Bot mu Vds mi?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
40 a yakın vds em var ve çok mutluyum :)

ama bot işini de merak etmiyor değilim sanırım yt den alıp tekrar yt atıyor bikaç edit yapıp aslında daha hesaplı gibi duruyor.

Video yap kullaıyordum günde 20 25 kanal yapıyordum, fakat günde 2 veya 3 kanalım topluluktan gidiyordu. Şimdi 4 adet vds ile çalışıyorum günde 8 kanal açıyorum 20 gündür kanal kapanma yaşamadım.

Yt de kaliteli icerik yapan ve cok kazanan hep dedicated kullanir botta kullanilabilor ama kapanmayi onlemek icin manuel en guzeli

render + bot = daha yüksek kazanç
Hocam hem yt to yt hem de render yani doğru mu anladım?Bir de ben vdslerin daha çok kanalları sağlam tuttuğuna inanıyorum otomatik bir şey yok çünkü her şey elle sizce?Bir de ben vds dedicated alınca onları yt to yt yapmak için kullanıyorum hocam doğru mu?Aynı anda render de yapmak istiyorum.
Valla dostum orasını bilemem..Kanal kapanma işini keşke %100 çözsekte o şekilde devam etsek. Pata küte gidiyoruz bizde
Anlıyorum hocam.Ben dedicated'i böldürüp yt to yt yani spam ,başka dedicated alıp ondan da render yapmak istiyorum.Sizce nasıl bir fikir?
Ulpoadextra hocam kapanan kanal oluyor 2 kere toplu kapanma yaşadım ama 2si de alt kanaldan oldu. flagdan kapanıyor işte genelde çerez temizleyip IP değiştirmeyi çok nadir yapıyorum elektrik gidince falan yanı :d
Anladım hocam.Dedicated ile yt to yt yani spam yapmak mantıklı mı dedicatedi böldürüp?Daha sağlam olur mu sizce?
Günlük kanal sayına göre değişir.
Hocam 1 vdsden 3 kanal.Bir de ben vds ile açılan kanalların daha sağlam olduğunu düşünüyorum hocam çünkü otomatiklik yok.Sizce?Dedicatedi böldürüp spam yapmak istiyorum vdsler ile yt to yani.Mümkün mü daha iyi olur mu?
Bot, vds ve insan.
Hocam vdsyi yt to yt için kullansak olur mu peki :)
40 a yakın vds em var ve çok mutluyum :)

ama bot işini de merak etmiyor değilim sanırım yt den alıp tekrar yt atıyor bikaç edit yapıp aslında daha hesaplı gibi duruyor.
Hocam peki vdsleri ne için kullanıyorsunuz elinizdeki 40'a yakın vdsyi.Bir de vds ile yt to yt yapmak mantıklı mı?
Video yap kullaıyordum günde 20 25 kanal yapıyordum, fakat günde 2 veya 3 kanalım topluluktan gidiyordu. Şimdi 4 adet vds ile çalışıyorum günde 8 kanal açıyorum 20 gündür kanal kapanma yaşamadım.
Hocam 1 vdsden mi 8 kanal anlamadım.Yt to yt mi yapıyorsunuz hocam bir de vds ile?Benim de var şu an 4 vds fakat üşeniyorum başlamak istiyorum kararsızım.Önerir misiniz vds :) Ben de 1 vds 3 kanal düşünüyorum 12 kanal.Açılan kanallar sizce vds ile daha sağlam mı olur?Bir de hocam hangi programları vb. kullanıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim.Skypenız varsa eklerseniz sevinirim.skype: elsaati burdan da konuşabiliriz tabii ki isterseniz :)
ikiside degil bence :D
Neden :D
Yt de kaliteli icerik yapan ve cok kazanan hep dedicated kullanir botta kullanilabilor ama kapanmayi onlemek icin manuel en guzeli
Anladım hocam.Yt to yt yapmak istiyorum ben dedicated ile yani dedicatedi böldürücem şu an bölünük var da kararsızım vds bottan daha iyi geliyor kapanma açısından vb.sizce?Yt to yt yapsak vds ile olur mu 1 vds 3 kanaldan 4 vds 12 kanal?Bir de bir kanala maximum kaç video atmak gerek?
Kullanımına bağlı hocam vds botta sıkntı çıakrmaz.Aşırı yüklenmedikten sonra :)
Aşırı yüklenmekten kastınız nedir hocam :) Bir de vds ile yt to yt yapmak mantıklı mı şu anda elimde 4 vds bulunuyor hocam.Vds almamın sebebi daha iyi kanallar çıkar diye sağlıklı dayanıklı vds ile.Sizce?Bir kanala max kaç video yüklemek gerekli?

Arkadaşlar kusura bakmayın çok uzun oldu :) Herkese bol kazançlar kolay gelsin yardımcı olursanız sevinirim.

Hiç alıntı yapmayayım, çarşı pazar karışabilir. VDS daha güvenli olabilir. Fakat bot ile yapacağınız kanalı vds'de daha uzun sürede yaparsınız. O yüzden günlük kanal sayısı önemli.

Başka tarafları da var elbette tabi.

Hiç alıntı yapmayayım, çarşı pazar karışabilir. VDS daha güvenli olabilir. Fakat bot ile yapacağınız kanalı vds'de daha uzun sürede yaparsınız. O yüzden günlük kanal sayısı önemli.

Başka tarafları da var elbette tabi.

Hocam şahsen kanal yani sağlıklı olsun uzun sürebilir yapacak bir şey yok sağlıklı olduktan sonra kanal önemli değil.Hocam size de çok şey sordum :) Günlük 12 kanal yapıcam toplamda.Bir de başka tarafları dediğiniz misal nedir?

Hocam şahsen kanal yani sağlıklı olsun uzun sürebilir yapacak bir şey yok sağlıklı olduktan sonra kanal önemli değil.Hocam size de çok şey sordum :) Günlük 12 kanal yapıcam toplamda.Bir de başka tarafları dediğiniz misal nedir?

12 kanalın videolarını indirin, yükleyin, açıklamalarını, etiketlerini, belki küçük resimlerini düzenleyin. para kazanmalarını açın, video ortası girip partnere yada adsense girin. Sonra yorumu siz yapın :)

En iyi yol denemek ve size en uygun olanı yapmak.

Kanalların sağlığı sadece vds'e yada botada bağlı değil tabi :)

12 kanalın videolarını indirin, yükleyin, açıklamalarını, etiketlerini, belki küçük resimlerini düzenleyin. para kazanmalarını açın, video ortası girip partnere yada adsense girin. Sonra yorumu siz yapın :)

En iyi yol denemek ve size en uygun olanı yapmak.

Kanalların sağlığı sadece vds'e yada botada bağlı değil tabi :)

Diğer etkenler ne peki hocam örneğin?Bir de hocam çok sağ olun haklısınız denemek en iyi yol.

Son düzenleme:
[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] maximum 30 bana göre.Aşırı yüklenmekteki kasıtım bir bottda yada vds günde maximum 6 kanal fazlası zarar oluyor genelde.

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] maximum 30 bana göre.Aşırı yüklenmekteki kasıtım bir bottda yada vds günde maximum 6 kanal fazlası zarar oluyor genelde.
Bir vdsde 3 kanal yapıcaktım da hocam mesela 400 videoluk bir kanalı ne yapayım 8e mi böleyim hepsini bir anda atsam :/

bölebildiğiniz kadar bölün hocam . bianda yüklenmeyin :)
Anladım hocam.Vds ile çalışıcam bugün başlıyacaktım da hocam zor olur bir kanala sürekli gir çık yapmak bir kanala bir seferde girip bitirmek isterdim :/ Ne yapmalıyım o zaman 4 5 kanal yapsam çok fazla olur.5 sezonsa 1 sezonunu mu yapsam kanal?Daha mantıklı değil mi?Yoksa diğer dizilere yer kalmayacak.

Konu sahibinin izniyle bende birşey sormak istiyorum , vds'de kanala videoları yüklerken aynı tarayıcı da 5 sekme açıp aynı anda yüklemek sorun cıkartır mı? veya 1 video yüklendikten sonra hemen diğer videoları yüklemek

Anladım hocam.Vds ile çalışıcam bugün başlıyacaktım da hocam zor olur bir kanala sürekli gir çık yapmak bir kanala bir seferde girip bitirmek isterdim :/ Ne yapmalıyım o zaman 4 5 kanal yapsam çok fazla olur.5 sezonsa 1 sezonunu mu yapsam kanal?Daha mantıklı değil mi?Yoksa diğer dizilere yer kalmayacak.

sezon şeklınde hocam dedğinz mantıklı 1.sezon 2.sezon gibi atın kanallara.

sezon şeklınde hocam dedğinz mantıklı 1.sezon 2.sezon gibi atın kanallara.

Tamam hocam.Peki vds ile çalışmamı önerir misiniz?Yarın kanalları yapmaya başlıyorum hocam vds ile hayırlısıyla bir vds 3 kanal şeklinde.Mesela şöyle yapıcam mesela kanal 200 video 50 videosunu alıcam bu dizinin karışık olması daha iyi değil mi hocam yoksa season 1 mi alayım sadece 1 sezonunu kesin alıcam ama hangisi :D

---------- Spam Engelliyici 01:47 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Konu sahibinin izniyle bende birşey sormak istiyorum , vds'de kanala videoları yüklerken aynı tarayıcı da 5 sekme açıp aynı anda yüklemek sorun cıkartır mı? veya 1 video yüklendikten sonra hemen diğer videoları yüklemek

Aynı kanala yüklüyorsanız bence sorun çıkmaz ama emin değilim hocam.

Hocam hem yt to yt hem de render yani doğru mu anladım?Bir de ben vdslerin daha çok kanalları sağlam tuttuğuna inanıyorum otomatik bir şey yok çünkü her şey elle sizce?Bir de ben vds dedicated alınca onları yt to yt yapmak için kullanıyorum hocam doğru mu?Aynı anda render de yapmak istiyorum.

[/B]

bot dışında ne şekilde kanal yaparsan yap bottan daha uzun ömürlü olur zaten. Ben yaptığım kanalın ömrüne bakmam. kazanca da bakmam. her gün aklıma bişeyler geldikçe denerim, bulurum, render ederim, botla çekerim. Sonra upload ederim yt'ye. Arkana bakmayacaksın fazla :D

bot dışında ne şekilde kanal yaparsan yap bottan daha uzun ömürlü olur zaten. Ben yaptığım kanalın ömrüne bakmam. kazanca da bakmam. her gün aklıma bişeyler geldikçe denerim, bulurum, render ederim, botla çekerim. Sonra upload ederim yt'ye. Arkana bakmayacaksın fazla :D

Anladım hocam.Peki dedicatedi ben 4e bölmüştüm o 4 vds ile spam yani yt to yt yapmak iyi olur mu :) 1 vds 3 kanaldan günlük 12 kanal.Bir de hocam aklıma şey takıldı bir kanalda 50 video geçmek istemiyorum ben 200 videoluk bir kanalda sezon varsa varsa mesela 1 tane sezonunu almak istiyorum diğer sezonlarla ilgili kanal yapmak istemiyorum.1. sezon üzerine kanal yapmak mı mantıklı sizce?Biraz saçma bir soru ama aklıma takıldı hocam :D

Anladım hocam.Peki dedicatedi ben 4e bölmüştüm o 4 vds ile spam yani yt to yt yapmak iyi olur mu :) 1 vds 3 kanaldan günlük 12 kanal.Bir de hocam aklıma şey takıldı bir kanalda 50 video geçmek istemiyorum ben 200 videoluk bir kanalda sezon varsa varsa mesela 1 tane sezonunu almak istiyorum diğer sezonlarla ilgili kanal yapmak istemiyorum.1. sezon üzerine kanal yapmak mı mantıklı sizce?Biraz saçma bir soru ama aklıma takıldı hocam :D

ben bi kanala tüm sezonları birden atarım. ya herro ya merro. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri