Bot mu Vds mi?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Videoyapta nasıl çalıışyorsunuz hocam merak ettim.1 2 aylık kanallarınız var mı videoyapla yapılan?

videoyapa baktım ama,kanalın eklenme tarihini göremiyoruz sanırım.ilk açıldıgı günden itibaren videoyapa baglı olan onlarca kanalım var hocam.hepside çok şükür sapasaglam duruyor.bi keresinde 2 tane kanal kapnmıştı sanırım,botdan diye düşündüm önce.sonra bi baktım,o kanalları aldıgım adamın,elimdeki bütün kanalları kapanmış.henüz içine girip şifresini dahi degiştirmedigim kanallar dahi gitmiş.adama sordum,telafi ederim dedi ve etti zaten ama o zaman anladımki kanal botdan gitmemiş :)

upload yaparken de mi server? :eek:

Simdi diycem inanmayacaksiniz.Uploadi,downloadi,renderi,her kanala girip cikmayi,cerezleri silmeden kanala girerken youtube girisinde asagi dogru listelenen mail isimleri,cerezden sismis mozillasi chromu,ayni anda 4 tarayicidan uploadi filan derken bazen o kadar karisiyorki hersey corba oluyor ama kanallarin girdigimde cerezlerini hic silmedigim icin hangisi neydi veya sifresi neydi mail kopyala yapistir vs derdim olmuyor. :D :D

Vds calismam.Hemde hic.Belki kirk yilda 1 almisimdir oda ya birseyi test icindir yada farkli bir is icin.Bot dersen bir gun birisi bana iyi bi kullanmayi ogretirse belki calisabilirim.Varim yogum serverdir.3-4-5 bazen 6-7 adet serverle calisirim isin durumuan benim durumuma bagli olarakdan server basi gunluk min 5 max 10 kanal prensibimle yapar cikarim.

Simdi diyceksiniz ip degisiyonmu,kanallar patlamiyomu diye.Vallahide billahide satin aldigim mailler saglamsa hic toplu kapanma yasamadim yasamiyorumda.Ip degismem,belki cok zorlarsam bi ay aklima duserse degistiririm.

Zaten yakin dostlar der,olm sen nasil bi adamsin,nasil bi calisma seklin var cozemedik,ordan giriyon burdan cikiyon cerez silmiyon hicmi bi ban yasaman hicmi bitmez bu Pointler diyede guleriz. :D

Anliyacagiz ben boyleyim.Patlarsada kanallar leylim ley patlamazsada..Biri gider bini gelir çokmu dert... :D :D isimiz bu nede olsa.

Simdi diycem inanmayacaksiniz.Uploadi,downloadi,renderi,her kanala girip cikmayi,cerezleri silmeden kanala girerken youtube girisinde asagi dogru listelenen mail isimleri,cerezden sismis mozillasi chromu,ayni anda 4 tarayicidan uploadi filan derken bazen o kadar karisiyorki hersey corba oluyor ama kanallarin girdigimde cerezlerini hic silmedigim icin hangisi neydi veya sifresi neydi mail kopyala yapistir vs derdim olmuyor. :D :D

Vds calismam.Hemde hic.Belki kirk yilda 1 almisimdir oda ya birseyi test icindir yada farkli bir is icin.Bot dersen bir gun birisi bana iyi bi kullanmayi ogretirse belki calisabilirim.Varim yogum serverdir.3-4-5 bazen 6-7 adet serverle calisirim isin durumuan benim durumuma bagli olarakdan server basi gunluk min 5 max 10 kanal prensibimle yapar cikarim.

Simdi diyceksiniz ip degisiyonmu,kanallar patlamiyomu diye.Vallahide billahide satin aldigim mailler saglamsa hic toplu kapanma yasamadim yasamiyorumda.Ip degismem,belki cok zorlarsam bi ay aklima duserse degistiririm.

Zaten yakin dostlar der,olm sen nasil bi adamsin,nasil bi calisma seklin var cozemedik,ordan giriyon burdan cikiyon cerez silmiyon hicmi bi ban yasaman hicmi bitmez bu Pointler diyede guleriz. :D

Anliyacagiz ben boyleyim.Patlarsada kanallar leylim ley patlamazsada..Biri gider bini gelir çokmu dert... :D :D isimiz bu nede olsa.
Serkan hocam mailleri kimden alıyorsunuz :D

Bu ay hayırlısıyla bota geçicem. Bugüne kadar hep youtubede olmayan içerikleri attığım için manuel yükleme yaptım kazanç arttırmak için yt to yt ye el atmak istedğimden bot alıcam. günde manuel 5 , bottan 5 kanal yapıp günlük 10 kanal basıp mutlu mesut geçinmeyi hayal ediyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri