazmaya çalışmam inşallah bu sene biraz para biriktirim kursada gidip kendimi baya geliştirmek istiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri