bot alacam hangi botu önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r@m@z@n

Yasaklanmış
bu böyle olmuyorya 3 aydır uğraşıyorum günlük 40-50 kuruş kazanıyom çok nadir 1 tl kazanıyom

birde botla denicem ama hiç bilmiyom hangi bot güzel hangisini kullanayım

herkes günlük 20-30 tl kazanıyor ben öyle bakıyom benimde canım çekiyor :( ama kazanamıyom işte

suanda populer olarak videoyap diyorlar hocam ama video sınırı bozuyor isi 250 video sınırlı gunluk
Youploader de kullandım ancak onda da vds gerekiyor yanı size 50 tl ye geliyor onda kanal sınırı felan yok digerlerini denemedim hic , şahsi fikrimdir ...

Saygılarımla FurkanTKS

videoyap'ı tek geçerim, manuel olarak sınırsız yükleyebilirsin, eğer otomatik talimat verirsen 250 sınır var.

suanda populer olarak videoyap diyorlar hocam ama video sınırı bozuyor isi 250 video sınırlı gunluk
Youploader de kullandım ancak onda da vds gerekiyor yanı size 50 tl ye geliyor onda kanal sınırı felan yok digerlerini denemedim hic , şahsi fikrimdir ...

Saygılarımla FurkanTKS

video sınırı olmayan ve vps ye gerek olmayan bot varmı peki videoyapın 2 günlük demosunu denemiştimde kelime arayıp toplu çekebiliyon sadece

YTkazan,videoyap,vds al ben sahsen öyle yapıyorum kafam rahat oluyor öyle piyasada en iyi bot ytkazan ile videoyap bunlar denediklerim ama diğerlerini bilemem :)

videoyap al.zaten kanal çekmeyi 2-3 gün kullanıyorsun sonuna kadar.sonra birikmeye başlıyor :D

Videoyap iyidir.

Bu iğrenç espiriyi 2-3 kere yaptılar bide ben yapıcam.
Caterpillar_siyah_deri_bot_.jpg

caps edit : benden önce davranılmış :D

videoyap kullanıyorum 2 aydır ona bi şans ver :)

videoyap öneririm günlük sınırı olması bence düşünülenin aksine iyi birşey 25 kanala günde 10 ar video atmasını talimat edersiniz zaten yine oradan elle istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz.

Videoyap gerçekten her yönü ile mükemmel ötesi bir bottur arkadaşlar uzun vadede para kazanmak istiyorsanız kesinlikle videoyap botu alın

fiyatı ne kadar bu videoyapın çok pahalımıdır

fiyatı ne kadar bu videoyapın çok pahalımıdır

25 TL / Aylık. Bende videoyap kullanıyorum tek geçerim. Bu ay yenileyeceğim süresi bitince. Her yönüyle çok iyi zaten bir süre sonra işin farkına vardığında günlük toplu 250 video sınırı fazlasıyla artıyor benim şu an 700 var öyle birikmiş gün geçtikçe artıyor :D nazar değmemesi açısından kazancımı vermeyeceğim fakat yeni başladım ödeme eşiğini yani 200 TL'yi çoktan geçtim yaklaşık 10 gün içerisinde.. Hepsini videoyap'a borçluyum :)

25 TL / Aylık. Bende videoyap kullanıyorum tek geçerim. Bu ay yenileyeceğim süresi bitince. Her yönüyle çok iyi zaten bir süre sonra işin farkına vardığında günlük toplu 250 video sınırı fazlasıyla artıyor benim şu an 700 var öyle birikmiş gün geçtikçe artıyor :D nazar değmemesi açısından kazancımı vermeyeceğim fakat yeni başladım ödeme eşiğini yani 200 TL'yi çoktan geçtim yaklaşık 10 gün içerisinde.. Hepsini videoyap'a borçluyum :)

20tl param var videoyapa mail atacam 20tl ye kabul ederse alacam etmezse yapacak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri