Botlar kanal kapatıyor diyenlerden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bot hakkındaki düşüncelerim;

*Sonuç olarak karşımızda canlı bir varlık yok bir bilgisayar yazılımı mantığı ile bir şekilde bizi engelliyor. Bu sistemi çözersek yarın başka bir önlemler alınacak.

*Bot olayı ilk çıktığında çok revaştaydı (bende kullandım özel bot) sonra yeni yeni şeyler çıkardı google pek bir espirisi kalmadı benim için

*Youtube to youtube hiç kullanmamaya çalışıyorum. youtube bunu bir şekilde anlıyor çünkü.

*Botkullanma mantığını, bilen - bilmeyen herkes kullanıyor. Durum böyle olunca kurunun yanında yaş da yanıyor.

*Manuel çalışmak herzaman iyidir bana göre. 100 kanal açıp içine 1000 video basmaktansa 1 kanal çalışıp az zahmetle aynı parayı kazanma taraftarıyım.

Tabi bu benim kendi görüşüm herkesin çalışma düzeni faklıdır.

arkadaşın botunu herzaman denemek istedim ama kısmet olmadı,şimdi de açıkcası vaktim yok olsa zaten deneme süresi istemeye gerek duymadan normal bi şekilde alır kullanırdım.ben bota karşı degilim çok uzun zaman ytkazan botunu kullandım ve verdigim paranın çok fazlasını kazandım.şuan ytkazan ve youploader kullanıyorum,Web_Scripti hocamın botunu kullanmadım hiç,kullanmadıgım için de iyi-kötü yorumum olmadı daha önce.

Gir, girme diyen yok. Bende diyorum ki arkadaş burada bir test yapalım demiş. Madem bilgisayarından girmeye çok problem çıkarıyorsun. Sanal bir pc oluştur gir. Yeter ki gir. 1 dakikada 100 video yükle, tabi uçarsın. Mesele o mu.

1 dakikada 100 video yükleyip uçmak diye bir şey yok.

Konu iyice çıkmaza girdi arkadaşlar bence [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin verdiği deneme süresini kullanıp bu şekilde sonuca varmalıyız.. yoksa bu konu bitmez..

1 dakikada 100 video yükleyip uçmak diye bir şey yok.

Bak ben farklı bir botu kullanıyorum. Dün gittim 88 tane video attım yaklaşık 1,5 2 dk sürdü.

Ardından karşıma çıkan yazı,

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Çok değil bu mesajı görmek için pcden 1 saatlik halı saha maçıdır.

Gir, girme diyen yok. Bende diyorum ki arkadaş burada bir test yapalım demiş. Madem bilgisayarından girmeye çok problem çıkarıyorsun. Sanal bir pc oluştur gir. Yeter ki gir. 1 dakikada 100 video yükle, tabi uçarsın. Mesele o mu.

1 dakikada 100 video falan yüklemedim hiçbir zaman hatta 100'den fazla video yüklediğim kanal bile 2-3 taneden fazla değildir.Ayrıca insanlara bir tıkla yüzlerce video yükleme vaadini veren de botlar.Eğer bu sebeple kapanıyorsa yine sorumlusu bottur.Defalarca kanallarım kopyalandı.Adam 1 dakikada kanal linkimi alıp tüm kanalı kopyalıyor.Bunların sorumlusu da botlardır.Koskoca google buna çözüm üretmeyecek miydi?

Sanırım bundan 1-2 ay önceydi.Videoyap üyelerine toplu kapanmalardan dolayı 3 gün ekledi.Evet 3 gün.Kendi o zamanlarda kabul ediyordu zaten bunu, bugün çıkmış şikayet konusu açıyor.Ne oldu 1 ayda bambaşka çözümler mi üretti? Google artık botla yapılan yüklemeleri tespit edemeyecek mi?

Mail aldım çoğu kişiden patladı tüm botları kullandım kanallar kapandı ama hiç kapandı yazmadım uğraşmak istemediğimden bundan sonrada kapanırsa manuel herşeyini kendin ayarladıktan sonra kapanıyorsa sorunun sende olduğunu bildiğin için çözüme ulaşman daha kısa sürecektir.

1 dakikada 100 video falan yüklemedim hiçbir zaman hatta 100'den fazla video yüklediğim kanal bile 2-3 taneden fazla değildir.Ayrıca insanlara bir tıkla yüzlerce video yükleme vaadini veren de botlar.Eğer bu sebeple kapanıyorsa yine sorumlusu bottur.Defalarca kanallarım kopyalandı.Adam 1 dakikada kanal linkimi alıp tüm kanalı kopyalıyor.Bunların sorumlusu da botlardır.Koskoca google buna çözüm üretmeyecek miydi?

Sanırım bundan 1-2 ay önceydi.Videoyap üyelerine toplu kapanmalardan dolayı 3 gün ekledi.Evet 3 gün.Kendi o zamanlarda kabul ediyordu zaten bunu, bugün çıkmış şikayet konusu açıyor.Ne oldu 1 ayda bambaşka çözümler mi üretti? Google artık botla yapılan yüklemeleri tespit edemeyecek mi?

Hocam,

Diyorum ki arkadaş imkan veriyor deneyin görün diye, biz hala burada kelime oyunları yapıyoruz. Kullanmak istemiyorsan da, kullandığın süre için yorumlarını yapar şikayetini eder, çözüm beklersin.

Ha abicim şunu da ekliyim geçen gün sen bir arkadaşa " parayla tutmuşlar seni " demiştin .

Beni kimse parayla tutamaz beni yönlendiremez .. Ben hep içime gömmüşümdür kimsenin ekmegiyle oynamamak için ama abicim sende gelip şikayetciyim diyosun Videoyap dan kaynaklı değil diyosun ..

Rigobert diye bi arkadaş var oda bot satıyor galiba adamla allahın selamını bile alıp vermişligim yoktur. Tanimam etmem ..
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] kendisinden sadece vds almışımdır. VDS harici hal hatır bile sordugum yoktur.

Yani kimse beni satin almadi. Satin alamaz !!!

Bak ben farklı bir botu kullanıyorum. Dün gittim 88 tane video attım yaklaşık 1,5 2 dk sürdü.

Ardından karşıma çıkan yazı,

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Çok değil bu mesajı görmek için pcden 1 saatlik halı saha maçıdır.

Her gün düzenli olarak en az 2-3 kanal açıp 3c ile onayladıktan sonra içlerine aynı anda 100 den fazla video atıyorum yüklemesi taş çatlasa 3-5 dakika sürüyor şu an yaptığım gibi, günlerdir kazanıyorum hiç sorun yaşamadım kanalım ne durduk durmadık yerde kapandı ne de para kazanması kapandı.

Botun işe yaradığı tek şey.

2014-k%C4%B1z-%C3%A7ocuk-%C3%A7izme-modelleri-3-450x450.jpg

Arkadaşlar konuyu kilitliyorum. Konu çıkmaza gidiyor. Bir çözüm bulunamıyacak tartışmalardan. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşlar denemelerini tamamladığında yeni bir konu açıp belirtirsin. Bu konunda da eğer düzelme yaşamayanlarda varsa, şikayetlerini dinlemek zorunda kalacaksın. Bilgine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri