bot alacam hangi botu önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
videoyap tabiki 250 sınırına bakma benim 1 ay sonunda 4bine yakın hakkım olmuştu sürekl birikiyor :D

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

Senin bota en çok destek veren ben değilmiydim 5-6 tane aldım en başta.

5x70 = 350 TL para yapar ve hala daha senin 1 botun var ben de.

Senin dengesizliğinden bahsedelim o zaman biraz:

* Sorun yaratan ve işlerimi aksatan botun ile devam etmediğimde ve " videoyap " kullanmaya başladığımda seninle devam etmediğim için çocuk gibi triplere başladın :)

2. dengesizliğine geldiğimde:

* videoyap'ın sürekli açığını kollayan tavrını ve sürekli kötüleme çalışmalarını söylememiş olayım.

Çok Net Konuşuyorum: Videoyap şuanda piyasanın en iyisidir, kimse ile kişisel problemim yok benim. Kalite ve işlevsellik olarak 2 Bot var:

1) Videoyap
2) Youploder

Zaten yapılan ankette herşey çok açık ortada " videoyap " 5-10 kat fark attı " Youploder " a.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesizliğe gelince botun cidden daha dengeli çalışmalı iwo.

2 bot da var bende, 2 sinden de memnunum ancak en iyisi kesinlikle " videoyap " tır.

Daha Net olayım: Videoyap ile Youploder arasında kalırsan Kesinlikle seçimin " videoyap " olsun.

Ben kaliteyi öneriyorum rekabet böyledir. Kaliteni arttırarak rakiplerinin önüne geçeceksin, gerçekleri söyleyenlere dengesiz diyerek değil.

Kardeşim VİDEOYAP senin botu ankette 10'a katladı mı katlamadı mı?

Anket de dengesiz o zaman.

2. dengesize gelecek olursam @Bonomo pardon [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] açıkçası net konuşayım kendini önemli hissetmeye çalışan psikolojik sorunları olan bir oğlan maalesef. Normal hayatta beni eğlendirmekten başka hayatımda yeri olamaz eğlendirmek için de seçmem belki :D
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] senin adalet terazin konusunda da biraz gözden geçirmen gerektiğini düşünüyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesiz diyerek kişisel hakaret ediyor. Banlayacak mısın?
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] oğlanına oğlan dediğim için beni banlamıştın. Şimdi de [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı " dengesiz " dediği için banlamanı bekliyorum.

Serkan abi ile görüşeceğim aksi taktirde.

Bot için görüşümü belirttim, diğerlerini alma dedim neden parasını boşa versin, videoyap kaliteli iken? Dürüstçe görüş bildiriyorum, hizmetini kaliteli ve yeterli hale getiremeyip alınganlaşıp saldırıya başlıyor Beta lar. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] da gizli beta çıktı, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Birkaç konuda değer verdiğim için yazdıklarını okuyordum Beta'lık sezince artık onu da okumuyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ın " dengesiz " sözünden dolayı cezasını bekliyorum. küçük düşürücü söz değil mi bu? acizce ve talihsizce bir söylem bence. özür dilemesin alınmadım sallamadığım için ama cezayı hakettiği aşikar.

Ek olarak senin için de üzüldüm [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] kardeşim, yönetimdesin ve şuanda taraflı oynuyorsun. Serkan abi ile özel görüşeceğim durumunu.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocamın youploader botunu kesinlikle tavsiye edeirm ALLAH'a şükür onun botu sayesin'de kazancımı sabitleştirdim ...

Daha net konuşuyorum, paranız çöpe gitmesin ve kafanız rahat olsun istiyorsanız kesinlikle VİDEOYAP ilk tercihiniz olsun.

Bu kişisel önerimdir.

Arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş.. Bence bunu kendi aranızda halletseniz daha iyi olmaz mı ? Yani konu sahibininde kafası fazlasıyla karışmıştır bırakında o yorumlara göre kendisi ne istiyorsa onu alsın kavga etmek çok gereksiz bence..

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

Senin bota en çok destek veren ben değilmiydim 5-6 tane aldım en başta.

5x70 = 350 TL para yapar ve hala daha senin 1 botun var ben de.

