Bot - Adsense çalışan gelebilir mi ?

Bu dünya engeli yeni bir önlem olabilir bugünkü gidip gelmede umarım buna işaret değildir sabah dolar yanan videoyada youtube gidip gelince 1 dk sonra dünya engeli geldi.

hocam videoyapta kanal çek diyorum işleme alındı dıyo 1 gün oldu hala çekmemiş neden sizce

merhaba hocam hiç toplu video çalışmadığım için bilemiyeceğim hiç kanal kopyalamadım en azından otomatik olarak manuel tek tek çalışıyorum bn

Beyler videoyap hesabı aldım 1 aylık. 2 yeni Kanala yine video çektim 77 videodan en fazla 10 tanesi geçti. Kanalyap ile para kazanmalarını açtım durum böyle bide ünlem geç 1 %70 ünlem geç 2 de aktif. Beyler nasıl geçiyorsunuz delircem.

---------- Spam Engelliyici 11:52 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

Kanalalsat tan 4 tane videoyap a otomatik bağlanan kanallardan aldım bide onlarla denicem bakalım.

---------- Spam Engelliyici 13:20 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Beyler bi cevap verin nolcak böyle yine ünleme takıldı videolar

Son düzenleme:
Beyler videoyap hesabı aldım 1 aylık. 2 yeni Kanala yine video çektim 77 videodan en fazla 10 tanesi geçti. Kanalyap ile para kazanmalarını açtım durum böyle bide ünlem geç 1 %70 ünlem geç 2 de aktif. Beyler nasıl geçiyorsunuz delircem.

---------- Spam Engelliyici 11:52 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

Kanalalsat tan 4 tane videoyap a otomatik bağlanan kanallardan aldım bide onlarla denicem bakalım.

---------- Spam Engelliyici 13:20 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Beyler bi cevap verin nolcak böyle yine ünleme takıldı videolar

ben sadece %60 ile genelde geçiyorum sorun yaşamıyorum.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] dayı ben gecememistim yutubum botunda kac defa denediydim hep ünleme düşüyor.
Video 200mb den uzunsa işlem yapmamıştır.
Veyahut botun ilk zamanlarında kullandıysanız ozaman farklıydı.

Kusura bakmayın hocam botta şuan full yükleme yapıyorum.

Tamam hocam bişey daha sorucam para kazanmaları açarken kendiniz hepsini seçip para kazanmayı açmı diyorsunuz youtubeye kendiniz girerek yani manuelmi açıyosunuz yoksa kanalyaptanmı açıyosunuz.

zmzYyR.png

Bende sorun var herhalde anlamış değilim kanalalsattan aldığım kanal.

18 Videodan 2 si geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri