SeaNoNe
Yasaklanmış
Dostum bu iş botun yaptığı iş. Zaten ingilizce çeviriden anlamanız gerekiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum bu iş botun yaptığı iş. Zaten ingilizce çeviriden anlamanız gerekiyor
Bu sebeplerden dolayı google çok sert önlemler almaya başladı kurunun yanında yaş da yanıyor.
Botlardaki özgünleştir butonunun yaptığı buysa eğer baştan ofsayt.![]()
bı videoyu dun ilk ben attım ama hıc bır sayfada cıkmıyorum 1 saat once bıle atanalr ılk sıralarda anlamadım gıttıı
Beyler aslında bir şey söylememe gerek yok.Herşey apaçık ortada.Ama şunu söylemem lazım ki; bu şekilde bir yere varamazsınız.Aynı başlık etiket noktasını dahi değiştirmeden izlenim alamazsınız başarılı olamazsınız.Hele ki bu videodan 5-6 dan fazla varsa yine aynı başlıkla atmaya çalışmak nedir yahu?Vallahi bence akıl mantık işi değil.İzlenimlere de bakıyorum.3 sıradan sonra hepsi 0 veya 1.
![]()
27 Kasım geçen yıl başladım o zaman başladığımla şimdi ki kurallar ve olayları karşı karşıya getirince zaten youtube'ın ne gibi zorluklar çıkardığı bile çok rahat anlaşılıyor en kötüsü artık ayın 9-10 u olunca para kazanma devre dışı kalır mı daha bir çok zorluk, bizlerde bunların yanında yanıyoruz işte. bazen diyorum bazı bilgiler paylaşılmamalı bu bencillikten dolayı değil bokunu çıkarmadan dolayı.
27 Kasım geçen yıl başladım o zaman başladığımla şimdi ki kurallar ve olayları karşı karşıya getirince zaten youtube'ın ne gibi zorluklar çıkardığı bile çok rahat anlaşılıyor en kötüsü artık ayın 9-10 u olunca para kazanma devre dışı kalır mı daha bir çok zorluk, bizlerde bunların yanında yanıyoruz işte. bazen diyorum bazı bilgiler paylaşılmamalı bu bencillikten dolayı değil bokunu çıkarmadan dolayı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.