Böyle bir kanalın pk açılır mı?

• Kullanıcı hazar23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Yüzde 1trilyon geri dönüş oluyor

Attım hocam 5 dakika sonra cevapladılar :) fakat anlamadım açıkçası ne evet diyor nede hayır diyorlar :) 4000 saat dolmadığı için öncelikle 4000 saat doldurmanız gerekiyor tarzı şeyler söylediler :)

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

önerim şu bilgi kanalı üzerine gitme bence bilgi kanalları para kazanamıyorum hemen hemen her videoya sarı dolar geliyor yada para kazanmaları topluluktan kapatılıyor başka bir içerik düşün

Gerçekten bu tarz bilgi kanalları para kazandırmıyor mu? Peki size göre popüler olabilecek kategoriler nelerdir

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Dün gece bana para kazanma onayı gelmiş :)

Kanalım da tekrarlanan içerik vardı.Videoların %95 i telifli idi yine de para kazanmam onaylanmış.

zevk için yaptıgım.. kendime ait bir belirli bir kitlem vardı. Abone sayım da fena değildi. yaklaşık 3 yıl boyunca 6-7 aylık bir ara hariç sürekli içerik attığım bir kanal.

kanal da ses ve görüntüm yok.

Böyle sizleri görünce içimde bir umut yeşeriyor ama :D

Attım hocam 5 dakika sonra cevapladılar :) fakat anlamadım açıkçası ne evet diyor nede hayır diyorlar :) 4000 saat dolmadığı için öncelikle 4000 saat doldurmanız gerekiyor tarzı şeyler söylediler :)

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

Gerçekten bu tarz bilgi kanalları para kazandırmıyor mu? Peki size göre popüler olabilecek kategoriler nelerdir

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

Böyle sizleri görünce içimde bir umut yeşeriyor ama :D

evet bir çok kanal sahibi bu durumdan şikayetci para kazanman açık olsa bile içerikler yüzünden para kazanamıyorsun malesef araştır mesela bir tanıdığım var kült tv diye kanalı var gecen adamın para kazanmasını bile kapattılar :D

Dün gece bana para kazanma onayı gelmiş :)

Kanalım da tekrarlanan içerik vardı.Videoların %95 i telifli idi yine de para kazanmam onaylanmış.

zevk için yaptıgım.. kendime ait bir belirli bir kitlem vardı. Abone sayım da fena değildi. yaklaşık 3 yıl boyunca 6-7 aylık bir ara hariç sürekli içerik attığım bir kanal.

kanal da ses ve görüntüm yok.

Ses etme keyfini çıkar, benim %100 özgün kanala ret geldi 2 spam kanal onaylanmış

Arkadaşlar mesajı twet olarakmi yazmalıyız? Dm atılmıyor çünkü...
Para kazanmaya başvurdum.1 aydan fazladır cvp gelmedi,
FyWhgR.jpg

Edit: Cevap geldi. Corona virüs yüzünden gecikme olabilir. Yt stüdyodan takip edin diyorlar...

Son düzenleme:
evet bir çok kanal sahibi bu durumdan şikayetci para kazanman açık olsa bile içerikler yüzünden para kazanamıyorsun malesef araştır mesela bir tanıdığım var kült tv diye kanalı var gecen adamın para kazanmasını bile kapattılar :D

gördüm hocam peki youtube amcanın derdi ne peki :D dediğin kanala baktım adam kendi çıkıyor sesi var videoların hepsi farklı hangi amaçla kapattı :D

bilgi kanalım yok ama basit videolar yaptığım benzeri bir kanalım vardı sürekli para kazanması kapanıyordu bu tarz kanalların ayakta durması artık zor tecrübeyle sabittir 3-5 ay açık durur belki bi ihtimal ama sonra para kazanması gene gider ben ne yaptım peki çalışma şeklimi tamamen değiştirdim yüzde yüz özgün videolar çektim kendi kameramla tamamen özgün olan video sayısını basit videolara göre dahada attırdım tavsiyem bu saatten sonra bu tarz videolar yapmayın para kazanmak istiyorsanız tabi

bilgi kanalım yok ama basit videolar yaptığım benzeri bir kanalım vardı sürekli para kazanması kapanıyordu bu tarz kanalların ayakta durması artık zor tecrübeyle sabittir 3-5 ay açık durur belki bi ihtimal ama sonra para kazanması gene gider ben ne yaptım peki çalışma şeklimi tamamen değiştirdim yüzde yüz özgün videolar çektim kendi kameramla tamamen özgün olan video sayısını basit videolara göre dahada attırdım tavsiyem bu saatten sonra bu tarz videolar yapmayın para kazanmak istiyorsanız tabi

Doğrudur hocam şuanlık kendimi ve sesimi koymak istemiyordum lakin bunları duydukça hevesim kaçıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri