Böyle Bir Kanal Tutarmı

• Kullanıcı ogzcnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ogzcnr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aranız yeni katıldım. Bir sorum olacak 2 arkadaş ios oyun,uygulama incelemeleri için bir kanal açsak düzenli olarak kendi incelemelerimiz paylaşsak uğraştığımıza değer mi?

Tek şüphem Türkçe olacağından. Şöyle bir şey yapsak Türkçe incelemeler yapıp ingilizce olarak eklesek ve Büyük forum sitelerinde paylaşarak Türk aboneler kazanırız aramalardan ise yabancı izleyicileri yakalasak.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ben şöyle düşünüyorum. Bir yabancı teknoloji kanalınız var. Bunu yabancılar izliyor tamam ama türkler niye izlemesin ? Mesela iphone 5 drop test yazıyor bunu bende açıp izliyorum mesela görünce. ama bir yabancı İphone 5 sağlamlık testi 'ni açıp izlemiyor. Bu yönden en güzeli yabancı içerik ve dogru yol bence en güzel kazandıran alandır teknoloji benim açımdan

Ben şöyle düşünüyorum. Bir yabancı teknoloji kanalınız var. Bunu yabancılar izliyor tamam ama türkler niye izlemesin ? Mesela iphone 5 drop test yazıyor bunu bende açıp izliyorum mesela görünce. ama bir yabancı İphone 5 sağlamlık testi 'ni açıp izlemiyor. Bu yönden en güzeli yabancı içerik ve dogru yol bence en güzel kazandıran alandır teknoloji

Bende böyle düşünüyorum. Yorum için teşekkürler

Bu tür videolarda sadece görüntüden ziyade içeriği de anlatmanız lazım, yeterli ingilizceniz varsa bu tür bir proje tutar.Hatta bu tür kanallar gayet iyi kazandırıyor, ancak oyunların lisanslı olması lazım sanırım.Öyle bir kural var diye biliyorum.

Bu tür videolarda sadece görüntüden ziyade içeriği de anlatmanız lazım, yeterli ingilizceniz varsa bu tür bir proje tutar.Hatta bu tür kanallar gayet iyi kazandırıyor, ancak oyunların lisanslı olması lazım sanırım.Öyle bir kural var diye biliyorum.

Zaten uygulamaları marketten satın alıp yükleyeceğiz. Fakat benim sorum da o ingilizcemiz olmadığı için Türkçe anlatsak fakat video başlıkları ingilizce olsa diyorum ?

Zaten uygulamaları marketten satın alıp yükleyeceğiz. Fakat benim sorum da o ingilizcemiz olmadığı için Türkçe anlatsak fakat video başlıkları ingilizce olsa diyorum ?

Fazla ilgi göreceğini sanmam, ingilizce olarak sesli anlatım yapamıyorsan videoyu düzenleyerek ingilizce altyazılar eklersen daha etkili olur.

Video basligini ingilizce yapip icerigi turkce yaparsan buyuk ihtimal gelen yabancilar videonu reportlar,yada dislikelar.Ingilizce bilmiyosaniz eger konusmalarinizi metinler seklinde ayarlayin,uygun fiyattan yardimci olabilirim cevirmeniz acisindan.Size sadece metni okumasi kalir.Yada turkce seslendirip ingilizce alt yazi eklersiniz metin olarak.

1 aydır tek başıma android oyun incelemeleri ve bölüm rehberleri hazırlayıp ingilizce başlık ve etiketlerle paylaşıyorum.

Videolar ekran görüntüsü ve oyun seslerinden oluşuyor.(Ekstra konuşma vs yok)

Sonuç ne oldu diye soracaksan. 94 video (alıntı video yok) kendi kendine gelen 22 abone, 5k toplam izlenim, günlük 200-400 arası artış. ve adsensede biriken 3.68 $ :D

Karar senin buna göre düşün ve karar ver.

1 aydır tek başıma android oyun incelemeleri ve bölüm rehberleri hazırlayıp ingilizce başlık ve etiketlerle paylaşıyorum.

Videolar ekran görüntüsü ve oyun seslerinden oluşuyor.(Ekstra konuşma vs yok)

Sonuç ne oldu diye soracaksan. 94 video (alıntı video yok) kendi kendine gelen 22 abone, 5k toplam izlenim, günlük 200-400 arası artış. ve adsensede biriken 3.68 $ :D

Karar senin buna göre düşün ve karar ver.

Hobaa :D ne hayallerim vardı benim :D. Peki videoları forumlarda felan paylaşıyomuydunuz ?

Hobaa :D ne hayallerim vardı benim :D. Peki videoları forumlarda felan paylaşıyomuydunuz ?

evet önde gelen android forumlarında paylaşıyorum her videoyu.

ya ben bir yerlerde hata yapıyorum yada senin gibi düşünmekle hata yaptım :D

Aynı işi bende yapıyorum android oyun kanalım var oyunu oynuyorum videoyu koyuyorum. Dediği gibi az kazandırıyor ama gameplay videonu ilk yükleyenlerden olursan iyi kazandırıyor. İlk haftada 10k olan videom var.

Ve tabiki az kazandırmasının rek nedeni mobilde video reklam çıkmaması. Fark edersiniz ki genel kategoride bile İzlenimlerin yüzde 30 u Mobilden geliyor ve kazandırmıyor :-(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ceviriyle falan ugrasmak zor olur diye düşünüyorum. altyazılı incelemeler benim pek ilgimi cekmez ama öznel bişi bu. baska birisi nasıl düsünür bilemem.

Aynı işi bende yapıyorum android oyun kanalım var oyunu oynuyorum videoyu koyuyorum. Dediği gibi az kazandırıyor ama gameplay videonu ilk yükleyenlerden olursan iyi kazandırıyor. İlk haftada 10k olan videom var.

Ve tabiki az kazandırmasının rek nedeni mobilde video reklam çıkmaması. Fark edersiniz ki genel kategoride bile İzlenimlerin yüzde 30 u Mobilden geliyor ve kazandırmıyor :-(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet haklısın benim kanalımda izlenimlerin %45,7 si mobil gösteriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri