Boş konulardan bıktım

• Kullanıcı Besk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Besk

Kayıtlı Üye
Forum son 1 ay içerisinde amacından çıkmış gibi görünüyor her gün hevesle girip baktığımda ''Askerliğim ne olur'' ''Galatasaray Balıkesir maçı'' ''Araba alacam'' gibi konular yüzünden yt den de forumdan da soğudum ve gereksiz konular açıldıkça forum ifşa oluyor çoluk çocuk dadanıyor kazanacağımız şurda 3-5 bir şey zaten ona da mani olunmasın önerim konu dışı bölümü kapatılmalı veya açılacak konu türüne belli bir sınırlama gelmeli bu gidişle yt işinin sonu çok yakın

siz felaket tellalları bence bi sussanız çok daha güzel olur

Konu dışı forumunun kapatılmasından yana değilde şu boş konuların azaltılmasından yanayım bende. Hemen hemen hergün neredeyse 1-2 tane boş konu fix açılıyor.

Burası sadece gözü para bürünmüş insanların bulunduğu bir topluluk değil dostum sen çok yanlış gelmişsin.

sağ üst köşede çıkış butonu var oraya basabilirsiniz.

Foruma geleli 6. ayın çabuk bıkmışsın. :) Boş konular hakkında haklısın ama bazı konular boş değil bazen lazım oluyor foruma sormak istiyor insanlar haliliyle ama adam kalkıp babam beni dövüyor paramı alıyor diye konu açarsa olmaz tabi. :) Ama araba alan fikir isteyebilir. Hele hele askerliğe gidecek biriside fikir isteyebilir. Yanlış yerlerden örnek vermişsin o kadar boş konu varken.

Ve forumda bu tarz konular açıldığında bir çok kişinin tepkisi beğenmiyorsan gidebilirsindir. Yanlış anlama. :)

Sen bence ne yap biliyomusun? Yönetime rica et forumu google arama motorunda listeletmesinler. :) O zaman bir iylik yapmış olursun bak..

Son düzenleme:
Katılmamakla birlikte hak payı var tabi konu dışı biri misafir olarak gelip bu forumda neymiş ne yapıyorlar derken para kazanmaktan çok derdi pislik atmak olan biri yt ci olup çıkıyor olabilir.

Kesinlikle haklı, araba alacak olanlar gidip araba forumlarına, askere gidecek olanlar askerlik forumlarına bakabilir. ytpara aileniz degil işyerinizdir.

Mart ayı geldi toparlanmadı ne tbm ne to.
Bu İş yayıldıkça kazanç düşüyor nedeni basit, Yayıncı çoğalıyor.
Forumdaki Ergen erkek kapasitesi Torna Tesfiye Meslek lisesinde bile yok.
İnci sözlük Was here.
Yazarımda yazarım, roman bile çıkar bu forumdan.
2 sene bitti 3. seneye girdik forumda bu gözler neler gördü neler.

bu konu tutar destekçi çıkar demiş konuyu açan ama çok yanlış düşünmüş zaten heyheylerim tepemde kimseyi kırmayım

Burası sadece gözü para bürünmüş insanların bulunduğu bir topluluk değil dostum sen çok yanlış gelmişsin.

Ben burada amacımızın sadece para olduğundan bahsetmedim boş konulara belli bir sınırlama getirilmeli diyorum son zamanlarda tüyo ipücu teknik anlamında eğitici öğretici çok fazla bir şey göremedim araba almak isteyn sevgilisinden ayrılan burada bu konuları açacaksa bence iş kötü hepimiz açısından !!

Ben burada amacımızın sadece para olduğundan bahsetmedim boş konulara belli bir sınırlama getirilmeli diyorum son zamanlarda tüyo ipücu teknik anlamında eğitici öğretici çok fazla bir şey göremedim araba almak isteyn sevgilisinden ayrılan burada bu konuları açacaksa bence iş kötü hepimiz açısından !!
Hocam lakin burası bir forum sitesi bunu önüne geçilmesi imkansız

ad vermeden bi arkadaşa yine hakaret etmek istiyorum ama neyse es geçiyorum forum 2 yıl önce amacından çıktı zaten ama konu dışı bölümü bu konular için eskidende açılıyodu bu konular bu kadar değil mesela ben 2 yıl önce gece gece kara fatma gördüm diye konu açmıştım

adı uzerınde konu dısı ıstemeyen okumaz,bak sende konu dışı açmıssın

geçende bunun gibi bir konu açıldı
bence bu konuda şu yapılırsa daha iyi olur gibi

forumun en üstündeki top 15 konuları ile alakalı her kullanıcı için seçenekler olmalı
kullanıcı atıyorum top 15 konularında konu dışı bölümüne açılan konuları görmek istemiyor olabilir, konu dışı bölümünü top 15 ten kaldırma seçeneği getirilebilir,

İsteyen top 15 de konu dışı konularını görür, isteyen görmez
bu durum spor gibi bölümler içinde geçerli

[MENTION=11620]era[/MENTION]

[MENTION=18778]Besk[/MENTION] film tavsiyesi diye konu açmışsın ama ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri