Botlakazan.com Yeni Web Site İçerik Sağlayacısı

Botta eksik birşey varsa veya eklememi istediğiniz site vs.. varsa lütfen benle paylaşın umarım isteklerinizi karşılıyabiliyorumdur.

Çok yakında blogger xml olarak çıktı vericek botuda bu sisteme dahil edicem . sizce nasıl olur.

çakma botextra değil hocam sektör bu sonucta herkes istediğini yapabiliyor. kullanmak isteyen kullanabilir. ancak ben biraz daha basit ve kullanışlı birşey yapmaya çalıştım .Bir kaç özellik daha eklicem yakında yinede yorumunuz için teşekkür ederim. :)

---------- Spam Engelliyici 01:04 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

paypal ödeme yöntemide eklenecek yakında ...

---------- Spam Engelliyici 01:40 ---------- Önceki Mesaj 01:04 ----------

Demo Hesap Bilgileri

E-mail : [email protected]

Şifre : demo

Diledeğiniz gibi inceleyin.

Adam yapmış sunmuş emeği var adamın onca uğraşmış gelmiş buraya dalga geçiyorsun , yazık!

mesajın için teşekkür ederim . sıkıntı yok yolumuza devam ediyoruz amacımız birlikte kazanmak işi bilen için güzel bir sistem yazdım . sonuçta kopyala yapıştır değil .

bota demo hesao eklemiştim incelyen giren varsa yorum yazabilirmi acaba .

Konu Güncel üyelerimiz artıkça botlarımızda artacaktır . yep yeni özellikler eklenecektir çok yakında blogger hizmetide vereceğim.

aynı youtube mantığı yap bırak arkana yaslan bunda banlama riski daha az çünkü herşey kontrolümüz altında . eklenen içerik limiti vs.. kazanabilirsiniz her yakında translate özelliğide gelicek. hepinizi bekliyorum paketlerimizde çok uygun.
Kopya içerikle kim kazanmış biz kazanacağız hocam millet aptal mı ki o kadar para verip makale yazdırıyor atıyorum x sitesi günlük hiti 20k diyelim bizim açtığımız siteye o sitenin içeriğini kopyalasan ne yazar mantıklı açıklama bekliyorum tatmin olursam en yüksek paketin alımnı yapaym buyrun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kopya içerikle kim kazanmış biz kazanacağız hocam millet aptal mı ki o kadar para verip makale yazdırıyor atıyorum x sitesi günlük hiti 20k diyelim bizim açtığımız siteye o sitenin içeriğini kopyalasan ne yazar mantıklı açıklama bekliyorum tatmin olursam en yüksek paketin alımnı yapaym buyrun

kopya içeriğin önlemi için aynı kategoride kaynak siteler arttırıyoruz mesela oyun kategorisinden 20 tane kaynak site .

bunun yanında özgünleştirme sistemide var .

tabi özgünleştirme sistemi %100 özgünleştirme yapması imkansız ancak yinede düzeltmeler yapabiliyor gün geçtikçe geliştireceğiz hiç bir sistem bir kerede tavan yapmaz bizde açıklarımızı eksikliklerimizi görüp geliştirmeye devam edicez yada sizden gelen istekler doğrultusunda düzeltmeler yapacağız

Yani sonuç olarak

wmaraci.com da bir arkadaş 1 paket satın aldı . yorumlarını görmenizi isterim sizlerde uygun paketlerimizi deneyip yorumlayabilir istek öneri ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Konu aktif hergün yeni bir kaynak (bot) ekliyorum.

Konu Güncel !

---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

Sitelerinize botumuzla film dizi fragman sağlık video haber yemek tarifleri teknoloji spor ingilizce download rüya tabirleri ve dini içerikler ekleyebilirsiniz .

Elinizin altınıza müthiş fırsat gelmiş fiyatlarımızda çok uygun ama hala bekliyorsunuz açın bir site deneyin arkadaşlar inanın pişman olmucaksınız birazda web adsense veya başka reklam veren firmalarla çalışın .

Konu Güncel botta yeni güncellemeler yapıldı . wordpress siteler için özel alan desteği getirldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri