Bot Kullananlara Ünlem Tavsiyesi

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, ünlem çıktığından bu yana 1 adsense ve 2 defa kanallarımı kaybettim. Uzatmayayım, bot aldıktan sonra özellikle son 3-4 gündür farkettiğim bir durum var. Bunu paylaşmak istedim. Ekstra bir olay yok, olay şudur.

Ünleme düşüyor mu? Evet düşüyor.
Ne kadar düşüyor? İlk etapta %5-10 arası. %90 üzerinde düşmüyor.
Yaptığım taktik: Taktik falan yok. Yeni kanallar açıyorum ve son 1 haftalık videolardan 150-200 ya da atabildiğim kadar atıyorum aynı gün.

Videolar ve kanal yeni olunca ünleme düşme oranı çok çok az. 3. Gün ünlemler başlıyor. Tabi ben o zamana kadar o kanallara video üstüne video yığıyorum.

Şu anda maşallah güzel de gidiyor.

Olayın özeti: yeni kanallara yeni videoları kısa sürede full doldurun. Artık hepsini ünlem verene kadar basın videoları. Sonra yeni kanallar açın ve aynı taktiği uygulayın.

Konu başlıgını okuyunca umutlandım ama extra birşey yokmuş, günlerdir aynı şekilde ilerliyoruz üstad.

Aynen hocam atabildiğimiz kadar atmak lazım :)

Ben manuel atıyorum. Kanalı yeni açtım 2 Video attım 2 side ticari kullanım ispatı istedi. Bir gün sonra özgün bi Video koydum para kazanma açıldı arkasından 2 Video koydum yeşil okey. Sonraki videolar yine ünlem. 1 tane daha özgün koydum yeşil yandı. Yine yt Video ekledim yine ünlem ooof ooooofff.

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

zar zor bir kanalda 100 video atıp 20sinin para kazanmasını açmıştık ama kanalların para kazanması gidince kanalları kurtardığım an yeşilleri de kaybettik..

zar zor bir kanalda 100 video atıp 20sinin para kazanmasını açmıştık ama kanalların para kazanması gidince kanalları kurtardığım an yeşilleri de kaybettik..

Usta senin çaresiz kaldığın yerde biz bittik demektir. Aman gözünü seveyim :)

Arkadaşlar, ünlem çıktığından bu yana 1 adsense ve 2 defa kanallarımı kaybettim. Uzatmayayım, bot aldıktan sonra özellikle son 3-4 gündür farkettiğim bir durum var. Bunu paylaşmak istedim. Ekstra bir olay yok, olay şudur.

Ünleme düşüyor mu? Evet düşüyor.
Ne kadar düşüyor? İlk etapta %5-10 arası. %90 üzerinde düşmüyor.
Yaptığım taktik: Taktik falan yok. Yeni kanallar açıyorum ve son 1 haftalık videolardan 150-200 ya da atabildiğim kadar atıyorum aynı gün.

Videolar ve kanal yeni olunca ünleme düşme oranı çok çok az. 3. Gün ünlemler başlıyor. Tabi ben o zamana kadar o kanallara video üstüne video yığıyorum.

Şu anda maşallah güzel de gidiyor.

Olayın özeti: yeni kanallara yeni videoları kısa sürede full doldurun. Artık hepsini ünlem verene kadar basın videoları. Sonra yeni kanallar açın ve aynı taktiği uygulayın.
Bu taktik güzelde dizi ve güncel videolar paylaşan kişilerin pek işine yaramaz cünkü bir gün güzelce video atarsın ertesi günlerde bakınıp durursun :) yeni diziyi yada haberi nasıl atıcan ünleme düşmeye başlayınca, komedi vb videolarda işe yarar ama

bıktım şu ünlem olayından kesin bi çözüm yapmamız lazım

[MENTION=4978]MehmetYazar[/MENTION] sınır nedir hocam bu yöntemde ? Basabildiğiniz kadar basın video diyosunuz da spama düşmüyor mu kanallar ?

yeni kanalda olsa yeni videolarda olsa ne yuklersem yukleyeyım anında ! alıyorum :/

Ünlem sorunu yüzünden awe kanallarına yükleme yapıyorum ya bir de ödemezse.

Burada belirttim.

''3. Gün ünlemler başlıyor. Tabi ben o zamana kadar o kanallara video üstüne video yığıyorum. ''

Bir bakıma ne yüklersen o kar gibi birşey. Arkadaşın dediği gibi güncel kanallar için bir öneri değil zaten bu. Sürekli izlenme olasılığı olan videolardan çoook yükle başka kanallarla yoluna devam et hesabı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri