Bot Kullanmak Ne Kadar Mantıklı?

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Güzel kardeşim bardağın dolu tarafına bak.Bot aslında bir kolaylıktır.Diyelim adam haberci haber videoları var 100 lerce bunları bot ya da vps yardımıyla yapmazsa zorlanır.Ben mesela başlık etiketler değiştirilmiş bir şekilde atıyorum.5 sn de 10 dakikalık video atıyorum.Bu sence kolaylık değil mi?
Her neyse konu bot kullanımının illegal/legal olması değil.Bot kullanarak spam yapan birinin diğerlerinin kanallarına zarar verip vermemesi.
вαттυѕαу;38545' Alıntı:
Hocam Api'den carttan curttan anlamam ama biraz geniş düşünürsek bot yasak . Ya düşünsene adam botu alıyor kanala 1000 5000 10000 video atıyor hepside youtube olan videolar ? Youtube'i resmen çöplük yapıyor ?

Güzel kardeşim bardağın dolu tarafına bak.Bot aslında bir kolaylıktır.Diyelim adam haberci haber videoları var 100 lerce bunları bot ya da vps yardımıyla yapmazsa zorlanır.Ben mesela başlık etiketler değiştirilmiş bir şekilde atıyorum.5 sn de 10 dakikalık video atıyorum.Bu sence kolaylık değil mi?
Her neyse konu bot kullanımının illegal/legal olması değil.Bot kullanarak spam yapan birinin diğerlerinin kanallarına zarar verip vermemesi.

Şahsen ben zorluk çekiyorum. İnternet hızımız 4mb 4 ev ile birlikte kullanıyoruz. Hız iyice düşüyor ve buna bağlı olarak 1 dakikalık video 20 dakika da iniyor bir de bunun upload'ı var. Şu ödemem yapıldıktan sonra bot almayı planlıyorum inşallah bir terslik çıkmaz.

Hergün konular açılıyor tüm kanallarım kapatıldı vs diye.Bunları o kadar çok duyuyoruz ki ister istemez gayri iradi hemen kanallarımıza yöneliyoruz bizimki de kapandı mı diye :D Sorunu olan arkadaşlar da sorunu tam anlatmıyor veya neden öyle olduğu konusunda kendisinin de bir fikri olmuyor.Benim bu soruyu sormamdaki amaç kapanan kanallar - bot ilişkisine dair düşüncelerinizi almak.Malumunuz kullandığımız botların ip leriyle hergün binlerce video atılyor.Birimizin yaptığı bir yanlış, spam,yanlış yönlendirme vs diğer arkadaşlarımızın kanallarına mal olur mu?Sonuçta aynı ip adresi görülüyor.
Düşünceleriniz neler bu konuda???

hayır kesinlikle botlarla bir ilgisi yok kanallarının kapanması

şurdan kaynaklı olabilir
hani gmail alırken bilgileri dolduruyoruz ya orda mevcut epostanızı girin diye bir yer var her gmail aldığımızda aynı mevcut epostayı girdiğimizde googıl bu mevcut epostalardan bizi tanıyor
ve bundan dolayıdır ki bitanesi kapandımı diğer kanallarda toplu bişekilde kapanabiliyor

2. önemli konuda youtubda birden çok hesabını ilişkilendirilmiş olunması
yani youtubeda hesap değiştir butonuyla birden çok kanalı birbirine bağlı ilişkili duruma getirebiliyorsunuz
youtub yine böyle hesap değiştirle ilişkilendirilmiş birbirine bağlı kanalların tek kişiye ait olduğunu görüyor birtanesi kapandımı hepsini kapatıyor

Benim bir müşterimin 1 kanalı spam nedeniyle kapatıldı ancak diğer kanallarda bir sıkıntı yok. ben pek inanmıyorum.

Toplu banlarda genel olarak aynı telefon veya seri mail adresleri etkili diye biliyorum

Benim bir müşterimin 1 kanalı spam nedeniyle kapatıldı ancak diğer kanallarda bir sıkıntı yok. ben pek inanmıyorum.

Toplu banlarda genel olarak aynı telefon veya seri mail adresleri etkili diye biliyorum

bot ile alakası oldunu düşünüyordum baslarda ama sanırım degil aynı api ile iki farklı bottan biri ytkazan aynı anda 1300 video basıldı buna ragmen kapanmadıysa bot dan degil demekki :)

Dostum hile nin bir sonu vardir her zaman bota gerek yok .Elinle yüklemeye devam et.

Botta kullanıyorum ayrıca manuel kendi bilgisayarımdan (statik ip) da yüklüyorum videoları şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. (Ortalama günde 40-50 video yüklüyorum.)

Bot kullandım tadını biraz kaçırmazsan bir sıkıntı olmaz.Youtube ta aslında bir sosyal ağ facebook duvarına 15sn de bir yazı girsen 20 sn de bir twitter a tweet atsan onlardan da spam yersin. Youtubeta bunun aynı versiyonu. Ban konusuna gelince bende "hesap ekle" sekmesini kullanmıyorum artık. Ve günde bi kanala 50 video up yeter

1 aydır bot kullanıyorum,
Allah'a şükür hiçbir sıkıntım olmadı nazar değmesin..

-Bot'tan çektiğiniz videoların Başlıklarıyla oynayarak Risk'i Azaltabilirsiniz, Amaç Spamı Engellemek..

-Ayrıca Bu Hesap Ekle Olayı ile 8 kanal onlineydi devamlı ardı ardına videolar ekliyordum bilinçsiz bir şekilde herhangibi sorun çıkmadı..

-Tabi güvenliği artırmak için artık hesap ekleyi kullanmıyorum..

-ilk önce bütün kanallarıma arayla videoları dolduruyorum en son para kazanmalarını aktif etmek için tek tek kanallara giripçıkıyorum işim bitiyor..

Hocam hayır yanlış anladınız galiba teliften kapanan kanalları demiyorum.Youtube un emailinde spam yaptıgınızı tespit ettik vs diyip adamın tüm kanallarını kapatıyorlar ya işte bu kişinin bot kullandığını varsayalım.Bu botu kullanan diğer arkadaşların kanallarının bu durumdan etkilenme olasılığı nedir?

Benim bu sekilde kapanan kanalimda kizlarin dans videolari vardi. Icinde 3500 video olan kanal sapasaglam dururken, bu hesapta 20 video vardi, spam ve yaniltici icerikten kapandi. Sanirim aciklama ve tag ile alakali, yukleme degil, cunku gunde 3 video yukluyordum, 4-5 gun once acilmisti.

Databilim'in botunu kullanıyorum, Databilimin botu üzerine konuşayayım: Şu anda Databilim'in botuyla 284706 video yüklenmiş durumda. Sahibiyle konuştuğumda yaklaşık 39 tane farklı ip'nin olduğunu ve iplerin sürekli değiştiğini söylemişti.

IP adresinin sorun teskil edecegini dusunmuyorum. Abd'de starbucks, mcdonalds, vs gibi open wi-fi alanlardan hergun milyonlarca kullanici giriyor ve yukleme yapiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri