Bot yazdıracağım Bilgisi olan ?

hakkitrb

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yazdırmak istediğim bot 20 tane çöp kanalım olacak diyelim ve bu kanalları bir kanal abone edeceğim sürekli girip çıkmak zor oluyor acaba bunun kolay bir yolu yada botunu yapabilecek yada aradım ama bulamadım yapılmış hali varmı. yani giriş bilgilerini vereceğim bu 20 kanal verdiğim kanala abone olacak.

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] [MENTION=25034]Bayan Torlak[/MENTION]

Bot tamam,ne yazdirmak istiyorsun? Adin-Soyadinmi yoksa nickinimi yazip teslim edeyim.?

[MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] [MENTION=25034]Bayan Torlak[/MENTION]

Diğer Eşinide Bana Ayarla Banada Lazım Bot
Üstüne Quiz Abone Botu Yaz

e doğal olarak bir abone çekmeye çalışıyorum ve bu şartı arayan quiz bunu burda herkes anlayabilir rahat olun

---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------

Bot tamam,ne yazdirmak istiyorsun? Adin-Soyadinmi yoksa nickinimi yazip teslim edeyim.?

her bot konusuna bot resmimi koyuyorsunuz acaba merak ettim

e doğal olarak bir abone çekmeye çalışıyorum ve bu şartı arayan quiz bunu burda herkes anlayabilir rahat olun

Seninle Dalga Geçiyorum Gibi Algıladın Sanırım Ama Böyle Bir Bot Quiz için Banada Lazım Ve Açıklama Getirdim Arkadaş Espri Yapmış Bende Espriyle Karışık Konuyu Üstte Tuttum. Senin Konunu Beğendiğimi Göredin mi ?

Seninle Dalga Geçiyorum Gibi Algıladın Sanırım Ama Böyle Bir Bot Quiz için Banada Lazım Ve Açıklama Getirdim Arkadaş Espri Yapmış Bende Espriyle Karışık Konuyu Üstte Tuttum. Senin Konunu Beğendiğimi Göredin mi ?

özür dilerim görmedim :( şimdi gördüm [MENTION=24414]Bay Torlak[/MENTION] sağolsun yardımcı oldu kusura bakma tekrar.

---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------

her bot konusuna bot resmimi koyuyorsunuz acaba merak ettim

ben yazacaktim @SoNDaYI yazmis zaten.amac bu saatte konunun üstte kalmasiydi espiriyle karisik,ama sordun madem söyleyim evet bu benim 818.bot resmi koyusum konulara

ben yazacaktim @SoNDaYI yazmis zaten.amac bu saatte konunun üstte kalmasiydi espiriyle karisik,ama sordun madem söyleyim evet bu benim 818.bot resmi koyusum konulara

Umarım faydasını görürsünüz. ve malum saat gece 2 olunca bazen algılamada sorun çekilebiliyor. kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri