Arkadaşlar, ünlem çıktığından bu yana 1 adsense ve 2 defa kanallarımı kaybettim. Uzatmayayım, bot aldıktan sonra özellikle son 3-4 gündür farkettiğim bir durum var. Bunu paylaşmak istedim. Ekstra bir olay yok, olay şudur.
Ünleme düşüyor mu? Evet düşüyor.
Ne kadar düşüyor? İlk etapta %5-10 arası. %90 üzerinde düşmüyor.
Yaptığım taktik: Taktik falan yok. Yeni kanallar açıyorum ve son 1 haftalık videolardan 150-200 ya da atabildiğim kadar atıyorum aynı gün.
Videolar ve kanal yeni olunca ünleme düşme oranı çok çok az. 3. Gün ünlemler başlıyor. Tabi ben o zamana kadar o kanallara video üstüne video yığıyorum.
Şu anda maşallah güzel de gidiyor.
Olayın özeti: yeni kanallara yeni videoları kısa sürede full doldurun. Artık hepsini ünlem verene kadar basın videoları. Sonra yeni kanallar açın ve aynı taktiği uygulayın.
Ünleme düşüyor mu? Evet düşüyor.
Ne kadar düşüyor? İlk etapta %5-10 arası. %90 üzerinde düşmüyor.
Yaptığım taktik: Taktik falan yok. Yeni kanallar açıyorum ve son 1 haftalık videolardan 150-200 ya da atabildiğim kadar atıyorum aynı gün.
Videolar ve kanal yeni olunca ünleme düşme oranı çok çok az. 3. Gün ünlemler başlıyor. Tabi ben o zamana kadar o kanallara video üstüne video yığıyorum.
Şu anda maşallah güzel de gidiyor.
Olayın özeti: yeni kanallara yeni videoları kısa sürede full doldurun. Artık hepsini ünlem verene kadar basın videoları. Sonra yeni kanallar açın ve aynı taktiği uygulayın.