Senin dengesizliğinden bahsedelim o zaman biraz:

* Sorun yaratan ve işlerimi aksatan botun ile devam etmediğimde ve " videoyap " kullanmaya başladığımda seninle devam etmediğim için çocuk gibi triplere başladın :)

2. dengesizliğine geldiğimde:

* videoyap'ın sürekli açığını kollayan tavrını ve sürekli kötüleme çalışmalarını söylememiş olayım.

Çok Net Konuşuyorum: Videoyap şuanda piyasanın en iyisidir, kimse ile kişisel problemim yok benim. Kalite ve işlevsellik olarak 2 Bot var:

1) Videoyap
2) Youploder

Zaten yapılan ankette herşey çok açık ortada " videoyap " 5-10 kat fark attı " Youploder " a.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesizliğe gelince botun cidden daha dengeli çalışmalı iwo.

2 bot da var bende, 2 sinden de memnunum ancak en iyisi kesinlikle " videoyap " tır.

Daha Net olayım: Videoyap ile Youploder arasında kalırsan Kesinlikle seçimin " videoyap " olsun.

Ben kaliteyi öneriyorum rekabet böyledir. Kaliteni arttırarak rakiplerinin önüne geçeceksin, gerçekleri söyleyenlere dengesiz diyerek değil.

Kardeşim VİDEOYAP senin botu ankette 10'a katladı mı katlamadı mı?

Anket de dengesiz o zaman.

2. dengesize gelecek olursam @Bonomo pardon [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] açıkçası net konuşayım kendini önemli hissetmeye çalışan psikolojik sorunları olan bir oğlan maalesef. Normal hayatta beni eğlendirmekten başka hayatımda yeri olamaz eğlendirmek için de seçmem belki :D
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] senin adalet terazin konusunda da biraz gözden geçirmen gerektiğini düşünüyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] dengesiz diyerek kişisel hakaret ediyor. Banlayacak mısın?
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] oğlanına oğlan dediğim için beni banlamıştın. Şimdi de [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]'ı " dengesiz " dediği için banlamanı bekliyorum.

Serkan abi ile görüşeceğim aksi taktirde.

Bot için görüşümü belirttim, diğerlerini alma dedim neden parasını boşa versin, videoyap kaliteli iken? Dürüstçe görüş bildiriyorum, hizmetini kaliteli ve yeterli hale getiremeyip alınganlaşıp saldırıya başlıyor Beta lar. [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] da gizli beta çıktı, hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Birkaç konuda değer verdiğim için yazdıklarını okuyordum Beta'lık sezince artık onu da okumuyorum.
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] ın " dengesiz " sözünden dolayı cezasını bekliyorum. küçük düşürücü söz değil mi bu? acizce ve talihsizce bir söylem bence. özür dilemesin alınmadım sallamadığım için ama cezayı hakettiği aşikar.

Ek olarak senin için de üzüldüm [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] kardeşim, yönetimdesin ve şuanda taraflı oynuyorsun. Serkan abi ile özel görüşeceğim durumunu.

Güzel kardeşim ben yöneticiliği senden öğrenecek olsam şu an yönetimde olurdun hala.Argo kelimelerine devam et sen ben banlamayacağım seni ant içtim.

Arkadaşlar konu nerden nereye gelmiş.. Bence bunu kendi aranızda halletseniz daha iyi olmaz mı ? Yani konu sahibininde kafası fazlasıyla karışmıştır bırakında o yorumlara göre kendisi ne istiyorsa onu alsın kavga etmek çok gereksiz bence..

Kardeşim haset ve çekemeyen karakterler oldukça maalesef saldırılar bitmeyecektir.

Her konuda iyi olduğunda her zaman saldırılar normaldir, acizlik göstergesidir. Şuanda sadece bana saldıran 4-5 Beta var burada. Hakkımda deliller toplayan :) Zayıflık göstergesi. Serkan abiye de çok yapıldı bu. Normal bunlar böyle insanlar çok türedi forumda özellikle son 2-3 ayda o yüzden eskisi gibi yazmak gelmiyor benim içimden de.

---------- Mesaj saat 00:43:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:23 civarında gönderildi. ----------

Güzel kardeşim ben yöneticiliği senden öğrenecek olsam şu an yönetimde olurdun hala.Argo kelimelerine devam et sen ben banlamayacağım seni ant içtim.

