Botlakazan.com Yeni Web Site İçerik Sağlayacısı

maho17

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar ;

Site Adresimiz : http://www.botlakazan.com

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim . Konuyu Şimdilik kısaca bahsedicem daha sonradan detaylı bir şekilde makle yazıcam arkadaşlar .

İlk Olarak siteye üye olup beğendiğiniz paketi satın aldıktan sonra sitenizi eklemeliniz , daha sonra sitenize hangi bottan (sistemde şuan 30 adet farklı site ve kategoride bot mevcut) içerik sağlanacaksa seçip keyifli ve kolay bir şekilde sitelerinize içerik sağlayabilirsiniz.

Kullanımı oldukça basittir.

Destek bölümü aktiftir herhangi bir problem veya isteğinizi buradan belirtebilirsiniz.Daha sonradan whatsaap hattı ekleyeceğim destek için.

# Uzun süren uğraşlar sonucu yazmış olduğum web site içerik sağlayıcısı botu sitelerinize otomatik - manuel olarak içerik ekleyeceğiniz bir hizmet vermektedir .

# Botun en güzel yanı birçok web scriptine (şuanlık wordpress var.) uygun olarak sitelerinize otomatik veya kendiniz yani manuel ekleme fırsatı vermesidir.

# Sitenizi veya sitelerinizi ekleyin . Takipçi görevi verin ve arkanıza yaslanın .

Henüz yeni kurulum yaptığım için problemler aksaklıklar olabilir ve henüz tanıtım videosu veya ekran görüntüsüde ekleyemedim yakın zamanda bugün veya yarın ekleyeceğim.

Demo Hesap Bilgileri

E-mail : [email protected]

Şifre : demo

Diledeğiniz gibi inceleyin.
Yeni Güncellemeler ;

Botta wp scriptler için özel alan desteği getirildi

Sonradan eklenecek özellikler ;

1- Blogger siteleriniz için google resim botu xml çıktısı alabileceksiniz.

2- Tüm botların yanında konuların xml çıktısı alabileceksiniz. yine blogger siteleriniz için güzel bir özellik.

Ekran Görüntüleri ;

Paketler :

kv0JEv.png

NEGWkk.png

Oyun Kategorisinden Bir Bot :

5.png

Paketlerin Bulunduğu Anasayfa :

1f0d63.png

Mevcut Paketinizin Durumu :

3.png

Site Ekleme ve Siteye Günlük Veri Ekleme Limiti Verilen Kısım :

2.png

Dizi Kategorisinden Bir Bot :

4.png

Multi Konu : https://wmaraci.com/forum/site-tanitim/botlakazan-com-yeni-web-site-icerik-saglayacisi-357581.html

Son düzenleme:
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun. Botextra benzeri bir sistem mi bu?

güzele benziyor dur bakalım sistem nasıl olacak merak ettim ilk kullanıcılarından olmak isterim refmi derler ne derler :D

Her site için günlük içerik sayısı limiti var mıdır?

Sistem tam oturmadığı için 3 günlük ref talep ediyorum..

Her site için günlük içerik sayısı limiti var mıdır?

Sistem tam oturmadığı için 3 günlük ref talep ediyorum..

hayır sadece sizin belirlediğiniz limitler olur.

her siteye min : 5 max 100 içerik ekleyebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

güzele benziyor dur bakalım sistem nasıl olacak merak ettim ilk kullanıcılarından olmak isterim refmi derler ne derler :D

teşekkür ederim :D

Teşekkür ederim . Evet benzeri daha ucuz birazdaha basitleştirilmiş hali farklı özellikleri mevcut ekleceneklerde var.

Sistemi test etmek için test@testtest diye bir hesap açtım. Rica etsem kapatabilir misiniz o hesabı ?

ilk paketle bi deneme yapılabilir hocam güzel sonuçlar alabilirsek tadından yenmez.

ilk paketle bi deneme yapılabilir hocam güzel sonuçlar alabilirsek tadından yenmez.

yorumunuz için teşekkür ederim. hep beraber daha çok kazanalım diye böyle birşey düşündüm ilerde inşallah daha kaliteli ve daha kullanışlı olucak .

hocam çoklu ödeme seceneği ekleseniz iş bankası ve yapıkredi olmaz mı ?

Basit be kullanışlı bir programa benziyor hayırlısı olsun

evet hocam tam üstüne bastınız oldukça basit tutmaya çalıştım ama basit olduğu kadarda etkili ve kullanışlı. yorumunuz için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Banlanma vs olmaz mi böyle sistemlerde ? Kopya içerik oluyor ya o yuzden soruyorum

hocam banlama eğer sitenize içerikleri çok hızlı bir şekilde eklerseniz olur özgünleştirme sisteminide yazıyorum yakında oda içinde olucak otomatik olarak özgünleştircek.

evet hocam tam üstüne bastınız oldukça basit tutmaya çalıştım ama basit olduğu kadarda etkili ve kullanışlı. yorumunuz için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 23:30 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

hocam banlama eğer sitenize içerikleri çok hızlı bir şekilde eklerseniz olur özgünleştirme sisteminide yazıyorum yakında oda içinde olucak otomatik olarak özgünleştircek.

Özgünleştirme çok önemli hocam... Bir de sadece Türkçe mi olacak diğer dil destekleri de var mı?

Özgünleştirme çok önemli hocam... Bir de sadece Türkçe mi olacak diğer dil destekleri de var mı?

dil desteği yok ancak ilerde sistem oturunca eklemeyi düşündüğüm birşey.

ancak sizin siteleriniz hangi dilde ise o dilde başka bir site gönderin destek bölümünden eklerim bot sistemine.

dil desteği yok ancak ilerde sistem oturunca eklemeyi düşündüğüm birşey.

ancak sizin siteleriniz hangi dilde ise o dilde başka bir site gönderin destek bölümünden eklerim bot sistemine.

İngilizce ile başlamak en doğrusu bence. Sistem güzel görünüyor umarım çok daha iyi yerlere gelir gelişerek. Tabi bu ilginizle doğru orantılı olacağına inanıyorum. Başarılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri