bot yaptırmak istiyorum ..

• Kullanıcı zeynel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zeynel

Kayıtlı Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba herkeze bol kazançlı günler.

ben youtube yukleme botu istiyorum . etiketlerı açıklamayı kendi çekicek ve yukleyecek . bunu yapabilecek arkadaş varsa veya şuanda yapmış kullanan varsa benle ırtıbata gecerse sevınırım ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] nın botunu kullan kardeş. yutubum bot. ben kullanıyorum özel yaptırmak istersen bilemem ama çokta güzel çalışıyor.

@era nın botunu kullan kardeş. yutubum bot. ben kullanıyorum özel yaptırmak istersen bilemem ama çokta güzel çalışıyor.

dostum ben sadece kendı hazırladıgım vıdeoları atması ıcın ıstıyorum yutub botu bagımsız mı sadece yukleme kısmını kullana bılyormuyuz..

dostum ben sadece kendı hazırladıgım vıdeoları atması ıcın ıstıyorum yutub botu bagımsız mı sadece yukleme kısmını kullana bılyormuyuz..

onuda yapabiliyorsun kardeş. kendi PC inden yükle kısmıda var. kopyalama özgünleştirme var istediklerin

özene özene yaptığın videolara da kendin gir açıklama,etiketi.
sonra yanlış bir etiket,açıklamadan kanalın kapanınca flag diyeceksin.
o kadar emek veriyorsun 2 kelimeyi girmekten de üşenme.
aç videonun oldugu bir siteyi,ordaki açıklamayı koy.etiketi de önerenlerden seç.

evet bi incelemek gerek tşkederim

---------- Spam Engelliyici 09:57 ---------- Önceki Mesaj 09:56 ----------

özene özene yaptığın videolara da kendin gir açıklama,etiketi.
sonra yanlış bir etiket,açıklamadan kanalın kapanınca flag diyeceksin.
o kadar emek veriyorsun 2 kelimeyi girmekten de üşenme.
aç videonun oldugu bir siteyi,ordaki açıklamayı koy.etiketi de önerenlerden seç.

daral bu 50 100 videoluk bir çalışma degil biz 4 5 arkadaş yapıyoruz bu işi ve çok zaman kaybı oluyor o yuzden böyle bir bot arıyorum ...

daral bu 50 100 videoluk bir çalışma degil biz 4 5 arkadaş yapıyoruz bu işi ve çok zaman kaybı oluyor o yuzden böyle bir bot arıyorum ...

Eğer kaliteli videolar ise sana söyleyeyim bot bulaştırma o kanala. Gerekirse yorulun ama manuel atın. Tavsiyedir.

yorulmadan zaman kaybı olmadan kazanılan ve de illegal olmayan para mı var hocam?

günlük video kapasitesi ço yuksek arkadaşlar elle olmuyo .. ınanın patlasın etıketten sıkıntı yok benım suan kullandıgım bır botum var fakat topluluga dusuyo ve cozemedım sanırım sıkıntım ondan ..

Eger kendı hazırladıgınız videolarsa BOT kullanmayın derım ...

4-5 kişi de hazırlasa , 100 degıl 1000 video da olsa yapabıldıgınız kadar yapın , MANUEL yapın ...

arkadaşlar vdslerden vpslerden serverlerde yapılan videolardan bahsedıyoruz günlük min kapasite 750 vide oluyor . sizce elle yukleyerek ömrüm yeter mı :)

arkadaşlar vdslerden vpslerden serverlerde yapılan videolardan bahsedıyoruz günlük min kapasite 750 vide oluyor . sizce elle yukleyerek ömrüm yeter mı :)

Ben dun 1.350 video attım 10 kanala hocam ne dıyorsun sen :D

EDİT : Bu arada yaptıgım o kanallardan FL*G atan şeref yoksununa da selam olsun :) bu konuya girer gorurse eger !!! Benden demesı :)

arkadaşlar öncelikle merhaba herkeze bol kazançlı günler.

ben youtube yukleme botu istiyorum . etiketlerı açıklamayı kendi çekicek ve yukleyecek . bunu yapabilecek arkadaş varsa veya şuanda yapmış kullanan varsa benle ırtıbata gecerse sevınırım ?

isteğe göre yazabilirim hocam , skype ozgunyazilim

kendin demişsin kapanıyor diye.çalışma şeklini değiştirmen gerekirken hala bot istiyorsun ya neyse kolay gelsin.

ne kadar çok video attığının bu zamanda önemi yok.önemli olan az videoyla çok kazanmak yeğen :D

kendin demişsin kapanıyor diye.çalışma şeklini değiştirmen gerekirken hala bot istiyorsun ya neyse kolay gelsin.

ne kadar çok video attığının bu zamanda önemi yok.önemli olan az videoyla çok kazanmak yeğen :D

önceden problem yasamıyordum fakat api 3 çıktı sıkıntı buyudu benım 14 tane adsensım var hıc partner çalışmadım vıdeolarım ozgun nıtelıgınde bu arada az vıdeo çok ızlenım sahte flag : ) cok video az ızlenım :) cok para :)

özgünse nası bu kadar fazla sayida video üretiyosunuz 4-5 kiside olsanız günde 750 vidyo özgünde çok zor yani siz heralde tuvalet yeme gibi olaylar hic yok o zaman :d millet spamda bile o kadar atmıyo günlük

Günde 750 özgün videomu hazırlıyorsunuz 4-5 kişi. Ben bu işi bilmiyormuşum harbiden bir daha anladım. :)

Bu arada cidden özgünse o videolar 750 tane olsun üşenmeden atarım. Hepsini bir günde atmaya gerek yok.

özgünse nası bu kadar fazla sayida video üretiyosunuz 4-5 kiside olsanız günde 750 vidyo özgünde çok zor yani siz heralde tuvalet yeme gibi olaylar hic yok o zaman :d millet spamda bile o kadar atmıyo günlük

Günde 750 özgün videomu hazırlıyorsunuz 4-5 kişi. Ben bu işi bilmiyormuşum harbiden bir daha anladım. :)

Bu arada cidden özgünse o videolar 750 tane olsun üşenmeden atarım. Hepsini bir günde atmaya gerek yok.

arkadaşlarım yapıyoruz ve 2 yıldır süreklı böyle çalışıyoruz . size şöyle söyleleyım . topluluk eşleşen 3 taraf felan gelmeyen kısa videolar hayal edın :)

arkadaşlarım yapıyoruz ve 2 yıldır süreklı böyle çalışıyoruz . size şöyle söyleleyım . topluluk eşleşen 3 taraf felan gelmeyen kısa videolar hayal edın :)
buda iyimiş usta burdan vine gibi bi sonuc çıkardım ama yoksa diğer türlü edit filan çok sürer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri