[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]
Senin bota en çok destek veren ben değilmiydim 5-6 tane aldım en başta.
5x70 = 350 TL para yapar ve hala daha senin 1 botun var ben de.
Senin dengesizliğinden bahsedelim o zaman biraz:
* Sorun yaratan ve işlerimi aksatan botun ile devam etmediğimde ve " videoyap " kullanmaya başladığımda seninle devam etmediğim için çocuk gibi triplere başladın
2. dengesizliğine geldiğimde:
* videoyap'ın sürekli açığını kollayan tavrını ve sürekli kötüleme çalışmalarını söylememiş olayım.
Çok Net Konuşuyorum: Videoyap şuanda piyasanın en iyisidir, kimse ile kişisel problemim yok benim. Kalite ve işlevsellik olarak 2 Bot var:
1) Videoyap
2) Youploder
Zaten yapılan ankette herşey çok açık ortada " videoyap " 5-10 kat fark attı " Youploder " a.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesizliğe gelince botun cidden daha dengeli çalışmalı iwo.
2 bot da var bende, 2 sinden de memnunum ancak en iyisi kesinlikle " videoyap " tır.
Daha Net olayım: Videoyap ile Youploder arasında kalırsan Kesinlikle seçimin " videoyap " olsun.
Ben kaliteyi öneriyorum rekabet böyledir. Kaliteni arttırarak rakiplerinin önüne geçeceksin, gerçekleri söyleyenlere dengesiz diyerek değil.
Kardeşim VİDEOYAP senin botu ankette 10'a katladı mı katlamadı mı?
Anket de dengesiz o zaman.
2. dengesize gelecek olursam @Bonomo pardon [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] açıkçası net konuşayım kendini önemli hissetmeye çalışan psikolojik sorunları olan bir oğlan maalesef. Normal hayatta beni eğlendirmekten başka hayatımda yeri olamaz eğlendirmek için de seçmem belki

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] senin adalet terazin konusunda da biraz gözden geçirmen gerektiğini düşünüyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesiz diyerek kişisel hakaret ediyor. Banlayacak mısın?
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] oğlanına oğlan dediğim için beni banlamıştın. Şimdi de [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı " dengesiz " dediği için banlamanı bekliyorum.
Serkan abi ile görüşeceğim aksi taktirde.
Bot için görüşümü belirttim, diğerlerini alma dedim neden parasını boşa versin, videoyap kaliteli iken? Dürüstçe görüş bildiriyorum, hizmetini kaliteli ve yeterli hale getiremeyip alınganlaşıp saldırıya başlıyor Beta lar. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] da gizli beta çıktı, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Birkaç konuda değer verdiğim için yazdıklarını okuyordum Beta'lık sezince artık onu da okumuyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ın " dengesiz " sözünden dolayı cezasını bekliyorum. küçük düşürücü söz değil mi bu? acizce ve talihsizce bir söylem bence. özür dilemesin alınmadım sallamadığım için ama cezayı hakettiği aşikar.
Ek olarak senin için de üzüldüm [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] kardeşim, yönetimdesin ve şuanda taraflı oynuyorsun. Serkan abi ile özel görüşeceğim durumunu.