borcumu nasıl alabilirm

Günü Geçtiyse acilen protesto çektirmen lazım belirli bir süresi var tam bilmiorum ama eğer o süreyi geçirirsen değersiz evrak durumuna düşer hiç birşey alamasın protesto çekip icra takibi başlatırsa üzerinde ne varsa icra el koyar ve alırsın hiç bir şey yoksa biryerde sigortalı çalışıyorsa maaşının her ay 3/1 şirketi kesip icra dairesine öder

hocam protesto zamanı geçmiş.protestoya verebilmek için 2gün içinde mi ne bankaya verip protestoya vermek lazımmış

Hocam bişeyi merk ettim eger senet gecersizse ,borc verdigini nasil kanitlarsin eger kanitin yoksa borcum yok derse adam ne olur acaba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bişeyi merk ettim eger senet gecersizse ,borc verdigini nasil kanitlarsin eger kanitin yoksa borcum yok derse adam ne olur acaba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senet geçersiz ise başka yazılı belgeler lazım

hocam çok çok haklısınız bu sözün üzerine söz olmaz sanımca.siz siz olun borç verince 10kere düşünün öyle verinki sonra bnm gibi sıkıntılara girmeyin

Hiç aranızı bozmayın bankayla icra ile falan uğraşmayın gerek yok konuşun anlaşın parça parça ödesin her ödemeden sonra yeni senet yaparsınız kalan borca, para büyük olduğu için bir anda vermek zor geliyordur ticaret ile uğraştığı için parayı kullanıyordur. Kötü niyetli olsa zaten ortadan kaybolurdu.

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

senedin geçersiz olup olmadığı nasıl anlaşılır ki ?

Seneti kendi mi doldurdu senette adı soyadı tc numarası doğrumu bunlar önemli birde senette rakam değil yazı ile harfle yazılan değer geçerlidir.

Nekadar süresi geçti noterden gönderebilirsin

hocam senedin ödemesi 15ocak 2016.noterde işlemleri yapmak zor olmaz mı işlemleri bana yükletmezler mi?

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Hiç aranızı bozmayın bankayla icra ile falan uğraşmayın gerek yok konuşun anlaşın parça parça ödesin her ödemeden sonra yeni senet yaparsınız kalan borca, para büyük olduğu için bir anda vermek zor geliyordur ticaret ile uğraştığı için parayı kullanıyordur. Kötü niyetli olsa zaten ortadan kaybolurdu.

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Seneti kendi mi doldurdu senette adı soyadı tc numarası doğrumu bunlar önemli birde senette rakam değil yazı ile harfle yazılan değer geçerlidir.

hocam zaten senedin ödemesi bu ay biterse 5.aya geçecek.toplamda da 7 ay olacak borç vereli.artık bi zahmet toplu ödesin. bu kadar iyiliği kimse kmiseye yapmaz vallah.senedde yazılan bilgileri de kendi doldurdu bir sıkıntı yok galiba

hocam senedin ödemesi 15ocak 2016.noterde işlemleri yapmak zor olmaz mı işlemleri bana yükletmezler mi?

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

hocam zaten senedin ödemesi bu ay biterse 5.aya geçecek.toplamda da 7 ay olacak borç vereli.artık bi zahmet toplu ödesin. bu kadar iyiliği kimse kmiseye yapmaz vallah.senedde yazılan bilgileri de kendi doldurdu bir sıkıntı yok galiba

benim dediğimi düşün güzellikle yaklaş borcu parça parça almaya bak, valla adam üzerinde bişey yoksa veya devrederse hiçbişey almazsın icra vs. edeceğin masrafta cebinden çıkar.

benim dediğimi düşün güzellikle yaklaş borcu parça parça almaya bak, valla adam üzerinde bişey yoksa veya devrederse hiçbişey almazsın icra vs. edeceğin masrafta cebinden çıkar.

hocam bu adamın üzerinde hiçbişy yoksa bile ben icraya verirsem ve adam ticaret yapıyorsa kendi hesaplarından hiç mi para girişi çıkışı olmayacak o beni süründürürse ben de onu süründürürüm.ödemeyeceği borcu almasın o zaman.zaten iyice sinir etti beni bi öyle bi böyle konuşuyor.keyfi bilir vallah üzerinde hiç bişey yoksa bile ben icraya veriririm varsın benm 60binlira gitsin ama o da sıkıntı yaşar

Avukat tuttuğun zaman da ilk önce avukat uzlaşmaya varmak isteyecektir kanımca.

Taksit taksit almaya bak, ne kadar alırsan o kadar kar, en sonunda alamadığın zaman verirsin senedi işleme koyarlar hayatı bloke olur.

Avukat tuttuğun zaman da ilk önce avukat uzlaşmaya varmak isteyecektir kanımca.

Taksit taksit almaya bak, ne kadar alırsan o kadar kar, en sonunda alamadığın zaman verirsin senedi işleme koyarlar hayatı bloke olur.

hocam bu saatten sonra taksit taksit almaya hiç niyetim yok.olmadı kredi çeksin ama bnm borcu versin.

arkadaşlar herhangi bir şehirde icra davası açabiliyor muyum yoksa senedde borçlunun adresi olan şehirde mi dava açamam gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri