yakında estetik konusuda bekliyorum bu forumda![]()
Onu bırak, makyaj konuları açılırsa şaşırmayalım madem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yakında estetik konusuda bekliyorum bu forumda![]()
1,75 boy 73 kgumutsuzum yaş 19.
Yazdıklarım senin içinde geçerli üzülmeForumun en kısası bulundu ; 1.60 boyum var , kilomu bilmiyorum ne zayıfım ne şişmanım , orta.
15 Şubat'ta 18 yaşına gireceğim. Biraz dert ediyorum ama uzamazsa da sorun değil , ben geleceğimi düşünüyorum fiziksel olarak değilde maddi , manevi.
1,85 boy 103 kilo
1.81 Kilo 112![]()
1.86, 98 kilo(Yağ değil kas)
Ama türk kası![]()
Hala vaktin var boyunun uzaması için.Hormonla %100 uzarsın senin kemik uçlarındaki büyüme kıkırdakları tam kapanmamıştır.Ben 21 yaşımda bile uzadım.(ancak şunu unutma bi uzman desteğiyle yap yoksa yan etkileri olabilir,çok kötü sonuçlara sebep olur)
---------- Mesaj saat 22:12:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:56 civarında gönderildi. ----------
Yazdıklarım senin içinde geçerli üzülme![]()
Aynanın karşısına geçip ben güzelim diyen kızlar gibi olmuş ama olsun![]()
yav abi anlamıyorum neden mnote un yorumların en az 10 beğeni alıyorbazı yorumlar hak ediyor ama bu değil
![]()
---------- Mesaj saat 22:58:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:25 civarında gönderildi. ----------
adım cafer boyum 1.10 kilom 25 gözlerimin rengini bilmiyorum
Benim adım cafer..... - YouTube
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.