Hakaret var mı orda Koray ben olanı söylüyorum, şu yaptığınız yakışıyor mu bir düşün allah aşkına, sen aklı başında Üni öğrencisisin diğerlerinden farklı düşünmen gerekiyor. Sen onlara çanak tutumuşsun benim senle bir problemim yok ki. Benim kimseyle problemim yok, sadece sürekli bana saldıran Betalar var, benim eğlencelerim onlar, sen onlardan değildin gözümde ama bu başlıkta biraz hayal kırıklığına uğradım hakkında.

Ya biliyorum herkes kendi ekmek parasının peşinde sizde haklısınız tabii ki.. Birisi genelleme yaptığı zaman diğer bot sahiplerininde kalbi kırılıyor, inciliyor, kızıyor fakat bu neyi değiştiriyor ki kendi aranızı bozmaktan başka ? Ticaret dediğin böyle olmaz Allah neyi isterse öyle olur. Ben bilirim bizim burada yan yana 3 eczane var hepside kazanıyor Allah hepsine müşteri sağlıyor zaten. Sizinde böyle yapmanız gerekmez mi herşeyi akışına bırakmak ? Zaten reklamı fazlasıyla yaptı herkes yani imzalarda, logo altında flash şeklinde falan yani herkesin kendi reklamı var ve herkes biliyor. Bırakında bunu alacak kişi seçsin bir bot için arkadaşlığınızı,forum dostluğunuzu satmayın..

Bu muhabbetten inşallah [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] zarar görmez işinin piri;) bence konu kilitlenmeli:)

Kardeşim haset ve çekemeyen karakterler oldukça maalesef saldırılar bitmeyecektir.

Her konuda iyi olduğunda her zaman saldırılar normaldir, acizlik göstergesidir. Şuanda sadece bana saldıran 4-5 Beta var burada. Hakkımda deliller toplayan :) Zayıflık göstergesi. Serkan abiye de çok yapıldı bu. Normal bunlar böyle insanlar çok türedi forumda özellikle son 2-3 ayda o yüzden eskisi gibi yazmak gelmiyor benim içimden de.

---------- Mesaj saat 00:43:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:23 civarında gönderildi. ----------

Hakaret var mı orda Koray ben olanı söylüyorum, şu yaptığınız yakışıyor mu bir düşün allah aşkına, sen aklı başında Üni öğrencisisin diğerlerinden farklı düşünmen gerekiyor. Sen onlara çanak tutumuşsun benim senle bir problemim yok ki. Benim kimseyle problemim yok, sadece sürekli bana saldıran Betalar var, benim eğlencelerim onlar, sen onlardan değildin gözümde ama bu başlıkta biraz hayal kırıklığına uğradım hakkında.

Dostum bak bonna bonomo yok oğlan yok beta bunlar argo değilse ben de bir şey bilmiyorum.Tartışmaya gerek yok.

Bu arada yanlış anlaşılmasın konuyu ben kapattım, tartışmaya lüzum yok. Arkadaş bot alacağım hangi botu önerirsiniz demiş. Herkes kendince yorum yapmış, ben de kendi yorumumu yapayım.

YTKazan Otomatik kullandım memnunum.

Youploader da kullandım, ondan da memnunum. Her ikisini de öneririm, her ikisinde de para kazanamıyorsanız bir sıkıntı var demektir.

Halkın tercihi demek gibi olacak ama http://www.ytpara.com/ytpara-com-1-...eti-herkesi-oy-kullanmaya-davet-ediyoruz.html buradan göerbileceğiniz üzere de Videoyap oldukça iyi bir bot gibi.

Not: Tabi halkın tercihi diye en iyi olmak zorunda değil bakınız: http://www.ytpara.com/ytpara-com-1-...eti-herkesi-oy-kullanmaya-davet-ediyoruz.html (Koray mı ben mi tabi ki ben :D)

Şaka bir yana, tartışmanın lüzumu yok.

Şaka öteki yana, tüm botlar güzel sitemizdeki, kullanılan kadar kullanan önemli :) Bol kazançlar diliyorum herkese başta konu sahibi arkadaş olmakla birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri