Bot'u Bırakıyorum . VDS ilgili Sorular ?

• Kullanıcı MehmetYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MehmetYT

Yasaklanmış
Arkadaşlar Botu Bıraıkıcam Çünkü Piyasada Saglam Bot yok bunla beraber yt to ytyide tabiki. Yutubum var oda tek ip oldugu için korkuyorum 4-5 tane ip alabilsek seri seri onla yapardım işlemlerimi ama tek ip bana yetmiyor açıkçası .

Sorularım Şu :

1 > Tek ip İle Kaç Kanala Giriş Yapalım ?

2 > Render İçin Önereceginiz Sunucu ? ( Günlük 50-60 Video ) ( FİLM,ÇİZGİ ) 2-3-5 Saat Arası Video

3 > Ve Canınızın Sağlıgı :)

[MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION] ile çalışıyorum
sunucularda maç izliyorum film izliyorum video izliyorum o derece iyiler..

eğer yüklemeleri vdsler ile yapacaksan kesinlikle dedicated alıp onu böldür öyle yükleme yap çünkü vds alırsan ana IP ye bağlı bir sürü vds olur ve başkalarının hatası nedeniyle senin vds çöp olabilir(test edildi onaylandı)
benim sunucum var 32 gblik 7 ye böldürdüm 2 aydır fix onlarla yüklüyorum sorun yok..
günlük her biriyle bir kanal yüklüyorum..

Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar ? Bu Arada SAol [MENTION=15171]Katip[/MENTION] Hocam . :) Sen Benim İyilik Melegim Gibi Bişeysin :)

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşın dediğinin üstüne bir şey eklenemez gibi çok ama çok haklı kendisi

Openvds [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] kesinlikle tavsiye ediyorum :)

[MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION] ile çalışıyorum
sunucularda maç izliyorum film izliyorum video izliyorum o derece iyiler..

eğer yüklemeleri vdsler ile yapacaksan kesinlikle dedicated alıp onu böldür öyle yükleme yap çünkü vds alırsan ana IP ye bağlı bir sürü vds olur ve başkalarının hatası nedeniyle senin vds çöp olabilir(test edildi onaylandı)
benim sunucum var 32 gblik 7 ye böldürdüm 2 aydır fix onlarla yüklüyorum sorun yok..
günlük her biriyle bir kanal yüklüyorum..

Hocam turkuazhostingde ip fiyatları nekadar?

Kesinlikle Openvds [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Ne kasma ne donma. Bazen sopcast'i sunucudan açıp izliyorum maçları.

Doğru yolu bulmuşsun hocam :D Ayservers kullanıyoruz destek olsun vds olsun memnunuz.

bende 10 tane dedicated var herbirisini 3 e böldürdüm. toplam 30 vds her birisinden günde 1 kanal açarak ilerliyorum.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ile iletişime geçerek dedicated almanı öneririm. makinaları çok hızlı ve stabil 2 aydır kullanıyorum bir gün bile bi sıkıntı yaşamadım. 1 saate yakın bir videoyu 720p olarak çerçeveli şekilde 20-25 dk da render alır. çerçevesiz geçebiliyorsan ( yani 2. bi layer eklemeden programa ) ortalama 12-13 dk da render alır.

Mozilla - ccleaner - googleclean kullanarak 10 kanala girdiğim oluyor. sonrasında ip değiştirtiyorum.
sunucu olarakta [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan alabilirsin program olarakta videonti kesinlikle kullanmalısın.

bende 10 tane dedicated var herbirisini 3 e böldürdüm. toplam 30 vds her birisinden günde 1 kanal açarak ilerliyorum.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ile iletişime geçerek dedicated almanı öneririm. makinaları çok hızlı ve stabil 2 aydır kullanıyorum bir gün bile bi sıkıntı yaşamadım. 1 saate yakın bir videoyu 720p olarak çerçeveli şekilde 20-25 dk da render alır. çerçevesiz geçebiliyorsan ( yani 2. bi layer eklemeden programa ) ortalama 12-13 dk da render alır.

kendime göre engel eşleşen ses taktiklerim var tabiki . SAF RENDER yapacagım zaten sonra kanala yükle.

Mozilla - ccleaner - googleclean kullanarak 10 kanala girdiğim oluyor. sonrasında ip değiştirtiyorum.
sunucu olarakta [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan alabilirsin program olarakta videonti kesinlikle kullanmalısın.

Sony Vegas , camstatia var ken videonti niye hocam ? ne için yani ?

kendime göre engel eşleşen ses taktiklerim var tabiki . SAF RENDER yapacagım zaten sonra kanala yükle.

Sony Vegas , camstatia var ken videonti niye hocam ? ne için yani ?

Zaman diyeyim tek gecede 500-1000 video renderliyebiliyorum. zaten standart effectler var dahada geliştirerek video önüne kendi filtreni yapabilirsin tek sıkıntısı ses onuda çözer herhal.

Zaman diyeyim tek gecede 500-1000 video renderliyebiliyorum. zaten standart effectler var dahada geliştirerek video önüne kendi filtreni yapabilirsin tek sıkıntısı ses onuda çözer herhal.

Seste Cızırtı Atarak Hızlandırarak Geçilebilir . Aslında Bakıcam O programa teşekür ederim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri