Bonzai içme ÖLÜRSÜN +18

uyuşturucu satan kim olursa olsun kesinlikle İDAM edilmeli..İzlerken mahvoldum ya

Arkadaşlar kötü örnek olmak için değil ama tecrübe edinin diye yazıyorum.Oturduğum semt Ankara Şentepe , kötüdür bilir ankaralılar.

Ben bu illeti bi kez içtim. Arkadaşlarım normal sigaranın içine koymuşlar bana vermişler. Allah düşmanın başına vermesin 30 dakika kendime gelemedim. Pazar kamyonun arkasında laylon sarkmıştı. O laylon birden televizyon oldu içine girdim , direk gece kulubüne gittim dans ediyolar hopluyoruz zıplıyoruz bi kolumdan annem çekiyor bi kolumdan babam çekiyor. öldürürler seni diyorlar. Oradan biri tutuyor dağın tepesine ***ürüyor manzara izlettiriyor ip bağlı aşağı atla falan diyor. Tabi ben bunları görürken. ölüm tribine girmişim ve arkadaşlarım o ara beni tokatlıyolarmış ve kafamdan aşağı su döküyolarmış. kimseyi duymuyormuşum. en son yine annemi gördüm mezarlıktan falan bahsediyordu orada durdum aklıma kesin arkadaşlar bana birşey içirdi trip falan dedim. Nasıl olsa geçecek sakin ol falan dedim kendi kendime sonra gözümü bi açtım 30 dakika geçmiş ve ben çok şükür o ölüm tribinden kurtulmuşum. Lafım o dur ki arkadaş çevrenize dikkat edin. Bünyeden bünye ye değişir. Kaldıramazsınız canınızdan olmayın içenlerlede sakın olaki bağ kurmayın normal sigara içiyo olsanız bile içine koyarlar anlamazsınız. Ayrıca aşırı unutkanlık yapıyor bikaç gün ve kendinizi çok yorgun halsiz ve boş hissediyorsunuz. Canınızı sokakta bulmadınız. iş işten geçince anlamanın bi faydası yok çünkü hayatta olmuyorsunuz. bünye zayıfsa bir kez içmek bile yeterli ölmek için. O çocuğun durumunu çok iyi anlıyorum. Aileniz çevreniz kız arkadaşınız vs vs.. inanın onların bi gülücüğü bile her uyuşturucunun kafasından daha güzeldir kıymetini bilin.

içince delikanlı mı oluyorsun ağır abi mi oluyorsun , kafa mı yaşıyorsun. ey delikanlı ben görüyüm seni hadi yatağına koy ekmek kırıklarını. üstüne yat o gece uyu. Bak nasıl görüyon gerçek halüsalasyonu. O zaman görürüm ben sizi.

Son düzenleme:
satıcıları karakola ön kapıdan alıp arka kapıdan saldıkları sürece,caydırıcı cezalar verilmedigi sürece bu tarz olaylar olacak,içen adamlarda cahil,bilinçsiz adamlar.Allah herkezi bu meretden korusun.

Ne yazıkkı artık 2 gençten 1 i içiyor bu zıkkımı ..

satıcıları karakola ön kapıdan alıp arka kapıdan saldıkları sürece,caydırıcı cezalar verilmedigi sürece bu tarz olaylar olacak,içen adamlarda cahil,bilinçsiz adamlar.Allah herkezi bu meretden korusun.

yanlış düşünüyorsan artık cezalar çok arttı satanlara 5 yıldan aşağı ceza vermıyorlar

"Bonzai içen genç havuz yerine ölüme atladı" diyerek paylaşılan görüntüler, aslında geçtiğimiz ay İstanbul'da intihar eden Avusturya vatandaşının son görüntüleri. Tatil için İstanbul'a gelen 25 yaşındaki Jakob Wirth, Cankurtaran'da kaldığı otelin karşısındaki 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etti. Jakob Wirth'in ülkesinde üniversite öğrencisi oludğu ve ekonomi öğrenimi gördüğü açıklanmıştı.

"Bonzai içen genç havuz yerine ölüme atladı" diyerek paylaşılan görüntüler, aslında geçtiğimiz ay İstanbul'da intihar eden Avusturya vatandaşının son görüntüleri. Tatil için İstanbul'a gelen 25 yaşındaki Jakob Wirth, Cankurtaran'da kaldığı otelin karşısındaki 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etti. Jakob Wirth'in ülkesinde üniversite öğrencisi oludğu ve ekonomi öğrenimi gördüğü açıklanmıştı.

Herkesin kendi kafasına göre var bir kurgusu :)

25 yaşındaki Jakob Wirth İstanbul'da intihar etti!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri