Bot kullanınca hala kanallar kapanıyor mu

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir günde kanala bot ile 100 civarı video atıyorduk eskiden. fakat mayıs ayından itibaren bu yöntem çöp olmuştu... bu şekilde kapanmalar son buldu mu? (manuel çok zorluyor...)

Ben 2 hafta önce kanalalsat.com'dan birinden 1.25'e bir kanal aldım fakat hala kapanmadı. Bot falan etkilemiyor bence önemli olan sizin içeriğinz ve kaç video attığınız . Ben ytpro ile kendi bilgisayarımdan yani vds falan kullanmadan biraz uğraştırdı net yavaşlığı falan ama öyle yaptım. Kanal hala sapa sağlam. Günde en fazla 10 video atıyordum fakat son 3-4 gündür atmıyoruım.

özet : hataları artık botta bulmaktan vazgeçin, biraz kendi yaptığınız işin ne kadar doğru olduğunu düşünün ve video atma sayısını abartmayın

kanalı aynı ipden doğrulamalarıda aynı lokasyondan yaparsan yüklemeyide yine aynı ipden yap kanalın kapanmaz. Ben ytpro ile yüklüyorum kurtarma teli vs hepsi abd ip abd yükleme abd sorun yok

Artık emek vermeyene iş yok. Bi boşuna mı o kadar paralar verip dedicated alıyoruz render yapıyoruz kanalları 3c ile onaylayıp sabahlara kadar pc başında emek harcıyoruz. Sonra sen gel 5tllik botla onca emek verdiğin kanalı kendine çek yok öyle. Bu işi yapacaksan emek vereceksin. Yoksa kanalların da kapanır adsense da banlanır paranı da alamazsın.

videoyap sitesinde deneme surumunu kullanayım dedım .
200 video attım . kanalım anında kara listeye girdi .
şu anda kucuk bır resımın ustune asdfsdasd yazıp kanala atınca bile unlem cıkıyor . para kazanma acılmıyor . spam işini becerenlere helal olsun ne diyim . ben 200 video atayım dedım kanal gitti .
Tamam kapanmadı ama para kazanma ışıgı yanmadıkca ne yapayım oyle kanalı

:)

Müşteri : Botunuzun yüzünden kanallar kapanıyor mu?

Bot sahibi: Tabiki de HAYIR! Asla Asla Asla Asla Asla Asla Asla Asla..

:)
onu anlatmak istemedim.videoyapsa web_scripti kanalları kapananlar destek den yazsın loglarına bakayım,fikir yürütelim neden kapanıyor diye yazdı buraya.
foruma yazmasa bu kelimeyi kullanmazdım zaten ... [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

bottan kapanıyorsa da kullanmayın.tek yol bot değil ya.

Son düzenleme:
Bot kullanmıyorum ama millet yazmamış ben yazayım. Bu ara bot yüzünden kapanma diye bir şey yok. Yüklenin yüklendiğiniz kadar. Ünlem geç gibi sistemleri de var. Geçebildiğin kadarıyla geç. Geçemediklerini sil gitsin.

Kimse gelip burada botu övmez. Herkes yığılsın istemez. Bana göre (dışarıdan biri olarak) botların son aylarda hiçbir sıkıntısı yok. Ne kadar basarsan bas. Bot tabanlı kapanma yok.

Bot kullanmıyorum ama millet yazmamış ben yazayım. Bu ara bot yüzünden kapanma diye bir şey yok. Yüklenin yüklendiğiniz kadar. Ünlem geç gibi sistemleri de var. Geçebildiğin kadarıyla geç. Geçemediklerini sil gitsin.

Kimse gelip burada botu övmez. Herkes yığılsın istemez. Bana göre (dışarıdan biri olarak) botların son aylarda hiçbir sıkıntısı yok. Ne kadar basarsan bas. Bot tabanlı kapanma yok.
sağolasın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri