Bot Çalışanlar Dikkat

• Kullanıcı imparator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
merhaba arkadaşlar bilenler vardır belki ama blmeyenlerde oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.konu bot çalışanlar kanal yükleme işlemini yaptıktan sonra token iznini çoğu silmiyor ve orada damga gibi kalıyor.Benim tecrübelerimde önceden tokenleri silmediğim kanalların daha çabuk kapandığını gördüm.token token ve herhangi bir istemediğiniz bağlantınızı silmek için https://www.google.com/settings
adresinden hesabınıza girin burası ayarlar kısmıdır sırasıyla
GÜVENLİK
UYGULAMALAR VE WEB SİTESİ
TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE
Ve işte kanalınızın bağlantısını burdan iptal edebiliirsiniz.
herkese iyi akşamlar.Bol Kazançlar arkadaşlar

çok önemli bi husus bence, muhakkak deniycem, paylaşım için tşkler

merhaba arkadaşlar bilenler vardır belki ama blmeyenlerde oldukça fazla olduğunu düşünüyorum.konu bot çalışanlar kanal yükleme işlemini yaptıktan sonra token iznini çoğu silmiyor ve orada damga gibi kalıyor.Benim tecrübelerimde önceden tokenleri silmediğim kanalların daha çabuk kapandığını gördüm.token token ve herhangi bir istemediğiniz bağlantınızı silmek için https://www.google.com/settings
adresinden hesabınıza girin burası ayarlar kısmıdır sırasıyla
GÜVENLİK
UYGULAMALAR VE WEB SİTESİ
TÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLE
Ve işte kanalınızın bağlantısını burdan iptal edebiliirsiniz.
herkese iyi akşamlar.Bol Kazançlar arkadaşlar

Maalesef bu yüzden kanalım kapandı. :(

Kanal kapanma sebebi bunun olduğundan %100 emin olamazsınız insanları yanlış bilgilendirmeyin bence Token sadece botlar için alınan birşey değil dünyada milyonlarca youtube kullanıcısı var direk olarak Token alanların kanallarını kapatalım diye birşey söz konusu olamaz eğer böyle bot ile izin alınan uygulamaları youtube spam olarak algılayarak kapatırsa boş kanal kalır herhalde sadece youtubede :D

hocam yanlış anlaşılmasını istemem fakat son 10 günde 30 kanal kapanmadı sistemimde. 30 kanalı 1 üye kapanması bile demek olsbiliyor. Token kalmasında sakınca yok. Kanal kapanmasını yaşıyacaksa farklı sebeplerden yaşar. Yoksa forum ana baba günü olurdu.

hocam yanlış anlaşılmasını istemem fakat son 10 günde 30 kanal kapanmadı sistemimde. 30 kanalı 1 üye kapanması bile demek olsbiliyor. Token kalmasında sakınca yok. Kanal kapanmasını yaşıyacaksa farklı sebeplerden yaşar. Yoksa forum ana baba günü olurdu.

katılıyorum bende arkadaşa forum ana baba günü olurdu

hocam sizin şu istatistiklerinizi anlamayamadım gitti yani son 10 günde 30 kanal kapanmadı diyorsunuz vallahide billahi de 6 7 tane kanalım kapandı vds ile yüklediklerim hala duruyor geçen de yazdım tekrar bir deniyelim diye 1 gün sürmedi ya sonra kapandı budamı tesadüf hocam yapmayın ama size kalırsa hep %1 dilim 30 kanal felan diyorsunuz bu istatistikleri nasıl tutuyorsunuz anlamış değilim ben botunuz hakkında 1 kelime bile konuşmadım konuşmam da belki kanalların da kapanması benim yüzümden de olabilir ama sizin 30 kanal kapanması demeniz bana hiç mantıklı gelmiyor 12.000 üyeden bahsediyorsunuz benim sadece 6 7 kanalım kapanmışken geri kalan 11.999 kişinin toplam 25 kanalımı kapandı

Alakası yok yahu uygulamalara erişim verince neden hesabın engellensin bot olarak görmüyor ki youtube onu uygulama olarak görüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri