mail atmanizi ve sosyal medya üzerinden ds yazmanizi oneririm.
yardımcı oldular teşekkür ederim. kimlik vs yolladım onay bekleniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mail atmanizi ve sosyal medya üzerinden ds yazmanizi oneririm.
Konu ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen konu açma kurallarına uyalım...
son bakiye 4600 exen oldu. suanki değeri satarsam 2000-2500 tl civari 1 sene icinde 20bin lira seviyesine denk gelecek diye düşünüyorum. Bu yüzden elimde tutuyorum. Bu fırsatı kaçırmayın.
Satıp parayı hesabına çekip kanıt gösterir misin ?
tabi. akşam konuya eklim dekontu.
Sisteme geçenlerde ben de üye oldum , adresim için fatura ekledim , kimliğimin de seri no kısmını editleyerek gönderdim reddettiler. Halbuki tcno v.s her şey mevcut kimlikte.. Seri no'suna neden ihtiyaç duyuyorlar anlam veremedim var mı bir bilginiz bu konuda ?
Yarın emniyetten çağırılırsanız şaşırmayın. Gerçekden haybe firmalara selfi çekip önlü arkalı resim gönderen varmı varsa ben 100 tl veriyorum anında nakit tüm forum şahit olsun.
Selfie olsa onu da yollardım. TC kimliğimi ve ikametimi tamamen her şey açık şekilde gönderip, onaylattım. 100 TL'mi alabilir miyim?
Gönder bana vereyim. Başkasına gönderdiğin şeye neden 100 lira vereyim bekliyorum özel mesaj at.
Ne lazım hocam şimdi? Selfie mi istiyorsunuz? İkametgah ve TC de vereyim istiyorsanız ek olarak, sıkıntı yok.
hocam doğru bi davranışmı bu tarz konusmalarınızın konu altında yapmanız sizinde aynı konunuz var kimse gelip size bu tarz konusmalar yapmamıs madem güvenilmiyor madem istemiyorsunuz konunuzu silin yada editleyin yaptığınız hareket doğru değil size yakıştıramadım. Hiç beklemezdim sizden.
https://www.ytpara.com/bitcoin/128897-yeni-turk-bitcoin-borsasi-uye-olana-100-exen-odul.html
Yanlış anladın herhalde hocam? Ben güvenilir olduğunu savunmak için yorum yaptım, tekrar dikkatli oku. Kendim güvenmediğim bir şeyi zaten paylaşmam. Arkadaş burada "5 kuruş için tc kimlik ve ikametinizi vermişsiniz yazık" diyor, ben de bir şey olmayacağını söylüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.